קנדה או ישראל ? תגיבו את דעתכם [:אנונימי (פותח)
אני כרגע בת 15 וחצי וההורים שלי חושבים על מעבר לקנדה ( טורנטו )
הם שאלו אותי מה אני חושבת על זה ואמרתי שאני עדיין לא יודעת .
אני רוצה לדגמן ואולי לשחק בקנדה תהיה אפשרות להתפרסם ולפתוח בקריירה כזאת לדעתכם ?
מה עדיף לעבור לקנדה ?
יש שם סכנות ליהודים ?
ואני יסתדר שם מבחינה חברתית לדעתכם ?
חח סורי על המגילה אני פשוט חייבת עזרה ..
תחזירו תשובה ((=
הר"ם שלי היה בשליחות בטורונטואלישע בן אבויה
בס"ד

הוא סיפר שכל פעם שיש בחדשות משהו שמדינת ישראל פעלה נגד מחבלים, למחרת בבוקר אפשר למצוא חלונות מנופצים של בתי כנסת..
התפרסמה כתבה במקור ראשון השבתמשה
על אנטישמיות בקנדה בכל מיני אוניברסיטאות וכו'...
...טליה 123
בני דודים שלי היו הרבה שנים בשליחות בטורונטו והם ממש היתאקלמו שם והיה להם מזה טוב שם.
אבל החיסרון שאני ראיתי בזה זה שקודם כל היה לחלקם מאוד קשה לחזור לארץ אחרי כמה שנים שם.
ודבר שני זה שמבחינה דתית הם לא נשארו כמו שהם היו ,הם ירדו ברמה הדתית לפי דעתי והפכו להיות אמריקאיים הרבה יותר ממה שהם היו...אבל זה ממש תלוי בכל אחד.....
מצד שני הם גם חוו חויות מדהימות הכירו אנשים חדשים והם יודעים אנגלית מצוין...שזה יתרון גדול...
בהצלחה בהחלטה......

שבוע טוייב
לדגמןב.ש.
???
אני היייתי במדיפה להישאר בארץ!!!שלבוקית
גם בגלל האנטישמיות..
וגם בכללי הארץ שלנו..
אבל הם רוצים לטוס לשליחות?
כי אם כן זה לגמרי שונה...
*מעדיפהשלבוקית
את משווה "חוויות מדהימות" ל"ירידה דתית&qצחקן
בעז"ה.

לא יודע מה איתך, אני לא מוכן לעסקה שכזו. אני מוכן לוותר על חחויות מדהימות בשביל לעלות בעבודת ד', אבל להפך ממש לא . חיי שעה מול חיי עולם - מה בוחרים?
ווייי ניצלו"ש-מתו"ש
בס"ד

לפני 3 שנים בערך קיבלתי מכתב מילדה משם בגילי (ובגילך..) שאין לי מושג איך היא הגיעה אלי ואיך היא ידעה עלי דברים וכו...אז אם את הולכת תעדכני אותי! כדי שאם תפגשי אותה אולי.(יהודייה מטורנטו בגילך..-יש מצב, לא?) אז תוכלי לשאול אותה מה נסגר...
לכי עם ההורים שלךמאמע צאדיקה
בגיל הזה את עדיין צריכה בית והורים וחום ותמיכה של האנשים הכי קרובים לך.
גם אם תשארי בארץ אצל קרובים- זה לא אותו דבר...

לגבי פתיחת קריירה של במות ומצלמות- (בלי שום קשר להלכה, צניעות וכו') לא כדאי לך להתחיל קריירה כ''כ מוקדם בחיים. זה נראה זוהר ומגניב- אבל זה ממש תובעני וקשה. תתני לעצמך להיות מתבגרת פשוטה ויפה בלי שכל העולם ירכל עלייך, ובלי שחברות שלך  יקנאו בך כי את לא יוצאת איתן היום כי "יש לך צילומים...." .

לפי מה שידוע לי- קנדה נחשבת ידידותית לישראל מבחינה דיפלומטית. זה רחוק מלהיות מה שקורה ברחובות....
יש שם כמה קהילות יהודיות גדולות ומפותחות. תחפשי קשר איתן- לי אין מושג איך...

חוצמזה- אנחנו שמחים שאת משתתפת בפורום. ברוכה הבאה. אבל בבקשה- להבא תשתדלי לא לכתוב פה בשבת....
מצטרפת^הסנה-בוער
בס"ד
אם את יכולה למנוע את המעבר- תנסי. כי אין כמו אויר של א"י בשביל להתפתח [ואם זה מעניין אותך, נרחיב באמת]. אבל אם הם כבר עוברים זה די ברור שצריך לעבור איתם. אין סיבה שילדה שב"ה שני ההורים שלה חיים ובריאים לא תגדל איתם.
דבר ראשון...ב"השתדלותנו
אני מבינה שאת לא דתיה...
אבל סתם שתדעי..אל תצאי מהארץ זה ממש לא טוב!!
דבר שני...שתדעי..המון אנשים שהיו שחקנים ודוגמנים וזמרים  וכו' ממש לא נהנו מהדבר הם הרגישו המון רייקנות בחיים והיו כל הזמן עצובים וסתם שיחקו ת'צמם שמחים...וחלקם ב"ה ה' כיוון אותם ליהדות וחזרו בתשובה ואז הם הבינו מה זה באמת חיים אמיתיים!!
שתדעי לך שאם תיהי שחקנית או דוגמנית אנשים יואבו אותך בתור מותג ולא בתור בנאדם ויהיה לך גם מאוד קשה להקים משפחה כי לא תדאי קודם כל מי באמת אוהב אותך ומי אוהב את הכסף שלך...

קיצר..לא כדאי לך... 
וואי, וואי...segal
את רוצה מקצוע שהופך אותך לאובייקט. תחשבי על זה...
אובייקט זאת המילה המתאימה, לא שום מילה אחרת.
כדי שתעשה דברים חשובים וטובים שאת אח"כ תהני מהם במקום להיות אובייקט.
חבל!!!!golדה
לרדת מהארץ ועוד עם מחשבות של מקצוע כזה זה מתכון לנישואי תערובת (להתחתן עם גוי... אוי כמה שזה מגעיל) אז חבל על עוד יהודיה שתטמע?????????????????
טוב אז אני יודע הרבה על טורנטו קנדה..calvin
ארץ שלווה,חיים בה יהודים בנחת אך בשנתיים האחרונים היו שם מקרים בודדים של תקיפות אנטישמיות..אבל אל דאגה זה יבוא וכמו בכל מקום גם שם יהיה מסוכן..בטוח רק בא"י!ולגבי הדוגמנות,זה הדבר הכי מזעזע שיכולת לחשוב עליו!כמו שאמרו זה מתכון לנישואי תערובת..סכנה!
מהה? לא נראה לי_חמודויינת_אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך