יש גברים שירגישו שאת לוקחת להם את המקום.
אבל יש גברים שדווקא מאוד ישמחו לבחורה כמוך, זה יקל עליהם (אני מכיר גברים שמחפשים דווקא בחורות כמוך)...
אני באופן אישי לא הייתי מתחבר לזה. כי זה היה מקשה עלי לבטא את עצמי בקשר, אני צריך להיות במקום היותר מוביל בשביל להרגיש חופשי לבטא את עצמי, ובשביל להרגיש יותר טוב ושמח בקשר. אם הבחורה מובילה אז אני מתאים את עצמי לבחורה ואני מרגיש שאני מתרחק מעצמי וממילא לא טוב לי...
אני דווקא כן אדם שקט, ועדיין כשהבחורה מולי מובילה את השיחה, אני עוד יותר מרגיש שאני לא מצליח לבטא את עצמי. כי בדרך כלל עם אנשים בכללי אני מרגיש יותר בנוח לשתף ולבטא את עצמי כשאני מוביל את השיחה (לא בקטע שתלטן כן
, ברור שאדאג שגם היא תרגיש בנוח לבטא את עצמה). ודווקא אם היא תהיה יותר במקום של הקשבה, ותיתן לי אז הזמן להיפתח בדרך שלי, אז ארגיש יותר בנוח לבטא את עצמי ולהוביל את השיחה, וזה ירגיש לי יותר טוב, אני ארגיש שזה יותר מתאים לאישיות שלי.
אני לא מדבר על להביא כיבוד ולהציע להיפגש יותר קרוב לבחור, זה דווקא מראה על אכפתיות והתחשבות מצדך. אלא אני מדבר על להוביל את השיחה, ואת הקשר הזוגי, שזה פחות מתאים לי... גם אין לי בעיה עם מישהי שיודעת לארגן דברים וליזום פעילויות וכד', כל עוד בתוך הקשר הזוגי, בתוך הקשר האינטימי, השיח בין בני הזוג וכד', אני יותר מוביל.
אבל אל תשני את עצמך, דווקא יש גברים שממש רוצים מישהי כמוך, והם ממש ישמחו בזה שאת יותר יוזמת ומובילה... אל תתנהגי בתחילת הקשר בצורה שונה ממה שאת מתכוונת להתנהג בהמשך, כי כך את תרחיקי את הגברים שמחפשים מישהי כמוך, ואת תקרבי את הגברים שלא מחפשים את זה, וברגע שתתחילי ליזום הם ילכו...