טוב אנשים אתם חייבים לעזור לי דחוף זה מפחיד אותימיסטר דום
כל היום ככה חלמתי ש..חברה של המשפחה נשואה מבוגרת עם ילדים ונכד  כבר בקיצור לא יודע איך חלמתי עליה שהיה לה דיבוק ונכנס בה והיא התנהגה מוזר ואמרה והכול וזה היה שנים ככה ואז יום אחד איך שהוא אני מוציא לה את זה ואז היא בא אומרת לי בכל תשוש ובמרוקאית שהיא שחכה כבר איך לדבר ואת העברית ותודה ושהצלתי אותה אמאלהה מה זה?0
אתה יודע מזה?שמחה ואמונה
חלומות שווא ידברו..

שלמה המלך אמר לא  אני...
שמחה..מיסטר דום
א. את לא חושבת שזה מוזר שאני עוד זוכר את החלום שעבר כמעט כבר 24 שעות ובדרך שוחכים חלומות??
ב. מצד שני גם שלמה המלך מפחד ישן עם 60 שומרים מכל עבר...
ג. אולי זה לא בפירוש הפיזי שיכנס אליה וכו' אלא משו יקרה .... לא כל חלום הוא שטות...לפעמים חלומות זה נבואי...
תקשיבwalla
לא נראה לי שזכית להתגלות הקב"ה (עם כל הכבוד כן?) ובדרך כלל חלומות זה מזה סתם..
חלמתי פול פעמים על חברים ומשפחה שלי שמתים וכולם עדיין חיים ב"ה טפו טפו..
אולי זה קשור לאיזה סרט שראית על דיבוקים, או ספר שקראת או שדיברת על זה עם מישו וזה נכנס לך לתת מודע.. 
קיצור מה זה יעזור לדאוג? תנשום..
מיסטרשמחה ואמונה
א- זה לא מוזר כי עניין החלומות הפך להיות תופעות שכיחות..
ב-היו מסביב לשלמה 60 חיילים כי הם  פחדו לא כי שלמה פחד..(בגלל שהוא נפטר) נראה לי..
ג- אני לא חושבת שזה חלום נבואי.. ואם זה מפחיד אותך פשוט על תחשוב על.. ואם בכל זאת..
עדיף שתשאל רב..
אני ינסה להגיב לשתיכם..מיסטר דום
1.לשלמה היה 60 גיבורים מסביב למיטה בגלל שהוא פחד מאשמדאי ..
2.נענע ינט מיקרוסופט מצידי אפחד לא דיבר על התגלות אלוהים אני בטוח שאני עוד לא בדרגה ואפילו לא קרוב!!
3.כולה אמרתי שאולי לחלום יש עוד פירושים מה לא היה כאלה דברים מעולם מה עם פרעה היה שיא הרשע בתחתית הבור והחברה ובכל זאת קיבלת חלומות חלומות הם בד"כ לא דבירם מטרידים שזוכרים אותם לפרטי פריטים ועוד מה שמוזר היה פה שחלמתי עליה אבל זה לא כזה עליה זה היה בתור דמות1!!
4. אני באמת מקווה שזה לא נבואי אני ישמח אם תענו לי..
אחיwalla
נראה לי שאתה סתם מלחיץ את עצמך! פרעה ושלמה הם לא אנשים שאתה צריך לקחת מהם דוגמא... הם היו מלכים ואנשים חשובים ואלוקים שלח להם חלומות מיוחדים כי היה לזה משמעות גם בקשר לאנשים אחרים או משהו כזה (לא יודע, שיקולים שלו) אבל לא נראה לי שיש לו איזה אינטרס לעשות את זה לך.
בכל אופן, זה כן קורה שזוכרים חלומות לפרטי פרטים.. אני זוכר חלק מהחלומות שחלמתי אפילו לפני כמה שנים, אולי בגלל שזה היה חלום מפחיד והוא הטריד אותך אתה זוכר אותו...
א.וכנס וואלה..מיסטר דום
אני יותר מפרעה אני יהודי....
ב.לא נכון ולך תדע מה אתה עושה חשבונות שמיים אולי הוא מנסה להראות לי משהו וזה היה כל כך אמיתי ומוזר והתגובה והכלל |צמרמורות|
אז מה הוא רוצה שתעשה עם זה?walla
שתלך לגורו ותגרש ממנה את הדיבוק?
יש בכלל דבר כזה דיבוקים היום?
וזה לא קשור שפרעה היה גוי, זה קשור לזה שהוא היה מלך, ולחלום שלו הייתה משמעות בשביל יוסף. 

אמרתי לך..מיסטר דום
אולי זה לא במחובה דיבוק הרה גם לפרות אצל פרעה לא היה הפירשון הקל ... אולי יש לזה פרשנות אחרת וכם יש היום דיבוקים היה לפני 5 שנים..

חלומות שווא ידברו,_חמודויינת_
אניחוזרת...
קח אויר תרגע...
באמת אין סיבה לדאגה.
הרי זה רק חולם! בע"הה הכל יהיה הכי טוב.
הטבת חלום..קינמון
אם חלמת חלום מפחיד שהשאיר בך רושם, תעשה הטבת חלום..
תשאל רב איך עושים את זה בדיוק..
ב"הצלחה! 
בעז"V זה מה שאני יעשה...מיסטר דום
כחחחחח.. אתה חולה נפש..אנונימי (פותח)
לא. הוא לא.קינמון
זה מצב רגיל ונורמאלי שיכול לקרות לכל אחד...
וכדאי שתעבוד קצת על הנפש האישית שלך שתלמד לכבד את המקומות הכואבים של האחר...
הרב אבינר אומרgolani
שהיום אין בחלומות שום משמעות כי זה בגלל שאנחנו "מופצצים" במידע מכל הכיוונים. אם זה ממש מפחיד אתך תעשי הטבת חלום בשום אופן לא יותר מזה.
אבל אתם לא יכולים לבטל את זה שכתוב שבכלשיראל.
חלום יש 1/60 אמת.
ובכל זאת-"חלומות שווא ידברו" ואם אתה ממש מודאג תעשה הטבת חלום או ש-ציטוט מקיצור שולחן ערוך:"הרואה חלום ואינו
 יודע מה הוא,יעמד בפני הכהנים בשעת נשיאת כפים ויאמר:"רבונו של עולם,אני שלך וחלומותי שלך" וכו',כמודפס במחזורים.".
ב"הצלחה!
שטיות במיץ גזרgolani
קראי את מה שהרב אבינר אמר
אתה לא תדבר ככה,במיוחד אם לא אני אמרתי את זה.שיראל.
וקראתי מה הרב אבינר אמר.
אולי הוא צודק,בעצם,בטח הוא צודק,אבל הוא רב בימינו ומאמר חז"ל הזה נאמר לפני שנים ע"י חכמים גדולים ממנו,וזה תקף גם לעכשיו!
ועוד איך שאני ידבר ככהgolani
לא את תקבעי מה תקף לימינו ומה לא. הרב אבינר ידע את מאמר חז"ל ולמרות זאת אמר מה שאמר, לא שהוא מתקרב לקרסוליה של הרבנית "שיראל" אבל בכל זאת...

אהָה..כמה דברים-שיראל.
א'-אתה לא תדבר ככה,זה מאמר חז"ל ולא מאמרי.קודם תלמד איך לדבר אתה ואח"כ תתלונן על איך שטרולים מדברים ב'ארץ מולדת'...

ב'-אני לא קובעת,אבל כמו שההלכה תקפה גם לימינו,כך גם מאמרי חז"ל שתקפים גם לימינו!

ג'-לא אמרתי שהרב אבינר טועה ח"ו,אפילו אמרתי שיכול להיות שהוא צודק,אבל לדעתי חז"ל יותר גדולים ממנו,ואני בטוחה שגם הוא יגיד את זה.חוץ מזה מי אמר שהבנת טוב את דבריו? ואני בטוחה שהרב לא יבטל את מאמר חז"ל.

ד'-איזה רבנית...הייתי מתה...
תקפתי אותך אישית לא. (בניגוד למה שאת עשית)golani
אמרתי שלדעתי להגיד שבחלומות רעים יש ממש זה שטויות. לגיטימי בהחלט, אני לא הייתי נעלב אם היו אומרים לי דבר כזה, אחרי הכל איזה מין פורום נהיה אם אפילו על דעות של אחרים יהיה אסור להביע דעה. כנראה שאת רגישה במיוחד ואין לי בעיה להתנצל כמובן לא לפני שאת תתנצלי על "אתה לא תדבר ככה" אני לא הטירון שלך.
הרב אבינר אמר בפירוש שהיום אין לחלומות משמעות. מה לעשות, מבחינה מדעית אנחנו מופצצים במידע עד שכל מיני חלומות מוזרים יצוצו לנו
אוקי-שיראל.
א'-אתה אמרת שטויות על דברי חז"ל,לא על דברי,ולכן מחיתי.בכולופן-סליחה אם נפגעת,אני לא נפגעתי.

ב'-אני לא חושבת שחז"ל אמרו את זה רק על חלומות טובים...

ג'-אני מבקשת ציטוט של הרב אבינר כדי לראות בדיוק מה הוא אמר,אני לא מאמינה שהוא ביטל את דברי חז"ל.

מי אמר שבכל חלום?..אלישע בן אבויה
---------שיראל.
"חמשה אחד מששים אלו הן אש דבש ושבת ושינה וחלום אש אחד מששים לגיהנם דבש אחד מששים למן שבת אחד מששים לעולם הבא שינה אחד מששים למיתה חלום אחד מששים לנבואה ששה דברים סימן יפה לחולה אלו הן עטוש זיעה שלשול קרי ושינה וחלום עטוש דכתיב..." (ברכות דף נז, ע"ב)
אבלאלישע בן אבויה
בס"ד

מי אמר שכל חלום הוא אחד מששים מנבואה?
זה לא ברור? לא כתוב חלק מהחלומות.שיראל.אחרונה
נראה לי שגם אם לא אומרים "כל" זה נכלל בתוכו,לא?!
....ii
אם את מפחדת - תפרשי אותו בדרך טובה.
זה בן...שיראל.
אפשר אבל זה קשה. מבינה?_חמודויינת_
שמעשירס
כנראה חשבת על משהו כזה..  כיום ב"ה החלומות זה מצבור של מה שעובר בראש במודע ובלא מודע..(בד"כ.. לא תמיד..)
ולכן אין לך ממה לחשוש..
יומטוב!
הייי..דיי להיסחפותבקטנה
אחי, היה. נגמר. זהו. למה להיסחף, רוצה לשמוע פירוש של פרויד לחלומות? (כי מהתנ"ך לא ממש הצלחת לצאת)..
זה סתם התת מודע שלך שמשתולל בלילה..עזוב אותך שטויות, תתמקד בדברים חשובים באמת.
אמרו לך כאן דברים חשובים ונכונים, חוצמזה אנחנו לא פותרי חלומות אז אם אתה כ"כ בהול בעייין תפנה למישהו שמבים
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך