דיון,הרועה
שישיזם בהתגלמותו, הצעד הבא מחאה בסיום הגנון.הרועה
אולי נסחפתי, בסיום כיתה א'.הרועה
מחאה מיותרת.בקטנה
זה היה ציני או רציני?אוסנת
|מסכימה|כפ"ד בנשמה
בני עקיבא,הסדרניקים,ובכלל כל מי שסרוג משהו על ראשו<אריאל>
בכלל לא מיותרלוטמניה
א"א להשוות לגנון.הסנה-בוער
היי!גם אם תשבי בביתבקטנה
אני ממש לא חושבת שזה מחאה מיותרת!!!!כפ"ד בנשמה
הבעיה לדעתיתמנון רעב
ברור שזה בממשלה...כפ"ד בנשמה
נכון... אבל אם הצבא לא היה עושה מה שהממשלה אומרת..שבלולון

זה לא בדיוק ככה...כפ"ד בנשמה
אבל אם כל אחד יעשהתמנון רעב
שיך לעזאזל.. זה התפקיד של הצבא...כפ"ד בנשמה
תמנון רעב, אני איתך!בקטנה
חחחחחחחח...נקרעתי....גם אם הם לא עשו את זה בצחוק..נעמה...
לדעתי- הם תותחים!!אפשר לתקן
->תמנון רעב
אז מה...שבלולון

|מתאפק|אפשר לתקן
אולי לא תזלזלי בדעות של אחריםתמנון רעב
בהחלט רצוי שהממשלה והצבא יכנסו ללחץאיציק הג'ינג'י
בהתחלה תמכתי בדברים האלהgolani
אם עושים הפגנה בצבא-תמנון רעב
מה זה משנה?golani
זאת היתה דוגמהgolani
אז אתה חושב שנחשון לא עשו את הדבר הנכון??כפ"ד בנשמה
כן.תמנון רעב
זה גם ההבדל בין סרוב פקודה לגיטימי לשאינו כזהgolani
אבל להזכירך הם היו גוף שלישי למעשה שכזה!!!כפ"ד בנשמה
תשובה לח.ח.ח ול"כפ"ד בנשמה"golani
אנשים, נשים וטף, צר לי אך לא הבנתיכם~~אני~~
מה זה אמור להביע לעזעזאל?!
הכי התפלצתי מהתגובות המלגלגות האלו שלכם. ואני מדברת עכשיו על הגדודים בצבא שהניפו שלטים כאלו, ולא על הקבוצה הזו. אתם לא יותר טובים מאף אחד, תאמינו לי. אתם ה''תרבותיים'', אלה ש''לא מרימים שלטים'' וכל ה''מנהגים הברבריים'' האלו לדעתכם, אתם אלו שבסוף גם לא תעשו כלום למען המדינה. ולהגיד לכם למה? כי אידיאליסטיות זה דבר שורשי, דבר שמתחיל אולי בדברים כאלו, אך בסוף, אדם שמתחיל להראות את דעותיו נגד כל מיני תחומים בצבא בשלטים, גם ימסור את נפשו למען א"י. וצר לך באמת אם פגעתי במי מכם, אך אתם פוגעים ופשוט כואב לי הלב לראות את היחס הזה שלכם! מה זה אמור להביע לעזעזאל זה ש''הצבא ישרוד בלעדינו''?! רק תיזכרו כמה חיילים צדיקים מהציבור הדתל"י מסרו את נפשם ונהרגו במלחמות! תחשבו רק על ההורים שלהם, שלא מספיק ששכלו את בנם בשביל עם שלם, עכשיו הם גם צריכים לשמוע כמה הציבור ''שלנו'' לא עושה כלום למען המדינה!
אז נכון, בכמות הדתלי"ם הם פחות, אבל באיכות הם יתר. עכשיו יקפצו עלי כולם שגם חיילים חילונים הם אידיאליסטים בדיוק אותו הדבר וכד'. אז נכון, חיילים שחינכו אותם בצורה מוסרית- כן. אבל אי אפשר להתכחש לעובדות, והעובדות הן שהרבה הדתית משפיעה על האידיאלים כי החינוך הדתי חורט על דיגלו אידיאלים. כי בנאדם שמתחנך שא"י זה דבר חשוב הוא גם ימסור את נפשו על זה, ואתם יודעים מה? אז נכון, יש כאלו שלא הולכים בכלל לשרת הצבא ורק לומדים בכוייללים, ואני לא חושבת שזה נכון כי צריך גם לעשות משהו ולא רק להתפלל כל היום, אבל תאמינו לי שזה יותר טוב מללכת להיות זמר בגלגלץ. ודי כבר עם הקיטרוג הזה על החרדים בעוד יש שמאלנים אידיוטים שלא הולכים לצבא ועליהם יש לקטרג עשרת מונים כי הם אפילו לא לומדים או מתפללים, שזה ציווי לא פחות מאשר להילחם,פשוט שהם לא משלבים את זה ביחד.
ואגב, לעניינינו- אני חושבת שהרמת השלט הזה במקרה הזה היה יותר בשבילם מאשר בשביל ה''רשויות'' והצבא וכל הדברים האלו. מה אפכת לכם לעזעזאל שהם יראו מה הם חושבים? למה צריך ללגלג עליהם? באמת שאני לא מבינה, הפ פגעו בכם או משהו? סה"כ רצו להראות את עמדתם הנבונה. ואתם מגיבים בכזאת ציניות מעליבה שפשוט בא לי להקיא! (הבהרה- ציניות זה לא דבר רע ואם היה נכתב ההפך- יענו לגבי השמאלנים גם הייתי מגיבהבציניות כי אני טיפוס ציני, אבל תחשבו קצת אם אתם מגיבים נגד כשהדבר שאתם מגיבים נגדו הוא מוסרי או לא, ולהתנגד לפנות יהודים זה מוסרי, ולזלזל באנשים שמתנגדים לפנות יהודים זה לא מוסרי)
נ.ב לא התכוונתי לפגוע באף אחד, ואני מביעה את עמדותיי בלבד ולא מנסה לכפות עמדותיי על אף אחד. היו שלום
והנה דעת הגורם הבכיר:בקטנה
הוא אומר דבר בלתי אפשריgolani
או קיי אתה ממש לא מובן!!!כפ"ד בנשמה
זה לא שאני לא מובןgolani
זה לא שאני לא מובןgolani
גולני מורעל קטן שלי...Matanman
Good men must not obey the laws too well"
"אדם טוב, אל לו להקפיד יתר על המידה על ציות לחוק".
וזאת בלי להביא רבנים ואנשי רוח יהודיים ומה שהם אמרו על סרוב לחוקים הנוגדים את התורה! ולא משנה אם זה מדינה יהודית או גוייה
זה בדיוק מה שאמרתיgolani
לא מסכימה...כפ"ד בנשמה
זה מצחיק D:הודי'האחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים