פריקהעצמי החביבה

אני אחת שממש קשה לה לשתף בדברים, ממש מפחיד אותי (לא בקטע של מה אנשים יחשבו עלי אחרי זה.. פשוט מפחיד אותי לחשוף את עצמי ואת הרגשות הפנימיים שלי...). זה די קשה כי בסוף אני די לבד עם דברים שעוברים עלי,  לשתף חברה במשהו שקשה לי איתו, זה דבר שבקושי אני מעזה לעשות, בטח לא עכשיו כשאני בקושי רואה את חברות שלי כי אין אולפנה ואף אחת מהן לא גרה בעיר שלי.. 

בזמן האחרון היתה לי איזו התמודדות (לא משהו נורא ואיום אבל לי הוא היה מאד מאד לא פשוט) והיה לי ממש מעיק לבד.. נמאס לי כבר לבכות על זה לבד בלילות. אז אחרי המון זמן של התלבטויות ופחדים, ואחרי סימולציות של שיחות וכאלה(נשמע מוגזם אבל ככה אני), ניסיתי לדבר עם חברה טובה שלי, לשתף אותה.. והתגובה שלה הייתה התגובה הכי לא מתעניינת והכי קרה שבעולם!!!

אני פשוט שבורה מזה ברמותת... זה כאילו לא העניין הספציפי הזה, כמו העניין שאני אספתי את כל האומץ שהיה לי ואת כל האמונה שלי בה ובאנשים בכלל כדי להעיז לספר לה, והיא פשוט זרקה את כל אלה...

אני מרגישה שממש נשבר לי האמון בבני אדם. איך אני אעיז לשתף מישהו בדברים שקורים לי מעכשיו?

(אגב לכתוב את זה פה זה ממש קשה לי, אני כבר הרבה זמן מתבשלת עם זה, וכבר כמה ימים אני אומרת לעצמי יאללה תכתבי, את תשתגעי אם תישארי עם זה לבד, ועכשיו אני כבר שעות יושבת מנסה לנסח משהו, אבל באמת שאני לא יכולה כבר לבד..)

יאוו נשמה שלי תפרקי בכייף ואנחנו ממש נישמח לשמוע ולהכיל אותךLove the world

לפעמים החברות הקרובות לא כ"כ מבינות את הסיטואציה שבו את נימצאת אז הם מגיבות  בצורה כזו

אבל אל תאבדי את הביטחון והאמון בבני האדם

הם פשוט לא תמיד מבינים

וואי -ריק סאנצ'ז

א. ממש מצדד במה ש@Love the world , אנחנו נשמח לשמוע ולעזור

ב. בקשר לחברה - אני די מבין אותך, אבל תחשבי על זה , אנשים לא תמיד מבינים על מה מדברים איתם, כמה זה חשוב, ולפעמים הם פשוט מרפרפים על זה. זה בא מחוסר הבנה, אל תשפטי אותם 

ג. לכן אני מציע לך -

1. לשתף את ההורים זה תמיד טוב , הם יבינו, יעזרו, ויקשיבו . אבל לפעמים זה לא נוח אז - 

2. כשאת משתפת מישהו במשהו חשוב - אל תגידי את זה בצורה של "דרך אגב", תבואי, תגידי : "יש לי משהו ממש חשוב לספר"

וכדו'

מקווה שעזרתי

יואו אמלההה אני בוכה איתךך. פשוט כואבבחסרת טאקטאחרונה

מאוד מאוד קשהה 

וואי וואי חיימשלייי לחשוב מה את עוברת..

אז דבר ראשון חיבוק ענק (ונשיקה)

זה מאוד מאוד קשה. ואני לא מתיימרת להבין מה עובר עלייך אבל זה נשמע קשה מאוד.

אז דבר ראשון יש כאלה שעוזר להם לכתוב.. (אני בזמן האחרון התחלתי קצת.. זה עושה סדר בראש ולפעמים מצליח לבטא את הכאב שלך..) 

ודבר שני מאוד מאוד מעריכה את זה שניסית! אז עכשיו זה כואב.. אבל אני ממש מקוה שיחזור לך האמון בבני אדם...

ותנסי לא לשפוט את חברה שלך... תחלס היא לא מבינה מהחיים שלה... פעם אחת חזרתי מבייביסיטר גמורה ואמרתי לאמא שלי שהיה כל כך סיוט (כשיצאתי מהבייביסיטר התחלתי לבכות) וקבלתי על שעה סיוטיתת 25 ש"ח אז היא ענתה לי- "מה ? זה די הרבה.." וזה ממש פוצץ אותי אבל תחלס היא לא ממש הבינה ..( ממש לא משווה בין מה שקרה לך למה שקרה לי...)

אין לי כל כך מה עוד לייעץ לך כי אני לרוב ילדה שיש כשמכירים אותי- יודעים עלי הכל... 

אז חיימשלי בהצלחה ענקיתתת! אם את צריכה משהו אז אני כאן...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך