תודה לכל מי שכתב. כל תגובה מחזקת😘 (גם אם התגובה שלך לא הוכנסה לכאן)
🌐📱💻💣📣📢
"אני חושבת שהיום ילדים בגיל 3-4 יודעים דברים שפעם אנשים מבוגרים לא ידעו וזה ממש גרוע"
🌐📱💻💣📣📢
"לדעתי צריך להגביר את המודעות בקרב ההורים. הנוער כבר מודע, חווה את זה, שומע על זה המון ומדברים על זה במוסדות החינוכיים. מי שפחות מודע זה ההורים, שלא קולטים עד כמה זה קרוב אליהם, מתכחשים קצת ולא מבינים עד כמה זה נפוץ"
🌐📱💻💣📣📢
"הסקר העלה לי את המודעות עצמית.."
🌐📱💻💣📣📢
"זה קשה ולפעמים נופלים בזה אבל ברגע שמבינים את רמת ההשפעה השלילית ואיך זה משפיע עליך בחיי ביומיום צריך לעזוב את זה. ובמוקדם ובמאוחר מבינים מבינים את זה."
🌐📱💻💣📣📢
"הרבה פעמים חייבים אינטרנט, אז אני לא אומרת שזה לא טוב, אבל לדעת לשים גבול לכל דבר, ולחשוב אם הדבר שאתה עושה מועיל, או סתם ביזבוז של זמן..."
🌐📱💻💣📣📢
"חוץ ממודעות בעניין, נראה לי צריך להיות מאוד חיזוק למי שמצליח להתגבר ולא לפרוץ סיסמאות, דבר שמאוד קל.."
🌐📱💻💣📣📢
"כדאי להעלות את המודעות בנושא הסמארטפון, לתת לילדים כלים להתמודד באינטרנט ולשים לעצמם גבולות (גם אם יש חסימה, זה לא מספיק) לעודד שיח פתוח עם ההורים"
🌐📱💻💣📣📢
אני מאוד לא רוצה להחשף לדברים כאלה ויש לי הגנה אבל אפשר עדיין בכל מיני דרכים לעקוף אותה.. וזה ניסיון גדול מאוד"
🌐📱💻💣📣📢
"אני ממש שמחה שאני פוגשת סקר כזה ויודעת שזה מעניין מישהו (בבית ובבית ספר מדברים על זה הרבה, אבל אני לא יודעת מה מחוץ לעיר...)"
🌐📱💻💣📣📢
"הלוואי והעולם יהיה נקי יותר!! ברוחניות ובגשמיות"
~~אמן! ובינתיים מקווה שנצליח ללמוד איך להתמודד עם המציאות הקיימת..