האלה שמתלוננים על הזום...
אני לומדת דרך הטלפון וזה סיוט במלוא מובן המילה כי כל דבר קטן מסיח את הדעת וזה גורם לאי הקשבה שגורם לעצבים שגורמים לרצות לזרוק הכול ולרצות לברוחחח![]()
עצותתתתתתת כי עוד סגר אחד ונטשתי הכול היום לא צריך בגרויות...
ראה יאיר לפיד
האלה שמתלוננים על הזום...
אני לומדת דרך הטלפון וזה סיוט במלוא מובן המילה כי כל דבר קטן מסיח את הדעת וזה גורם לאי הקשבה שגורם לעצבים שגורמים לרצות לזרוק הכול ולרצות לברוחחח![]()
עצותתתתתתת כי עוד סגר אחד ונטשתי הכול היום לא צריך בגרויות...
ראה יאיר לפיד
ענקקקקLove the worldני ממש מבינה אותך!
אני גם אמורה ללמוד דרך טלפון (אני לא לומדת..)
וזה בלתי אפשרי!
צריך דחוף לעשות משהו בנושא
עצרת/ הפגנה/ שביתה אנילאידעת מה עוד
כדי שמשהו התעורר פה ויבין שזה לא נורמלי ואשרי ללמוד ככה
ופשוט אנחנו לא לומדות!
ויש בגרויות ויש מלאאא מבחינים וזה סתום שבכלל מנסים שאנחנו נילמד דרך הטלפן
באלנו זוםםםםםםםםםםםםםםם
נמאס לי לגמרי מהלימודים מהטלפון!!!!!!!!!!!
אפילו אסור למורה לשלוח לי דפים במייל (חלילה... זה אינטרנט...), ובאופן כללי אני בן אדם מאד חזותי וקשה לי נורא להתרכז ולהבין רק משמיעה - במיוחד במתמטיקה.
מקצועות מסוימים, כמו היסטוריה - הורדתי לגמרי, אני לא שומעת באופן רשמי ואפילו אמרתי את זה למחנכת. כי כל מה שהמורה עושה בשיעור זה להקריא מהספר, וקל לי יותר להבין מקריאה.
אבל בשאר השיעורים ובייחוד במתמטיקה ממש קשה לי... אני על סף ירידה לשלוש יחידות![]()
ממש ממש מבינה אותך, ועצות אין לי, מלבד לתחזק חברה חרוצה שתשלח לך סיכומים ותעזור לך לפני מבחנים...
תקשיבי!!!! כל מילה בוללל
המורה שלי למתמתיקה התקשרה אלי והזהירה אותי שאם אני לא עולה לועידה היא מורידה אותי ל3 יח"ל
ואת חושבת שזה עזר????
המחנכת גם....
אין מנוססססס
היום הייתי אצל נוירולוג והוא רשם לי אבחנה של HDHD למרות שאני בכלל ADD.... אבל מה זה משנה בכלל.....
הכל על הפרצוףףףףףף
משום מה תמיד כל הבנות בכיתה שלי נראות לי נורא שקדניות, חרוצות, מסודרות וחכמות...
ואילו אני - טיפוס קצת מופרע...
לומדת בדרך כלל בין אחת לחמש לפנות בוקר, כמעט לא נכנסת לועידות ושיעורים, לומדת בצורות מוזרות, יום לפני המבחן חברה שלי מזכירה לי שהוא קיים ואז אני לומדת כל הלילה ואיכשהו מצליחה...
ולענייננו - המתמטיקה זו הצרה הכי גדולה. השבוע יש לי מבחן ואני ממש בבעיה
וזה מפריע לך? או שאת בסדר עם זה?
כי אני לומדת משהו מהצד, משהו שיועיל לי בחיים יותר מאיזה ציון בהיסטוריה, אז אני יודעת שדווקא עם כל החוסר ריכוז שלי והכל אני עושה דברים טובים, ואני מבינה שזה האופי שלי וזה הסגנון שמתאים לי ואני די אוהבת את עצמי ככה...
לפני שהתחלתי לעשות עוד דברים מהצד זה היה שונה לגמרי, כי הלימודים הרגילים כנראה לא כל כך בנויים בצורה שמתאימה לי וזה יכול להיות מאד מתסכל. אז אני מחפפת שם ומשקיעה בדברים אחרים...
אם את רוצה אז בואי נתכתב בפרטי
מי שמתןןכח איתי יחטוף
ישלי חברותשסובלות כל רגע והם פשוט משתגעותת
פעם הייתי אחת החרוצות
אבל היום...
בעיות הקשב והריכוז של מתפרצות
אני עצבנית על העולם
לאידעת מה לעשות עם זה
מרגישה סתומה
אני אישית לא לומדת כלום....
לפני מבחן למדתי את החומר למבחן, בלי הטלפון- מהמחברת...
יש לי שבוע הבא מתכונת ומיד אח"כ בגרות....
ה' יעזור....
אבל, תכל'ס, אני רואה חברות שלי שלומדות ומסתדרות...
אני אישית לא מסוגלת להקשיב לשיעורים ואני בהחלט ידפק מזה אחר כך...
אבל מי שעומדת בקצב- מצליחה.
יש לנו עכשיו פעמיים בשבוע שבאים ללמוד בקפסולות... אני מיעה ולא יודעת את החומר...
סיוט מתמשך הדבר הזההה
אבל תתעודדי (או שלא) מדברים על חזרה ללימודים עוד שבועיים
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים