תפתחו זה חשוב🥺רעות (שם בדוי)
אז אני לא באמת יודעת איך להתחיל את זה אבל אני אנסה..
היי אני נערה בת 14 לא רחוקה מהגיל שלכם..
ופשוט נמאסס ליי
נמאס לי מזה שמצפים ממנו ללמוד ממסך ריבועי כמה שעות ביום. כל יום. בלי לדעת עד מתי.
נמאס לי מזה שלקחו לי את הדבר שככ נצרך בגיל הזה- החברה😔
נמאס לי מזה שכל פעם מחדש המבוגרים מפירים אמון, אם עד עכשין בטחנו בהם, סמכנו על זה שהם יודעים להתמודד, לקבל החלטות, משו- איבדנו את האמון כבר.. וגם אם יחפו על זה איכשהו מתישהו, זה לא ישנה את זה..
נמאס לי מזה שאף אחד לא מדבר איתנו, מזדהה איתנו, מעודד אותנו😔
נמאס לי מזה שפשוט מחקו אותנו- הם לא עוזרים לכלכלה, הורים יכולים לעבוד גם שהם בבית ויש להם אחלה של בית ספר, הטלפון. שרק בני הנוער יודעים עד כמה זה נוראי הבית ספר הזה😣
נמאס לי מזה שפשוט מחקו דור שלם!! שמוותרים עלינו, שמשאירים אותנו עם עצמנו והטלפון, כי למי זה כבר משנה? למי זה מזיק?
נמאס לי להלחם עם עצמי כל יום מחדש, לבכות כל יום מחדש, להתייאש כל יום מחדש, ומה לא בעצם..
דייי זה באמת קשה😭
אני לא יודעת כמה זמן נוכל להתמודד ככה.. אפילו לא מעיזים לדמיין את היום של החזרה, של האחרי, כדי לא להתאכזב כל פעם מחדש😔
למה למחוק דור שלם? למה להתעלם? למה? פשוט למה😓

סורי על כל החפירה הייתי חייבת לפרוק וזה האופציה היחידה שלי..😓
וואי נשמה שאת😍נועה גבריאל
כואב לי לשמוע את זה!באמת..
אני יודעת עד כמה המצב קשה, וכל הדור שלנו נמצא בו.
וכן, גם למבוגרים קשה! את חושבת שלהם קל?
תאמיני לי שגם לאלו שלא לומדים ממסך ריבועי(להלן אני) קשה.
זה סיטואציה הזויה במלוא מובן המילה.
צריך רק להתפלל שיהיה מתישהו סוף לדבר הזה!

ובאמת שתקחי קצת זמן לעצמך-
תכיני משו מפנק ותראי סרט/תשמעי שירים.
תעשי הלחכה עם חברות וכו.
החברה זה דבר בסיסי וחשוב ביותר, במיוחד בגיל שלכן!
זה באמת יעשה לך טוב בנפש, כי יותר מדי לימודים ועוד בזום זה רע!

שולחת לך חיבוק ענק
ובאמת שבעז"ה הכל יסתדר, מתישהו....
בתור מישי בגילךהפילוסופית

תנסי להנות מהזמן... לחפור עם החברות ברשת.... לגמור לעצמך את החבילה של השיחות(אין לי טלפון ואני לא מבינה בזה) ...... לחפור למורה בצ'אט באמצע שיעור.... לחשוב חיובי.... בכללי אני פחות יכולה להזדהות איתך כי ב"ה אין לי קושי של לשבת מול המחשב שעות (גם בשיעורים....) אבל בהחלט מבינה את זה...אי אפשר לשתף את ההורים כי גם ככה יש להם טונה של צרות על הראש ולמה להוסיף עוד... וחברות לא תמיד זמינות כל היום ולשמור על קשר בוואטצאפ או בלא יודעת איפה זה הרבה פחות מהנה עם חברות באמיתי.... (נראלי חפרתי מספיק והנה עוד דרך להנות מהחיים במצב הזה....)

תודה רבההרעות (שם בדוי)
❤❤
באהבה😍😍נועה גבריאל
אם את רוצה משו אז בפרטי בכיף
נשמהה, כתבת כל כך נכון כואב.. בתור מישי בגילךהכל עוד אפשרי
באמת שהדבר הכי טוב זה לפרוק, ואחרי הפריקה להסתכל על הבעיות שכתבת ולחשוב איך את מתקנת אותם.
תחפשי איפה את יכולה להשפיע בזמן הזה, זה עושה רק טוב, זה נותן תחושה טובה, שיש לך השפעה, יש לך מה לעשות!
לקחו ממך את החברה, לקחו ממנו את החברה.. אז תנסי אולי לארגן מפגשים, או התנדבותיות ביחד, שזה ככה משלב עם הדבר הראשון..
באמת, הכי מזדהה איתך בעולם! אני בגילך, חיה בעולם הזה בגיל שלך..

בהצלחה לכולנו ורק טוב!
יאללהה, אז בהצלחה לכולנווהכל עוד אפשרי
❤️
היי מזדהה..שמינייייייסט

אבל אפשר למרות כל הכאב והצער להפוך את החיסרון- ליתרון. איך?

אני מציע לפי הנסיון האישי שלי לקחת את אחד ממאמריו המופלאים של רבי נחמן ולהשקיע בעיון בהם וביישומן כיוון שרבי נחמן כתב דווקא על המצב הזה- הבדידות- בתור ה"מעלה העליונה" וכל מאמריו סובבים סביב הנושא הזה בדרך כלשהי. כך לא רק שהמצב ישתפר פלאים (בכח החשיבה החיובית של רבי נחמן) אלא גם אחרי כל המצב הזה הלימוד הזה יישאר לנצח ויעזור תמיד להתחזק בשמחה ואמונה!

ואם תאמרי אולי זה לא שייך אלי אלא דווקא למבוגרים או גברים... לא נכון! כיוון שהלימוד הזה שייך לתחום עבודת המידות בו גם בנות ונשים חייבות מגיל בר- מצווה ולאף אחד אין את הזכות לשלול מהם כאלה עצות נשגבות..

בהצלחה

...אני ועצמי:)
כ''כ צודקת...
כמה חיבור ועומק יש בך!
תדעי שאת לא לבד.. ממש מזדהה!
ובע''ה עוד נצא מזה גדולים.
תחשבי איזה דור נהיה אם נצמח ונתמודד עם זה!
כמה כוחות יהיו לנו..
את נלחמת עם עצמך כל יום מחדש? תנצחי! תחליטי שאת על עצמך לא מוותרת.
תחליטי שאת יותר חזקה מהקושי הזה, כי את כזו. את יכולה לו, לקושי.
ואת יודעת? יש מישהו שלא מחק את הדור הזה, שלא וויתר עלינו. נכון, ה'.
הוא שם אותנו פה בתקופת הקורונה דווקא כשאנחנו בגיל הזה כי הוא מאמין בנו. הוא מאמין בך. הוא יודע שאת יכולה,
והוא,
מכיר אותך הכי טוב.

תתני לעצמך זמן
להרגע, לחשוב, לבכות.

חיבוק ענק ממני וב''הצלחה!! 😘❣️

ואןורעות (שם בדוי)
תודה רבה❤❤
צודקת ממש בתור מישו גם בן 14 אני גם על סף דיכאוןמטייס בשחקים
והגעתי למסקנה סרטים זה דבר טובב
סרטים? ממש לא!Love the world

תלוי איזה...תגל הארץ
זה לא שאני לא רואה וכזהLove the world

אבל בתור הפיתרון לבעיה זה ממש לא טוב

כן, מסכימהתגל הארץאחרונה
מבינה אותך לגמרי!תגל הארץ
..לראות בטוב
עבר עריכה על ידי לראות בטוב בתאריך כ"ח בחשון תשפ"א 23:23
עבר עריכה על ידי לראות בטוב בתאריך כ"ח בחשון תשפ"א 23:22
אני ממש אנסה.. כי בסהכ כולנו באותה סירה
כל יום- תמצאי לך לעשות דברים שאת אוהבת וממלאים אותך
כפשוטו ממלאים אותך!
שאחרי זה את מרגישה כזה "וואוו". סיפוק כזה
זה יכול להיות דבר הכי קטן, אבל משהו שאת אוהבת לעשות אותו!
זה יכול להיות ארוחה טובה, ציור, לסרוג, תחביב אחר כלשהו, לרקוד בחדר לבד ריקוד משוגע ומשחרר, אם את אוהבת לשיר (יכול להיות שלא הכל רלוונטי לך..אני מנסה..)
עוד משהו אחד: לדעתי, אחד הדברים הקשים שהקורונה לקחה לנו זה המפגש פנים אל פנים מול העולם,
זאת אומרת גם מול הצוות והמורים, שככה קשה *מאודד* ללמוד, להיות מרןכזת מול ריבועים (ובעומס מטורףף! משהו לא נורמלי, וכל זה מול מסך!! יום אחד הייתי 12 שעות מול מסך! כאילו משהו מזעזעעע) וגם מול החברות, הקשר החברתי, זה דבר שהוא נצרך במיוחד בגיל הזה והחוסר הזה קשה לכולנווו!! אין זה פשוט קשה!

בואי תחשבי עם עצמך מה את יכולה לעשות כדי לעשות עם זה משהו

אני אגיד לך מה אני עשיתי, אולי תקחי לך מזה משהו..
*ארגנו מפגשים של עד חמש חברות.. משהו שאפשר לעשות עם שמירה על ההנחיות.. ורק לראות אחת את השניה, זה כבר משהו! לדבר.. וזה..
* אם אי אפשר להפגש- אז להתקשר! נכון שיש את הווצאפ וההתכתבויות, אבל זה לא באמת קשר.. אז אפשר להתקשר, לדבר ולשמוע קולות גם זה משהו! אפילו שיחת וידיאו זה נחמד(משהו שלא קשור ללימודים)

*לדבר על זה. תדברי על הקושי שלך, עם ההורים, עם חברה קרובה, עם אחות או מי שלא יהיה! לדבר, לשפוך ולפרוק, כן- מותר לבכות מתסכול ומקושי, אחר כך מרגישים הרבה יותר טוב.. לכתוב לעצמך אפילו, תכתבי את כל מה שיש לך על הלב, פשוט תשפכי הכל..

ובסוף לזכור שזה לא תלוי בנו, שזה משהו שהתקופה הזו לימדה אותי הרבה, לזכור שהכל משמים.. אנחנו עושים את ההשתדלות!
והקב"ה יודע בדיוק מה טוב בשבילנו..
וגם, שאת ממש לא לבד בסירה הזאת! כל עםישראל משתתף איתך!

בהצלחה נשמה!!❤
ואיירעות (שם בדוי)
תודה גדולה נשמה😍
בכיף ענק❤😘לראות בטוב
יאווווו אמלה אני בוכה פה איתךךךעובדת ה בשמחה????

אני מסכימה עם כל מילה זה נמאססססססס

חחח הרגת אותי נשמההיי לכולםם

אין עלייך מאמי  יאו את לא יודעת כמה אני במצב הזה אפילו יותר גרוע.. עזבי.. החיים בזבלל

אבל לא נורא גם עם זה איכשהו מסתדריםהיי לכולםם

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך