מה קורה לעולםאין כמוך אבא

רציתי לשאול,הרי כל היעוד של אנשים יהודים הוא להראות את אור השם ולתקן עולם במלכות שד-י.אבל בפועל אף אחד לא שם את זה בתור משהו מעשי.כל אחד ואחד כל יום: קם בבוקר ואז מתפלל,הולך ללימודים,אוכל,משחק במחשב,עושה שיעורי בית ולומד עוד קצת והולך לשון.אף אחד לא עושה משהו מיוחד כל יום.לאף אחד אין את העשר דקות לעשות משהו שקשור לגלות את אור ה'.למה זה קורה?מבולבלחושבלמה אף אחד לא מוריד את הדיבורים למעשה?איך בסוף נגיע ליעד?

אבל בדברים האלו אתה יכול להכניס את הניצוץ היהודי שלךסטגדיש
אתה לא צריך דווקא לקום בבוקר ולהגיד כל יום "היום אני הופך את העולם כדי לבנות את בית המקדש"..או משהו גרנדיוזי בסגנון
פשוט בכל דבר שאתה עושה, אתה חושב איך אפשר לקדם אותו ולהפןך אותו למשמעותי יותר, לנשגב יותר
אולי לא תראה תוצאות מהירות בפרטים הקטנים, אבל במשך הזמן תראה שכל דבר קטן גם מקדם דברים אחרים.
אם תרצה שהיום שלך והחיים שלך יהפכו למשמעותיים, אתה כבר תדע איך להפוך דבר קטן לגדול.
בטח שמורידים! צריך להשתדל להוריד עוד יותראין קדוש כה':)אחרונה

דבר ראשון רק זה שבת\בן דתיים הולכים ברחוב עם חצאית\פאות\כיפה\ציצית\חולצה (כן, לא כולם הולכים עם חולצה) בצניעות ובדרך ארץ זה מראה את אור הקב"ה בעולם. זה קידוש ה'. 

אדם שבוחר בכל יום להתגבר על היצר, להתחזק, להתעלות, לחזק את הקשר עם הקב"ה - הוא מתקן עולם. כי קודם כל אנחנו צריכים לתקן את עצמינו. אנחנו לא יכולים לקרב רחוקים כשאנחנו בעצמנו רחוקים. מקרבים ומתקנים רק מתוך קירוב, מתוך הסתכלות עמוקה פנימה. רק ככה אפשר להוציא פנינים החוצה (ראה הרב אלימלך בר שאול מצווה ולב איש הפנים ואיש החוץ - קטע יפה ומומלץ מאוד).

דבר שני אם תסתכל מסביב תראה הרבה בני נוער שחשוב להם להפיץ את אור השם ולתקן את העולם וכל אחד מצא לעצמו דרך מיוחדת לעשות את זה. ישוב גבעות, הדרכה, גרעינים, נוער ריבונות, תנועות נוער, נוער המקדש, התנדבויות, הוד ישראל, חסדי נעמי ליבא - ויש עוד מלא דוגמאות. אדם שבאמת חשוב לו ימצא דרך לעשות לפעול ולתקן עולם.

אז נכון שיש כאלה שלא עושים בשביל זה כלום, אבל יש הרבה שכן. אנחנו צריכים להתחיל מעצמנו - לפעול אנחנו, ולסחוף איתנו כמה שיותר

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך