אמא שלי שואלת אותה מי האחים שלה,
והיא עוברת אחד אחד וכל פעם מחדש שוחכת אותי
גם אצליכים זה ככה?
איך אתם בונים קשר טוב עם האחים או האחיינים הקטנים?
וואי שזה אחד המעצבנינםםםם
אמא שלי שואלת אותה מי האחים שלה,
והיא עוברת אחד אחד וכל פעם מחדש שוחכת אותי
גם אצליכים זה ככה?
איך אתם בונים קשר טוב עם האחים או האחיינים הקטנים?
וואי שזה אחד המעצבנינםםםם
שאלו את בת דודה שלי מי הדודים שלה והיא אמרה גם אותי 😁 (אני הבת דודה הכי גדולה)
יש לי שתי אחיות קטנות בנות שנה וחצי ושלוש.
בקיצור זה התחיל מהיותר קטנה שהחליטה שאמא ואבא שלי לא מספיק טובים בשבילה והיא צריכה דווקא אותי... היא לא הסכימה שאבא שלי יהיה לידה בכלל ואמא רק אם גם אני יושבת לידה. בקיצור מאז היא כזה רוצה אותי ופחות את אמא שלי...
היותר גדולה החליטה שהיא גם רוצה ומאז רק אני שומרת עליה בצהריים...
זה ממש ממש עוזר... זה נראה ילדותי אבל שווה את ההשפלה![]()
והיא גם לא אמרה שהוא אח שלה...
אבל תחלס זה להתייחס, לפנק, פחות להיות אמא שלהם ...
זה קשה אבל תחלס כשאתה מעיר להם על כל דבר וכו (רק אני?)הם סתם שונאים אותך
בהצלוחה... זה לא אומר כלום! היום דודה שלי מאוד קשורה לאבא שלי...
אבל אני כמו איזה דודה שבאה הביתה פעם בשנתיים
וזה מעצבןן
כי וואלה אני אחותה...
אוהבת אותך... זה לא רע...מה הבעיה בזה? לאט לאט היא תגדל ותבין.. אולי בחופש הגדול או עכשיו כשאת בבית - זה יופנם...
אבל נראלי הייתה תקופה כזאתי אצל 2 האחיות הקטנות שלי, שהוציאו אותי כזה מהמשפחה, אבל זה חמוד
עכשיו הם יותר בקטע של להיות תאומות ואני המכשפה.
אולי זה בגלל שאנחנו רק 3 והפרשים לא ממש אחידים, אבל תמיד זה מתחלק ל2 שהן ביחד, והשלישית המכשפה. לפעמים אחותי בחוץ אבל רוב הפעמים אני.
ולגבי הקשר- יש לי את אחותי שקטנה ממני ב10 שנים, שאני חולה עליה, היא הדבר שאני הכי אוהבת בעולם הזה, אחרי מרק בצל.
הקשר שלנו הוא בעיקר מאחה'צ שאני באה לאסוף אותה מהישיבה, ואנחנו נוסעות ביחד, מדברות,, ואז אני אומרת לה כל הזמן כמה שאני אוהבתותה, ואז היא אומרת לי גם חיים שלי, וככה אנחנו חברות.
ויש לי את האחות שיותר גדולה ממנה, היא קטנה ממני ב6 שנים ואצלנו הכל מתוסבך. יותר מידי מתוסבך, בכללי סנדוויץ' זה אף פעם לא יהיה ככה פשוט…
וואוו נשמע ממש משעשע...,איזה כיף לך....
האמתי שגם אצלינו זה כזה זווגות כאלה..
יש לנו שלןוש זוגות ואני בדד בלי זוג כי גם יצאתי דפוק כזה בין שני בנים...
אני יצאתי דפוק
אני הבכורה ומתחתי 2 בנים
ואז בת בת 3
ממש לא אוהבים שאני בבית אז אני הרבה הולכת גם..
אבל ההורים שלי עכשיו רוצים שאני יהיה יותר בבית בגלל הקורונה וכו
וגםאחותי הקטנה ממש בוכה שאני לא יצא וממש מחבקת אותי ושמחה שאני חוזרת
אז זה סוג של פיצוי להישאר איתה...
אבל האחים שלי...
שיו
שלא תדעו מצרות...
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.