תקשיבוווו
אני בעז"ה נכנסת להדרכה ואשמח לעצות שלכםם
אז שוטוווווווווווו
תקשיבוווו
אני בעז"ה נכנסת להדרכה ואשמח לעצות שלכםם
אז שוטוווווווווווו
אבל ישלך עצותת?
איך אני עושה קשר אישי וזה עם כל העומס הלימודי?
כי אני עושה 5 5
שהיה מחנך בכיתה של ילדים קטנים ועשה רשימה של כל התלמידים וכל יום היה מתפלל ומתבודד על כל האחד מספר דקות ומהכיתה הזאת כולם יצאו צדיקים וחלק מהם גדולי הדור (הוא לא אמר לי מי...)
היית בסמינריון הדרכה? אני גם נכנסתי השנה להדרכה(שבט יסוד, וואוו הם נשמותת אחת אחת😍) אמרו לי כזה שזה סתם שטויות הסמינריון אבל לי הוא שיא העזר ובאמת הכניס לאווירה🤩🤩.
כמה דברים שלי ממש עוזרים: לעשות פעולות על דברים שבאמת מעניינים אותך וחשובים לך ולפני הפעולה ללמוד קצת על הנושא מעבר למה שאת הולכת להעביר כדי להתחבר באמת למה שאת אומרת. החניכות באמת מרגישות את זה!!
לכתוב לפני הפעולה בנקודות על פתק קטן מה את הולכת לעשות ולסכם בשורה את המסר שאת מנסה להעביר. שיא העוזר לי!
אם לוקחים פעולה מוכנה תקראי אותה לפני ותנסי לשנות קצת בהתאם למה שהם אוהבות( לאט לאט תכירי אותם
) נגיד החניכיות שלי ממש אוהבות משחקי ריצה והצגות אז אני מנסה לשלב את זה כמה שיותר
לשתף גם אותם בפעולה, להגיד למישהי להכין משחק קצר לפעולה הבאה, זה גורם להם להרגיש חלק מהסניף.
והכי חשוב להנות מכל רגע ולאהוב אותן, זה מלאא השקעה ודורש המוןן, אם לא נהנים זה קצת קשה לעמוד בזה...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים