פריקה אשמח להצעות פיתרון חלופי לווצאפמתנחלת אמיתית

אוף תקשיבו באמת שעד הקורונה לא היה אכפת לי שאין לי טלפון... פשוט לא היה נצרך.

אבל כבר סגר שני, והכל כותבים בווצאפ. באמת הכל. כשאני מתלוננת למורות הן עונות לי שמה פתאום הכל מעלים לאתר אבל רק היום חיכיתי חצי שעה שיפתח זום במתמטיקה והסתבר שהמורה כתבה שהייתה לה תקלה ושלא יהיה זום - בווצאפ.

בהתחלה בכלל לא הייתי מקושרת לעולם ובאיזשהו שלב (שלחו חומרי עזר ללמידה למבחן בווצאפ כי באתר אין מקום להעלות אותם)

נכנסתי דרך אמא שלי לקבוצות של הכיתה ושל ההקבצות. אבל אמא שלי לא בבית כל היום ככה שהרבה הודעות אני לא מקבלת.

יש לנו תוכנית כזאת שקוראים לה מתיבתא וטרחו לשלוח רק בווצאפ את הקישור המעודכן. באתר השאירו את הקישור של שבוע שעבר. ואני? מה לא בסדר שלהשאיר אותי שעה עם הפתיחה הזאת של הזום שההוסט עוד לא נכנס ולנסות שלפחות יענו לי במייל... מסתבר שזה מיושן מידי.

ובאמת שנמאס לי. אין לי טלפון בכלל משמע אני אפילו לא יכולה לקבל עידכונים בהודעות. זה מעצבן כי אני לא רוצה טלפון אבל מיום ליום זה הופך לבלתי אפשרי. כי הנוחות גוברת על הכל - כשפותחים עוד קישור לזום שיעור חינוך אין סיכוי להעלות לאתר כי זה רק לעוד 10 דקות הודעות חשובות. הקישור לזום באנגלית הוא איך לא בתיאור של הקבוצה. אני יודעת שזה ברירת מחדל אבל למה לא לעשות אתזה במייל? או לפחות עוד קבוצה בנוסף על הווצאפ?

ואגב יש לי חברות והן מדהימות ומנסות ליידע אבל יש לי בכיתה בנות שיא הלא מתחשבות וכשרציתי לפתוח עוד קבוצה בנוסף כדי שישלחו שם הן אמרו שלא להוסיף אותן כי מייל זה מיושן וווצאפ זה מספיק. עצבים!!! מה אכפת לכן??? אבל לא פתחתי. תקראו לזה לחץ חברתי. גם זה נכון. אבל זה בעיקר שאין תועלת בקבוצה אם רק הבנות שבכל מקרה מעדכנות אותי שם. אגב לכל הבנות שמעדכנות אותי אין טלפון אבל אמהות שלהן בבית כל היום.

אין פיתרון חילופי בדוקLove the world

ואני מזה מבינה אותך נשמה שלי

זה קשה למות

ויש בנות ממש לא מתחשבות

אל תתיחסי אליהם הם לא שוות את העצבים שלך

......שקד מהצפון

אני לא כול כך יכולה לעזור לך אבל אם אמרת שלאמא שלך יש וואצאפ, אז יש דבר כזה שקוראים וואצאפ ווב (שזה במחשב) ..... 

אני נכנסת ככה לכול הזומים והמטלות ......

בהצלחהה!! ואני ממש מבינה אותךךך 

וואוו מבינה אותך ממש!!אני ועצמי:)

לנו יש קבוצה במייל של איזה 10 בנות שזמינות שם בדר''כ אז יותר קל ועדיין- לא מזמן הייתה פעילות עם המדריכות ובגלל שאני לא בקבוצה של האולפנה לא ידעתי.

אני זוכרת ששנה שעברה קבעו מלא דברים בקבוצה של הכיתה\שכבה והודיעו בכיתה יום אחרי(כשכבר הוחלטו רוב הדברים)

ומשחקי קהוט, אחד הדברים המרגיזים!!קורץ)

פיתרון חלופי נראה לי שאין אבל

*יותר התחשבות מצד ה- צוות\בנות בטח שאפשר! תשלחי הודעה למחנכת\חברה שתשמחי שישלחו לך במייל את כל ההודעות כי אחרת את מפסידה מזה..

*ווצאפ במחשב, (אמא שלי גם לא נמצאת רוב הזמן בבית(או שהיא בבית אבל לא בשעות של הלימודים) אז שמתי את הווצאפ שלה במחשב(אם את צריכה קישור אשלח לך בל''נ) זה ממש עוזר!! אמנם אני לא בקבוצות של הבנות כי הן לא רוצות שאמהות יהיו אבל כן מעודכנת בדברים בסיסיים כמו ''מחר לא באים לאולפנה בעיקבות חולת קורונה וכו'קורץ

ממש מעריכה שאת בלי טלפון טלפון עם ווצאפ זה פשוט ממכר!! 

ב''הצלחה רבה!! ❤❤

אה ואגב בנות שלא רוצות שאימהות יהיו זה מזה מעצבןמתנחלת אמיתית

כי תאמת - האמהות שלנו לא מתעניינות בויכוחים הפנימים הסוערים בשבט שלי אם לצאת היום ב7 או ב8.

...אני ועצמי:)

נראהלי שזה יותר כי הן לא רוצות שהאמהות יידעו מי קישקשה למורה על המסך או מי השתיקה אותה אבל צודקת בקטע העקרוניצוחק

תתחברי לוואצאפ ווב עם הוואצאפ של אמא שלךרודף אהבה בימים

והופס הפתעה! את עם וואטסאפ כל היום.

אולי הנגאוטס ...הפילוסופית

אני בלי פלאפון ברוך ה' וכל הבנות חסרות הטלפון וגם כאלה שכן, נמצאות שם. זה דרך המייל אבל זה כמו SMS או וואטצאפ בלי הודעות קוליות... וגם יש לזה אפליקציה לטלפון (זה גוגל הנגאוטס) אם מעניין אותך אני יגיד לך איפה אפשר למצוא את זה...

אפשר לפתוח ווצאפ במחשב על המספר שלך-אני :)אחרונה

אם את רוצה אני אסביר לך...

ולחברה שלי יש ווצאפ בטלפון של אמא שלה על המספר שלה(2 ווצאפים באותו הטלפון) אבל אני לא יודעת איך... 

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך