טוב אנשים אתם חייבים לעזור לי דחוף זה מפחיד אותימיסטר דום
כל היום ככה חלמתי ש..חברה של המשפחה נשואה מבוגרת עם ילדים ונכד  כבר בקיצור לא יודע איך חלמתי עליה שהיה לה דיבוק ונכנס בה והיא התנהגה מוזר ואמרה והכול וזה היה שנים ככה ואז יום אחד איך שהוא אני מוציא לה את זה ואז היא בא אומרת לי בכל תשוש ובמרוקאית שהיא שחכה כבר איך לדבר ואת העברית ותודה ושהצלתי אותה אמאלהה מה זה?0
אתה יודע מזה?שמחה ואמונה
חלומות שווא ידברו..

שלמה המלך אמר לא  אני...
שמחה..מיסטר דום
א. את לא חושבת שזה מוזר שאני עוד זוכר את החלום שעבר כמעט כבר 24 שעות ובדרך שוחכים חלומות??
ב. מצד שני גם שלמה המלך מפחד ישן עם 60 שומרים מכל עבר...
ג. אולי זה לא בפירוש הפיזי שיכנס אליה וכו' אלא משו יקרה .... לא כל חלום הוא שטות...לפעמים חלומות זה נבואי...
תקשיבwalla
לא נראה לי שזכית להתגלות הקב"ה (עם כל הכבוד כן?) ובדרך כלל חלומות זה מזה סתם..
חלמתי פול פעמים על חברים ומשפחה שלי שמתים וכולם עדיין חיים ב"ה טפו טפו..
אולי זה קשור לאיזה סרט שראית על דיבוקים, או ספר שקראת או שדיברת על זה עם מישו וזה נכנס לך לתת מודע.. 
קיצור מה זה יעזור לדאוג? תנשום..
מיסטרשמחה ואמונה
א- זה לא מוזר כי עניין החלומות הפך להיות תופעות שכיחות..
ב-היו מסביב לשלמה 60 חיילים כי הם  פחדו לא כי שלמה פחד..(בגלל שהוא נפטר) נראה לי..
ג- אני לא חושבת שזה חלום נבואי.. ואם זה מפחיד אותך פשוט על תחשוב על.. ואם בכל זאת..
עדיף שתשאל רב..
אני ינסה להגיב לשתיכם..מיסטר דום
1.לשלמה היה 60 גיבורים מסביב למיטה בגלל שהוא פחד מאשמדאי ..
2.נענע ינט מיקרוסופט מצידי אפחד לא דיבר על התגלות אלוהים אני בטוח שאני עוד לא בדרגה ואפילו לא קרוב!!
3.כולה אמרתי שאולי לחלום יש עוד פירושים מה לא היה כאלה דברים מעולם מה עם פרעה היה שיא הרשע בתחתית הבור והחברה ובכל זאת קיבלת חלומות חלומות הם בד"כ לא דבירם מטרידים שזוכרים אותם לפרטי פריטים ועוד מה שמוזר היה פה שחלמתי עליה אבל זה לא כזה עליה זה היה בתור דמות1!!
4. אני באמת מקווה שזה לא נבואי אני ישמח אם תענו לי..
אחיwalla
נראה לי שאתה סתם מלחיץ את עצמך! פרעה ושלמה הם לא אנשים שאתה צריך לקחת מהם דוגמא... הם היו מלכים ואנשים חשובים ואלוקים שלח להם חלומות מיוחדים כי היה לזה משמעות גם בקשר לאנשים אחרים או משהו כזה (לא יודע, שיקולים שלו) אבל לא נראה לי שיש לו איזה אינטרס לעשות את זה לך.
בכל אופן, זה כן קורה שזוכרים חלומות לפרטי פרטים.. אני זוכר חלק מהחלומות שחלמתי אפילו לפני כמה שנים, אולי בגלל שזה היה חלום מפחיד והוא הטריד אותך אתה זוכר אותו...
א.וכנס וואלה..מיסטר דום
אני יותר מפרעה אני יהודי....
ב.לא נכון ולך תדע מה אתה עושה חשבונות שמיים אולי הוא מנסה להראות לי משהו וזה היה כל כך אמיתי ומוזר והתגובה והכלל |צמרמורות|
אז מה הוא רוצה שתעשה עם זה?walla
שתלך לגורו ותגרש ממנה את הדיבוק?
יש בכלל דבר כזה דיבוקים היום?
וזה לא קשור שפרעה היה גוי, זה קשור לזה שהוא היה מלך, ולחלום שלו הייתה משמעות בשביל יוסף. 

אמרתי לך..מיסטר דום
אולי זה לא במחובה דיבוק הרה גם לפרות אצל פרעה לא היה הפירשון הקל ... אולי יש לזה פרשנות אחרת וכם יש היום דיבוקים היה לפני 5 שנים..

חלומות שווא ידברו,_חמודויינת_
אניחוזרת...
קח אויר תרגע...
באמת אין סיבה לדאגה.
הרי זה רק חולם! בע"הה הכל יהיה הכי טוב.
הטבת חלום..קינמון
אם חלמת חלום מפחיד שהשאיר בך רושם, תעשה הטבת חלום..
תשאל רב איך עושים את זה בדיוק..
ב"הצלחה! 
בעז"V זה מה שאני יעשה...מיסטר דום
כחחחחח.. אתה חולה נפש..אנונימי (פותח)
לא. הוא לא.קינמון
זה מצב רגיל ונורמאלי שיכול לקרות לכל אחד...
וכדאי שתעבוד קצת על הנפש האישית שלך שתלמד לכבד את המקומות הכואבים של האחר...
הרב אבינר אומרgolani
שהיום אין בחלומות שום משמעות כי זה בגלל שאנחנו "מופצצים" במידע מכל הכיוונים. אם זה ממש מפחיד אתך תעשי הטבת חלום בשום אופן לא יותר מזה.
אבל אתם לא יכולים לבטל את זה שכתוב שבכלשיראל.
חלום יש 1/60 אמת.
ובכל זאת-"חלומות שווא ידברו" ואם אתה ממש מודאג תעשה הטבת חלום או ש-ציטוט מקיצור שולחן ערוך:"הרואה חלום ואינו
 יודע מה הוא,יעמד בפני הכהנים בשעת נשיאת כפים ויאמר:"רבונו של עולם,אני שלך וחלומותי שלך" וכו',כמודפס במחזורים.".
ב"הצלחה!
שטיות במיץ גזרgolani
קראי את מה שהרב אבינר אמר
אתה לא תדבר ככה,במיוחד אם לא אני אמרתי את זה.שיראל.
וקראתי מה הרב אבינר אמר.
אולי הוא צודק,בעצם,בטח הוא צודק,אבל הוא רב בימינו ומאמר חז"ל הזה נאמר לפני שנים ע"י חכמים גדולים ממנו,וזה תקף גם לעכשיו!
ועוד איך שאני ידבר ככהgolani
לא את תקבעי מה תקף לימינו ומה לא. הרב אבינר ידע את מאמר חז"ל ולמרות זאת אמר מה שאמר, לא שהוא מתקרב לקרסוליה של הרבנית "שיראל" אבל בכל זאת...

אהָה..כמה דברים-שיראל.
א'-אתה לא תדבר ככה,זה מאמר חז"ל ולא מאמרי.קודם תלמד איך לדבר אתה ואח"כ תתלונן על איך שטרולים מדברים ב'ארץ מולדת'...

ב'-אני לא קובעת,אבל כמו שההלכה תקפה גם לימינו,כך גם מאמרי חז"ל שתקפים גם לימינו!

ג'-לא אמרתי שהרב אבינר טועה ח"ו,אפילו אמרתי שיכול להיות שהוא צודק,אבל לדעתי חז"ל יותר גדולים ממנו,ואני בטוחה שגם הוא יגיד את זה.חוץ מזה מי אמר שהבנת טוב את דבריו? ואני בטוחה שהרב לא יבטל את מאמר חז"ל.

ד'-איזה רבנית...הייתי מתה...
תקפתי אותך אישית לא. (בניגוד למה שאת עשית)golani
אמרתי שלדעתי להגיד שבחלומות רעים יש ממש זה שטויות. לגיטימי בהחלט, אני לא הייתי נעלב אם היו אומרים לי דבר כזה, אחרי הכל איזה מין פורום נהיה אם אפילו על דעות של אחרים יהיה אסור להביע דעה. כנראה שאת רגישה במיוחד ואין לי בעיה להתנצל כמובן לא לפני שאת תתנצלי על "אתה לא תדבר ככה" אני לא הטירון שלך.
הרב אבינר אמר בפירוש שהיום אין לחלומות משמעות. מה לעשות, מבחינה מדעית אנחנו מופצצים במידע עד שכל מיני חלומות מוזרים יצוצו לנו
אוקי-שיראל.
א'-אתה אמרת שטויות על דברי חז"ל,לא על דברי,ולכן מחיתי.בכולופן-סליחה אם נפגעת,אני לא נפגעתי.

ב'-אני לא חושבת שחז"ל אמרו את זה רק על חלומות טובים...

ג'-אני מבקשת ציטוט של הרב אבינר כדי לראות בדיוק מה הוא אמר,אני לא מאמינה שהוא ביטל את דברי חז"ל.

מי אמר שבכל חלום?..אלישע בן אבויה
---------שיראל.
"חמשה אחד מששים אלו הן אש דבש ושבת ושינה וחלום אש אחד מששים לגיהנם דבש אחד מששים למן שבת אחד מששים לעולם הבא שינה אחד מששים למיתה חלום אחד מששים לנבואה ששה דברים סימן יפה לחולה אלו הן עטוש זיעה שלשול קרי ושינה וחלום עטוש דכתיב..." (ברכות דף נז, ע"ב)
אבלאלישע בן אבויה
בס"ד

מי אמר שכל חלום הוא אחד מששים מנבואה?
זה לא ברור? לא כתוב חלק מהחלומות.שיראל.אחרונה
נראה לי שגם אם לא אומרים "כל" זה נכלל בתוכו,לא?!
....ii
אם את מפחדת - תפרשי אותו בדרך טובה.
זה בן...שיראל.
אפשר אבל זה קשה. מבינה?_חמודויינת_
שמעשירס
כנראה חשבת על משהו כזה..  כיום ב"ה החלומות זה מצבור של מה שעובר בראש במודע ובלא מודע..(בד"כ.. לא תמיד..)
ולכן אין לך ממה לחשוש..
יומטוב!
הייי..דיי להיסחפותבקטנה
אחי, היה. נגמר. זהו. למה להיסחף, רוצה לשמוע פירוש של פרויד לחלומות? (כי מהתנ"ך לא ממש הצלחת לצאת)..
זה סתם התת מודע שלך שמשתולל בלילה..עזוב אותך שטויות, תתמקד בדברים חשובים באמת.
אמרו לך כאן דברים חשובים ונכונים, חוצמזה אנחנו לא פותרי חלומות אז אם אתה כ"כ בהול בעייין תפנה למישהו שמבים
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך