אתם חושבים שאפשר לראות ולהבין את האופי של מישהו דרך הפורומים?
אתם חושבים שאפשר לראות ולהבין את האופי של מישהו דרך הפורומים?
העניין הוא שיש כאלה שמציגים כאן צד מסויים באישיות שלהם בצורה מאוד מוקצנת יחסית למה שהם במציאות. לדוגמא מישהו שבאמת הוא די רציני אבל כאן הוא כותב כל הזמן צחוקים וכאלה דברים בגלל שבאופי שלו יש צד של שיחרור וצחוקים והוא נהנה לבטא את הצד הזה כאן... לדעתי אם יש לך קליטה טובה של אנשים אפשר לראות אופי של אנשים דרך הפורומים לפחות בצורה חלקית.
אבללללללל יש סיכוי שבנאדם מספיק חכם מציג את עצמו כאן בצורה ממש הפוכה מהאישיות שלו למרות שלדעתי ברוב המקרים מדובר על תכונות שלא רואים אותם מבחוץ כי הם לא דומיננטיות אבל בפנים הנטיות האלה קיימות והם באות לידי ביטוי כאן🙂
אז לא אי אפשר כמעט.
יש אנשים מספק חכמים בשביל להציג את עצמם כמה שהם לא...
ואני לא מתכוונת רק לשכל אלא בעיקר לאינטליגנציה רגשית, הם ידעו איך להביע רגש בצורה שתתאים למה שהם רוצים לייצג. אנשים שמנסים להכנס לדמות מסויימת בצורה טובה יעשו את זה דבר ראשון בתודעה ולכן הגיוני שגם הרגשות שלהם יהיו בהתאם למה שהם רוצים להביע.
קיצור יש אנשים מוכשרים בעולם ולפעמים הם מנצלים את זה לדברים רעים...
כשכותבים או קוראים לא רואים את שפת הגוף על האדם ואדם יכול לדבר כאילו הוא חכם גדול וצדיק גדול שהוא לא.... אבל בהחלט אפשר ללמוד על הדעוות של האדם (לפחות מה שהוא בוחר להציג)
אבל אנחנו לא יוצאים מתוך נקודת הנחה שכולם שקרנים אלה אם מוכח אחרת אלא כולם דוברי אמת עד שמוכח אחרת....
אבל בהחלט לא צריך להיתפס על דעות ובהחלט הגיוני שאדם יציג דעות אחרות משלו בכל זאת זה המקום להביע כל דעה שהיא
אם זה מה שבא לבנאדם להציג שיציג את זה... אנשים צבועים יכולים להיות גם החבר/ה הכי טוב/ה שלכם.... ויהיה קשה לקלוט אלא אם כן אתם גרים באותו הבית....

ואופי אפשר לקלוט דרך הפרטים הכי קטנים כמו איך מישהו פונה לאנשים, איך הוא סותר דעות, אם הוא מסכים אם אנשים לפעמים, עד כמה הוא מייחס חשיבות לדברים ובכללי איך הוא מתבטא...
לרוב זה לא דברים שכותבים במודע אלא באופן טבעי.
התכוונתי לומר שאומנם דעות קל לזייף כמו שאמרת אבל אופי יותר קשה לזייף בגלל שאופי מבינים מדברים שכותבים לא במודע אלא באופן טבעי
שיש אנשים שממש ברור מי הם, הם פשוט שקופים,
וללא שימת לב/עם, פשוט חושפים את עצמם.
ויש אנשים שלא מגלים על עצמם כלום.
כך זה בכל סביבה.
די ברור שאי אפשר להבין באופן מלא את האישיות של מישו דרך הפורומים... אבל אני מניח שאפשר להכיר צדדים מסוימים באישיות...
זה משתנה בן אדם לאדם, יהיו כאלה שיזהו את האופי של אחרים יותר, יהיו כאלה שיראו את האופי שלהם יותר, אבל בגדול אפשר לדעת...
וכל מי שאמר שכן
- גם אם תכירו את האופי שלו בתור ניק
לא תכירו את האופי שלו באמת
אני מתערב איתכם , שאתם לא מכירים את האופי שלי
בפורומים אני בן אדם שונה לגמרי מהמציאות
אני מי שמתחשק לי
אני לא מתנהג כמו אני המקורי
ופשוט בחברתם אנשים הוא לא בא לידי ביטוי
לפי מה שכותבים, אבל הגיוני שזה צד באופי שפחות בא לידי ביטוי בחברת אנשים.
וישנם חלקים שתעדיף להצניע,
האדם הוא יצור נוח,
מתאים את עצמו לכל מסגרת שיחפוץ להיות בה.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים