דיון,הרועה
אתמול באמצע מפקד של בני עקיבא בישוב חשמונאים הרימו החניכים שלט שבו כתוב "שבט נצח לא מפנה את חומש".

מה דעתכם, זאת מחאה לגיטימית? מחאה מיותרת? ספין? שינוי אמיתי?

נחמד מאוד....אנונימי (פותח)
לא  חוכמה גדולה במפקד של בני עקיבא...חוכמה אמיתית  זה יהיה מתי שבאמת צריך את הסירוב...אז נראה אותם  
שישיזם  בהתגלמותו, הצעד הבא מחאה בסיום הגנון.הרועה
בסיום ה-מה??אנונימי (פותח)
אולי נסחפתי, בסיום כיתה א'.הרועה
מחאה מיותרת.בקטנה
היי הבנו, כל אחד אומר את דעתו מפרסם אותה בכל אתרי האינטרנט השונים, הבנו שחטיבת כפיר לא מגרשים וגם לא נחשון.. לא חסרות עצומות לעניין, לא רוצה לגרש? אל תגרש, סבבה, זכותך, אבל דיי למחאות. זה לא באמת מועיל, רק נותן עוד מזון לתקשורת השמאלנית, יש להם מספיק חומר על כל העיניין, הם מוציאים מאחזון ומתנפלים אז למה להרים עוד שלטים? כדי לעשות עוד רעש? כדי להראות הנה אנחנו פה? רואים אותנו, עושים עלינו רעש שאפילו הפגנות השמאל לא מקבלות..
יש דרך לומר דברים, ולפעמים לא חייב לומר. אפשר פשוט לסרב פקודה.
יומאושר.
טוב ושמחה
הצבא נכנס ללחץ אטומי מהמחאות האלה!!!אנונימי (פותח)
וזה מה שצריך לעשות צריך שהצבא ילחץ מזה....
זה היה ציני או רציני?אוסנת
חבורת ילדים מבני עקיבא לא מעניינת את הצבא.
בצבא יושבים אנשים חכמים, שיודעים שאלו קומץ של אנשים שלא מעידים על הכלל.
והם גם חכמים מספיק לדעת שהכלל לא מסכים איתם אידיאולוגית.
מעבר לכך שגם בלעדינו הצבא ישרוד...

אני מתארת לעצמי שהרמטכ"ל שומע את זה ומגחגך לעצמו.

התכוונתי שהצבא נכנס ללחץ ממחאות שעושים בבסיסים..אנונימי (פותח)
|מסכימה|כפ"ד בנשמה
בני עקיבא,הסדרניקים,ובכלל כל מי שסרוג משהו על ראשו<אריאל>
מייצג את הציבור הדתי.הציבור הדתי שאחוזי הגיוס ליחידות קרביות בו עצום לעומת האחוזים הדמוגרפיים שלו. הנוער האידיאלסטי היחידי שנשאר בארץ. ואם הם מוחים, תאמיני לי שזה מדאיג. (צבא בלי אידיאלים זה פשוט לא צבא..)
בכלל לא מיותרלוטמניה
זה מוסיף לאווירה הציבורים שאנחנו לא מגרשים.
להזכירכם, שבט נצח הם שיעור א'\מכינה\צבא, זה אומר שהם במחזורי גיוס הבאים.

ואם זה היה סתם מחאה שישיסטית, בסגנון של הנפת שלטים וכו', זה לא היה מענין את אף אחד.
עובדה שהשלטים האלו העסיקו מאוד את אמצעי התקשורת הכללית.
א"א להשוות לגנון.הסנה-בוער
בס"ד
נצח זה המגוייסים העכשוויים.
ואם זה גורם למחאה על הגירוש להגיע לכותרות, ניחא..
בוגר זה לא. אבל בשביל להכנס לחדשות חייבים למצוא כל מני דברים אטרקטיביים..
היי!גם אם תשבי בביתבקטנה
והדודה הנחמדה שלך\שלי\שלו\שלנו במאחז\ביש"ע תשב ותכין אוכל לילדים שלה זה ייכנס לחדשות..לא צריך כזה רעש בשביל זה!

אני ממש לא חושבת שזה מחאה מיותרת!!!!כפ"ד בנשמה
הצבא צריך להבין שהצבא לא צריך להכנס לדברים פוליטיים! וזה רק מחזק ולפידעתי זה הופך את זה לדבר שבשגרה.. בסוף הצבא לא יתן פקודות כאלה..
הבעיה לדעתיתמנון רעב
היא בממשלה ולא בצבא, הצבא רק מבצע
את ההוראות שהממשלה עושה.
ברור שזה בממשלה...כפ"ד בנשמה
נכון... אבל אם הצבא לא היה עושה מה שהממשלה אומרת..שבלולון
אז לא ניראלי שהממשל הבעצמה הייתה הולכת אלייהם..
זה לא בדיוק ככה...כפ"ד בנשמה
אבל אם כל אחד יעשהתמנון רעב
מה שבא לו בצבא, אז גם יבוא טייס שמאלני
ויגיד לך שזה לא מוסרי לירות בערבים כי הם בני אדם
ושהוא לא מוכן להפציץ בית של מחבל. מה תגידי לו? ככה חינכו אותו, ואם
כל אחד יעשה מה בא לו זה יכול בקלות להתפתח למלחמת אחים.

שיך לעזאזל.. זה התפקיד של הצבא...כפ"ד בנשמה
ואת האמת? מי צריך את השמלאנים בצבא???
אני יגיד לו...אנונימי (פותח)
שיש לי ספר חוקים שוואלה יותר חשוב לי מחוקי הצבא וזה התורה...!!!
תמנון רעב, אני איתך!בקטנה
חחחחחחחח...נקרעתי....גם אם הם לא עשו את זה בצחוק..נעמה...
זה מצחיק!!!
לדעתי- הם תותחים!!אפשר לתקן
[יוצאים מנק' הנחה שלדעתי גם שמשון ונחשון היו תותחים]
כי הרי מה היתה המטרה שלהקודמים שלהם?-
להראות, לפרסם ברבים, לעשות רעש- שהם לא מסכימים לגרש- זה מחאה מסוג אחר ממה שהיה עד עכשיו והיא לדעתי- מטורפת!
אז אם ככה זה מתפשט לאט לאט, וכל פעם רואים עוד קבוצה שנוספה לרעיון- ועוד אנשים מעולים שחושבים ככה, זה מעצים את זה! זה גורם להבין- שזה לא סתם אנשים מוזרים שעושים שטויות- יש עוד אנשים שחושבים ככה!

אין- אני חושבת- שזה היה מעשה במקום, ממש לא "תינוקי" או "לא בוגר" (מה הקשר ללא בוגר? עדיין לא הבנתי)
->תמנון רעב
לפעמים הגישה שלנו (בתור ציבור) היא קצת מתנשאת: חלק גדול מהביינשים מתגייסים לשנה וארבע לצבא, והגישה שאנחנו יודעים יותר טוב מהחילונים איך צריכה להתנהל מדינה (שזה באמת נכון- כי יש לנו את התורה שמדריכה אותנו איך לחיות) ובפועל מסתגרים בישיבות ויישובים ומצפים שכל המדינה תתנהג איך שאנחנו רוצים.
איך אנחנו רוצים שהם יקשיבו לנו ככה?
אז מה...שבלולון
גם ללמוד תורה זה דבר  ממש חשוב!!! כל אחד עושה את זה בצורה שיותר קל לו, והוא יותר מתחבר אליה...
אנחנו לומדים תורה (וכמובן גם משרתים שנה ו..., און שיש כאלה שמשרתים בצבא..) והם בעיקר משרתים בצבא, כי ללמוד תורה הם לא עושים...
|מתאפק|אפשר לתקן
|לא מצליח|

תמנון רעב- שטויות במיץ עגבניות!!

אולי תפרט יותר למה אנחנו מתנשאים ואז אני יענה נורמלי.
אולי לא תזלזלי בדעות של אחריםתמנון רעב
ואז אני יענה נורמלי
בהחלט רצוי שהממשלה והצבא יכנסו ללחץאיציק הג'ינג'י
ויבינו שהם ירו לעצמם ברגלים..
בהתחלה תמכתי בדברים האלהgolani
לאחר מכן הבנתי שהפגנה במדים היא דבר פסול בתכלית. אם אין ברירה תסרב כדי לא לעבור על העיקרון ההלכתי/מוסרי שלך אבל להפגין במדים? הפגנות זה דבר שאזרחים עושים תפקידם של החיילים הוא להגן על המדינה וטו לא.
נ.ב. אני מדבר על ההפגנות בצ"הל ההפגנה של בני עקיבה היא ללא ספק דבר ראוי כי הם עדיין אזרחים.
שאתה עושה על אזרחי...אנונימי (פותח)
 זה לא מזיז לאפחד, שאתה עושה את זה על מדים זה בהרבה יותר עוצמתי!!!והמסר יותר נוקב!

אם עושים הפגנה בצבא-תמנון רעב
זה רק גורם לזילזול בנו ובדרך שלנו- זה הופך אותנו לקטנונים ומחפשי מהומות.

במצב היום.אנונימי (פותח)
איך שלא תאיבק היום השמאל ימצא על מה להיתפס....מחפשי מהומות זה אותם אנשים בימין  שיוצאים לתקשורת ומגנים את מה שעשו זה יוצר את המהומה הכי גדולה
לא חסר רבנים ואישי ציבור ימניים שעשו אתזה....

מה זה משנה?golani
גם לרצוח זה פעולה עם הרבה אפקט זה אומר שמותר לעשות אותה? סלח לי "ח.ח.ח" התגובה שלך מתעלמת מרוב הטיעונים שלי.
מה הטיעונים?לא שמתי לב..אנונימי (פותח)
השיטה הכי טובה זה להקציןאנונימי (פותח)
מי דיבר על לרצוח מה הקשר???!!!

זאת היתה דוגמהgolani
דבר שיכו לעשות הרבה רושם ולמרות זאת א עושים אותו כי הוא אסור.
עדין לא קשוראנונימי (פותח)
לרצוח-אנלא ירצח כי אסור אבל תלית שלטים שמעוררת את  הצבא שחיל  לא אמור לעשות כאלה משימות אני לא רואה בזה בעיה!!

אז אתה חושב שנחשון לא עשו את הדבר הנכון??כפ"ד בנשמה
זה גם ההבדל בין סרוב פקודה לגיטימי לשאינו כזהgolani
סירוב פקודה הוא דבר מאוד חמור שעושים אותו רק אם כופים עליך לעשות משהו מנוגד לעקרונותיך הנפת שלטים זה נסיון לסכל החלטה פוליטית דבר שאותו לא החיילים צריכים לעשות.
הנפת שלטים מעוררת את כל הצבא לזה שחילים לא אמוריםאנונימי (פותח)
אבל להזכירך הם היו גוף שלישי למעשה שכזה!!!כפ"ד בנשמה
מילא תגיד שמה ששמשוןן עשו זה לא מתאים.. אבל נחשון?! הם כבר עשו את הפעולה אבל רק אח"F התבררה להם פשר המשימה!!! זה לא הוגן להעמיד אותם בניסיון כזה!
תשובה לח.ח.ח ול"כפ"ד בנשמה"golani
ל"ח.ח.ח"  זה לא משנה שזה מעורר את כל הצבא. הפגנה במדים היא דבר לא ראוי וגמרנו המטרה לא מקדשת את האמצעים כידוע.
ל"כפ"ד בנשמה" מה שנחשון עשו היה לאבטח את הפינוי פעולה שאין בה שום בעיה תפקידו של הצבא הוא להגן על חייהם של אזרחי המדינה זה לא אמור לעניין אותו בשביל מה הוא עושה את זה. הרי גם את מסכימה שאם היו עומדות בפניהם שתי אפשרויות - או שחייי המג"ב נרצחים או שהם מאבטחים את הפינוי הרי שעליהם לאבטח.
אנשים, נשים וטף, צר לי אך לא הבנתיכם~~אני~~
אני פשוט לא מבינה, לפי התגובות שלכם אתם נוטים יותר לשמאל מאשר לימין.
מה זה אמור להביע לעזעזאל?!
הכי התפלצתי מהתגובות המלגלגות האלו שלכם. ואני מדברת עכשיו על הגדודים בצבא שהניפו שלטים כאלו, ולא על הקבוצה הזו. אתם לא יותר טובים מאף אחד, תאמינו לי. אתם ה''תרבותיים'', אלה ש''לא מרימים שלטים'' וכל ה''מנהגים הברבריים'' האלו לדעתכם, אתם אלו שבסוף גם לא תעשו כלום למען המדינה. ולהגיד לכם למה? כי אידיאליסטיות זה דבר שורשי, דבר שמתחיל אולי בדברים כאלו, אך בסוף, אדם שמתחיל להראות את דעותיו נגד כל מיני תחומים בצבא בשלטים, גם ימסור את נפשו למען א"י. וצר לך באמת אם פגעתי במי מכם, אך אתם פוגעים ופשוט כואב לי הלב לראות את היחס הזה שלכם! מה זה אמור להביע לעזעזאל זה ש''הצבא ישרוד בלעדינו''?! רק תיזכרו כמה חיילים צדיקים מהציבור הדתל"י מסרו את נפשם ונהרגו במלחמות! תחשבו רק על ההורים שלהם, שלא מספיק ששכלו את בנם בשביל עם שלם, עכשיו הם גם צריכים לשמוע כמה הציבור ''שלנו'' לא עושה כלום למען המדינה!
אז נכון, בכמות הדתלי"ם הם פחות, אבל באיכות הם יתר. עכשיו יקפצו עלי כולם שגם חיילים חילונים הם אידיאליסטים בדיוק אותו הדבר וכד'. אז נכון, חיילים שחינכו אותם בצורה מוסרית- כן. אבל אי אפשר להתכחש לעובדות, והעובדות הן שהרבה הדתית משפיעה על האידיאלים כי החינוך הדתי חורט על דיגלו אידיאלים. כי בנאדם שמתחנך שא"י זה דבר חשוב הוא גם ימסור את נפשו על זה, ואתם יודעים מה? אז נכון, יש כאלו שלא הולכים בכלל לשרת הצבא ורק לומדים בכוייללים, ואני לא חושבת שזה נכון כי צריך גם לעשות משהו ולא רק להתפלל כל היום, אבל תאמינו לי שזה יותר טוב מללכת להיות זמר בגלגלץ. ודי כבר עם הקיטרוג הזה על החרדים בעוד יש שמאלנים אידיוטים שלא הולכים לצבא ועליהם יש לקטרג עשרת מונים כי הם אפילו לא לומדים או מתפללים, שזה ציווי לא פחות מאשר להילחם,פשוט שהם לא משלבים את זה ביחד.
ואגב, לעניינינו- אני חושבת שהרמת השלט הזה במקרה הזה היה יותר בשבילם מאשר בשביל ה''רשויות'' והצבא וכל הדברים האלו. מה אפכת לכם לעזעזאל שהם יראו מה הם חושבים? למה צריך ללגלג עליהם? באמת שאני לא מבינה, הפ פגעו בכם או משהו? סה"כ רצו להראות את עמדתם הנבונה. ואתם מגיבים בכזאת ציניות מעליבה שפשוט בא לי להקיא! (הבהרה- ציניות זה לא דבר רע ואם היה נכתב ההפך- יענו לגבי השמאלנים גם הייתי מגיבהבציניות כי אני טיפוס ציני, אבל תחשבו קצת אם אתם מגיבים נגד כשהדבר שאתם מגיבים נגדו הוא מוסרי או לא, ולהתנגד לפנות יהודים זה מוסרי, ולזלזל באנשים שמתנגדים לפנות יהודים זה לא מוסרי)
נ.ב לא התכוונתי לפגוע באף אחד, ואני מביעה את עמדותיי בלבד ולא מנסה לכפות עמדותיי על אף אחד. היו שלום
והנה דעת הגורם הבכיר:בקטנה
דברי גבי אשכנזי לדינכם הפורה:

(קריאת הכותרת מספיקה בהחלט.)
טוב ושמחה.
הוא אומר דבר בלתי אפשריgolani
"לחיילים צריך להיות מקור סמכות אחד - המפקדים" מה נראה ל?, כל השנים בגלות שמרנו על ההלכה בחירוף נפש ודווקא עכשיו נפסיק? באמת שהם חיים בסרט.
או קיי אתה ממש לא מובן!!!כפ"ד בנשמה
בעד מה אתה??

זה לא שאני לא מובןgolani
זה שאת לא מסוגלת להבין דקויות. אמרתי בפירוש:סרבנות - אם אין ברירה אז כן. הפגנה פוליטית במדים - בשום אופן לא. הרמטכ"ל דיבר נגד תופעת הסרבנות כולה לא נגד מקרה זה או אחר על זה אמרתי שהוא חי בסרט. בחיאת, אי אפשר לקרוא פעמיים אם לא מבינים במקום לעוט ישר על המקלדת?
זה לא שאני לא מובןgolani
זה שאת לא מסוגלת להבין דקויות. אמרתי בפירוש: סרבנות אם אין ברירה - כן, הפגנה פוליטית במדים - בשום אופן לא. הרמטכ"ל דיבר נגד תופעת הסרבנות כולה ועל זה אמרתי שהוא חי בסרט. בחיאת, אי אפשר לקרוא פעמיים אם לא מבינים במקום לעוט ישר על המקלדת?
גולני מורעל קטן שלי...Matanman
תלמד קצת! תלמד קצת היסטוריה ותראה מה גדולי הוגי הדעות בעולם אמרו על סרבנות, למשל רלף אמרסון גדול הוגי הדעות בארה"ב אמר:
Good men must not obey the laws too well"
"אדם טוב, אל לו להקפיד יתר על המידה על ציות לחוק".
וזאת בלי להביא רבנים ואנשי רוח יהודיים ומה שהם אמרו על סרוב לחוקים הנוגדים את התורה! ולא משנה אם זה מדינה יהודית או גוייה
זה בדיוק מה שאמרתיgolani
אבל אתה ככל הנראה לא יודע לקרוא. סירוב - כן הפגנה פוליטית במדים - לא. "כמה פעמים אני יצטרך לחזור על זה? באמת, אי אפשר טיפה יותר להתעמק לפני שמגיבים? באמת שזה כבר מתחיל לעצבן.
לא מסכימה...כפ"ד בנשמה
זה מצחיק D:הודי'האחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך