תסכול, קווים לדמותואהבה.
הם מבקשים שאני אגדיר אותי בשלוש ארבע שורות. אני דנה, 1.64, עובדת (כמו כולם) לומדת (כמו כולם) גרה עם ההורים(כמו כולם) עוזרת בבית (כמו כולם), זהו.

אני רוצה להגיד שאני בכלל תמיד רציתי להקים להקה בחניה, ולנגן בהופעות רחוב. ושתמיד רציתי קצת יותר רוק, וקצת יותר שחור וקצת יותר בנים, וקצת יותר איפור. ושתמיד רציתי מלא צמידים וקעקועים ומגפיים שחורות גבוהות, ושהטעם שלי בבגדים לא מסתדר עם החברה, ועדיין לא הוקיעו אותי משום מה, ושאני טום בוי, ככה נולדתי. ושתמיד חלמתי לטוס לניו יורק בלי מזוודה רק עם תיק גב עם פיג'מה, כי זה מה שחשוב בחיים, וארבע חמש שש שמונה עשרה ספרים ממש טובים, וללכת לאיבוד כל הדרך. ושתמיד רציתי כלב גדול שירוץ איתי בבוקר לים, ושהיו לי כמה שנים שרצתי כל בוקר לים ואז מקלחת וקפה שחור. ושהיה לי שנים שעישנתי לא כי זה היה כיף, כי זה היה טוב וכי זה עירפל לי את המחשבות שגם ככה היו מעורפלות, ושיש לי מחשבות מעורפלות, ושאני חולת מוזיקה ויש לי חלומות ממש מוזרים.
ושתמיד חלמתי לשבת עם אנשים חכמים על ספה ששוקעים בה ולדבר איתם על הכל, פשוט לפתוח את כל הקלפים, ושאני אוהבת קלפים, זה גם חשוב. ושיש לי חלום לכתוב ספר ולכתוב שיר ועוד שיר ועוד שיר, ושיש לי דודא נוראית לשוקולד רב הזמן ואני מכורה לערסלים ולנופים ולמעיינות
ושיש לי דימוי גוף מעולה למרות שאני מתלבשת טום בוי, דיברנו על זה, ושיש לי חלום להיות כוריאוגרפית, וזה חלום שבאמת לא אמרתי לאף אחד, ושלמדתי בלט 4 שנים חחח אין להאמין, ושיש לי חלום להגדיל את אוסף הגיטרות שלי, יש לי חלום לקיר שלם של מלא גיטרות חשמליות ומלא מגברים בצבעים מגניבים. ושיש לי חלום לעשות גרפיטי בסלון של אנשים שגרים שם. ושתמיד אהבתי לקלל למרות שזה נשמע קריפי, ותמיד אהבתי לאהוב, ותמיד חלמתי לאהוב, ותמיד חיפשתי שלווה והמשכתי לשמוע רוק כבד|מגלגל עיניים|
ורציתי להגיד שאני גם אוהבת ללמוד דברים שמעניינים אותי, ואני רוצה לעשות תואר שני בחקר המוח, ואני רוצה להציל חיים כל החיים שלי, ושאני בסך הכל משוגעת כמו כולם ולא כמו כולם בכלל. וזהו.

לא נורא. גם דנה 1.64 יספיק להם.
לא הבנתיאהבה.
תודה על מה שרשמת, ועל זה שאת משתפת אותנו בכישרון שלך. זה מהמרודף אהבה בימים

אה, תודה!!אהבה.
יואושוני

אהבתי

לדבר עם אנשים חכמים ולפתוח את כל הקלפים. ממ. זה טוב

..אהבה.
תודה!
יא מטורפת!שפרינצא בוזגלו

כתבת מדהים, מזדהה איתך.
אני שונה, וקצת טום בוי,
ורוצה להיות אני- ואוהבת את האני שאני רוצה להיות.
ובאלי שיקבלו אותי אם אעשה צעדים שאני לא עושה- כי אני מפחדת שלא יקבלו אותי.

תודהאהבה.
יאללה תעשי את זה.
אין דבר כזה לא יקבלו אותי, בסוף מתרגלים להכל...
תהיי מי שאת זה הכי חשוב
וואו אחותי כתבת טובבהיי לכולםם

חזקקקק

תודהאהבה.
כתיבה מטורפתחיוךך

ממש רואים כאן דמות 

וואי תודהאהבה.
חח העלו את זה מהגינזך
חח לגמריחיוךךאחרונה
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך