בחורה יוזמת: שאלה לבנים - (גם בנות מוזמנות, שלא תהיה הדרה)בינה.
בחורה שיוזמת בתחילת הקשר, מרתיע אתכם? אם כן, למה?

לכל מי ששואל מה זה יוזמת אנסה לתת מספר דוגמאות (לא מחייב שאת כולן את עושה, בטח שלא בבת אחת. אבל להסביר את הכיוון) - שולחת הודעה/ מתקשרת, מביאה רכב ומציעה לאסוף את הבחור, מביאה כיבוד, מציעה להיפגש קרוב יותר לבחור כי הוא יותר עמוס, סוגשל מובילה את השיחה (לא בקטע שתלטן, נניח היא יותר דברנית והוא יותר שקט) וכיוצ"ב.

אשמח לתגובות כנות,
שבוע מבורך שיהיה 🥳
לא מרתיע. חיובי מאדultracrepidam

יכול להיות שיש סיטואציות שבהן זה יפגע בקשר בצורה לא מודעת - כלומר יכול להיות שלפעמים כשמבקשים מגבר ליזום זה יגרום לו ליותר מעורבות בקשר ולכן יקדם את הקשר, ואם הבחורה לא מאפשרת או לא מבקשת את היוזמה שלו, היא לא מאפשרת לדבר הזה לקרות.

אבל באופן ישיר - זה לגמרי דבר חיוב בעיני

מתקבל בברכה!חדשכאן
מדבר על עצמי..
אני יודע שיש לי מספיק לתת לה וזה שהיא גם בעמדה הזו רק יכול להביא ברכה. בטוח שלא ארגיש פחיתות בעמדה הזו.
לגמרי בעדבינייש פתוח
אחת הבנות הראשונות שיצאתי איתן, סיפרתי לה בשיחת הטלפון הראשונה שאני עושה משמרות כפולות בתחנת דלק והיא אמרה אני באה עד אלייך. מאוד הערכתי קודם בגלל המחווה האנושית היפה וראיתי בזה ביטחון עצמי שהיא לא צריכה השקעה ראשונית מצידי כדי להרגיש רצויה.
אני בטוח ששוב @חופשיה לנפשי בעד הגישה שלי פעם שניה היום שיחפו על הפעם האחת שהיא לא
לחלוטין בעדךחופשיה לנפשי
לא מרתיעadvfb

מודה שמתי שראיתי שהיא מביאה אוכל אז לא הרשתי לעצמי להמנע מלהביא גם...

אבל לא הייתי שם דגש על זה.

העיקר זה לתת לבחור מרחב שיוכל ליזום. זה לא סותר שגם את יכולה להביא את עצמך לידי ביטוי.

חשוב לי שתהיה הדדיות. גם מצידי וגם מצידה.

לכן אם מדי פעם היא לוקחת יוזמה - מבורך לגמרי.

כאן כדי לקרוא תגובות ;)מקום בעולם
אני בתחופשיה לנפשי
לא יודעת מה איתם
אבל אם זה טבעי וזורם לה ולו, למה לא?
לא שיצא לי יותר מידי
תחושות מעורבות..ביניש לנצח
יש דברים שהיה ממש עושה לי טוב, יש דברים שמרגיש כאילו לא השאירו לי מקום..
בסוף, לא הייתי פוסל על זה, אלא אם כן זה בקטע ממש מוגזם, בא נניח שעל כל אחת מהדוגמאות שהבאת הייתי ממש זורם, אלא אם כן הכל היה מגיע ביחד..
הכל טובחסדי הים
לא מרתיעצהרים
הכל תלוי בגישה. אם זה מתוך רצון טוב ונחמדות זה אחלה. מתוך דברים אחרים כנראה פחות טוב
זה לא מתאים לכל אחדענווה1

יש גברים שירגישו שאת לוקחת להם את המקום.

אבל יש גברים שדווקא מאוד ישמחו לבחורה כמוך, זה יקל עליהם (אני מכיר גברים שמחפשים דווקא בחורות כמוך)...

אני באופן אישי לא הייתי מתחבר לזה. כי זה היה מקשה עלי לבטא את עצמי בקשר, אני צריך להיות במקום היותר מוביל בשביל להרגיש חופשי לבטא את עצמי, ובשביל להרגיש יותר טוב ושמח בקשר. אם הבחורה מובילה אז אני מתאים את עצמי לבחורה ואני מרגיש שאני מתרחק מעצמי וממילא לא טוב לי... 

אני דווקא כן אדם שקט, ועדיין כשהבחורה מולי מובילה את השיחה, אני עוד יותר מרגיש שאני לא מצליח לבטא את עצמי. כי בדרך כלל עם אנשים בכללי אני מרגיש יותר בנוח לשתף ולבטא את עצמי כשאני מוביל את השיחה (לא בקטע שתלטן כן , ברור שאדאג שגם היא תרגיש בנוח לבטא את עצמה). ודווקא אם היא תהיה יותר במקום של הקשבה, ותיתן לי אז הזמן להיפתח בדרך שלי, אז ארגיש יותר בנוח לבטא את עצמי ולהוביל את השיחה, וזה ירגיש לי יותר טוב, אני ארגיש שזה יותר מתאים לאישיות שלי.  

אני לא מדבר על להביא כיבוד ולהציע להיפגש יותר קרוב לבחור, זה דווקא מראה על אכפתיות והתחשבות מצדך. אלא אני מדבר על להוביל את השיחה, ואת הקשר הזוגי, שזה פחות מתאים לי... גם אין לי בעיה עם מישהי שיודעת לארגן דברים וליזום פעילויות וכד', כל עוד בתוך הקשר הזוגי, בתוך הקשר האינטימי, השיח בין בני הזוג וכד', אני יותר מוביל.

אבל אל תשני את עצמך, דווקא יש גברים שממש רוצים מישהי כמוך, והם ממש ישמחו בזה שאת יותר יוזמת ומובילה... אל תתנהגי בתחילת הקשר בצורה שונה ממה שאת מתכוונת להתנהג בהמשך, כי כך את תרחיקי את הגברים שמחפשים מישהי כמוך, ואת תקרבי את הגברים שלא מחפשים את זה, וברגע שתתחילי ליזום הם ילכו...

בגדול אני בעד ממשפשוטים.
ממש אסתכל בחיוב אוהב שיוזמים לא אוהב את הקטע שהבן צריך לעשות הכול להוביל וכו' אבל נראלי כי אני לא מרגיש שזה מאיים עלי אולי אם ארגיש שזה מאיים עלי במובן שאני לא מוביל אז יפריע בנתיים אף פעם לא הרגשתי את זה.. נראלי גם תלוי באיך אדם תופס את עצמו ומאיזה מקום זה מגיע אצלה
בקיצור לי לא מפריע... אבל יכול להיות שיש חבר'ה שמפריע להם מכיר חבר'ה שחתכו על זה שהבחורה יוזמתית מדי והרגישו שלקחה להם את המקום...
בעדחמדת66

כמובן, כל זמן שזה לא מוגזם ואז עלול להתפרש כשתלטנות (וזה נכון גם לבנים).

לא מרתיע בכלל שהבחורה יוזמת,מחסה ועוז
אבל אותי אישית יותר מדי יוזמה והתלהבות עלולים להלחיץ..
וואי ממש בעדמישהו איתי
ככה הקשר יותר זורם, לשני הצדדים יש יכולת להביע את עצמם, כמובן בצורה מתאימה לשלב.
וגם גברים לפעמים בלי בטחון עצמי בשמיים, בטח בהתחלה, וכשהבחורה יוזמת זה מקל על העניין
תודה ששאלתברוקולי

מופתעת לטובה מתשובות המדגם
למה זה?נקדימון
ואם רוב הגברים היו צריכים להרגיש את היוזמה מהצד שלהם אז זה רע? לא מדובר פה על מחיקת האישה אלא על דומיננטיות מסויימת של נפש הגבר. נראה לי די ברור מאליו שאפילו גבר שיעדיף שהוא יביא יותר יוזמה לקשר הרי שבוודאי הוא לא רוצה להתחתן עם קיר, ובטח שלא רוצה שכל מעמסה שהיא תיפול דווקא עליו. זה הדדיות עם דגש קל בצד אחד
זה פשוט נותן יותר אופציות של חופש מצד האישהadvfb

יכול להיות שאישה לא תשמש בזה אבל יהיה כאלה שכן

יכול להיות שלפי סדרי העדיפויות שלך זה לא דבר שלילי אבל לסדרי עדיפויות שמדגישים יותר את השיוויון בין המינים זה דבר שלילי.

לא ירתיעגבריאל.ק.צ
למרות שמניסיון שלי בנות לא יוזמו.
בנות שיצאתי איתן יזמו שיחות רק כשהן רצו להיפרד.
וואלה הפתעתם לטובה, תודה לעונים בינה.
עף על זהקוד אבל פתוח
חברה שלי כזאת, וזה אחד הדברים שאני אוהב אצלה. אבל אני לא חושב שזה מתאים לרוב הגברים.
לא מרתיע. יכול להיות נחמדCherry
חייב לציין משהו חשובבינייש פתוח
בדרך כלל אני אוהב להדגיש את הפער בין חברי הפורום לשאר האנשים ולציין שאנחנו לא מדגם מייצג בדרך כלל, אבל באופן חריג אעשה כעת את ההפך.
כמו כאן, נדירים הגברים שירגישו מאויימים לדעתי. רק חשוב לא להיסחף עם זה ולתת גם לו לעשות צעדים לקראתך. אני בטוח שיהיה לו יותר ביטחון כשהוא יראה צעדים ממך שהתחילו ממך. בהצלחה
הלוואי שכולן ככהשמואל_(הי)

תיראי זה מאוד משתנה באופי, אבל לדעתי יש בזה משהו אמיתי, כי לא רק צד אחד צריך ליזום, לדעתי זה צריך להיות הדדי, ואם אני הייתי מכיר בחורה כזאת שפשוט יוזמת וזורמת, הלוואי.
רוב הפעמים אני מרגיש לא טוב בקשר כשאני יודע שאם אני לא אעשה כלום היא לא תיזום כלום ובעצם זה מרגיש שרק אני מחזיק את הקשר, שמעבר לזה שזה ממש כבד זה די מרגיש לבד...
קיצר, לדעתי זה ממש ממש אחלה

ממש מופתעת מהתגובות פה.רק שאלה

מעניין יהיה לעשות סקר בחתך רוחב גדול יותר

בחורה סטנדרטית לחם מלא

בנים בשיחות עם עצמם אוהבים מצד אחד לפנטז על הבחורה שתתחיל איתם, ומצד שני לצחוק על עליהן. מהסיבה הפשוטה שאם זה נעשה שלא במידה זה ממש מבריח, אך אם זה נעשה במידה זה בגדר חלום.

אבל בנות לא מכירות את זה ולדעתי פוחדות פחד מוות רק מהחלק השני ולוקחות מרחק בטיחות מיותר ומזיק ומשחקות משחקים בשביל להיות קשות להשגה מה שלא מביא פרומילון של פופולריות אלא ההפך

by the bookרק שאלה

מה שנקרא. 

תמיד נותנת לבחורים להוביל בתחילת קשרים.. לא בהגזמה כמובן, אבל ככלל כן. 

אני מציעה שתפתח שרשור ובו אתה חושף את כל הסודות הנ"ל. נשמח לשמוע שטן

אין לי מה להוסיף מעבר לכתוב כאןלחם מלא

פשוט לפעול בהגיון ולא להתקבע על תבניות

לא מכיר את השיחות האלהultracrepidam

ממה שאני יודע בנים מפרגנים למישהי שיוזמת

שני הצדדים שאתה מציג הם מוגזמים.

אני באמת מופתע מזה שאנשים כאן מופתעים מהתגובות. היה ברור לי שבנים מחשיבים מישהי שיוזמת לטובה יותר.

מישהי שיוזמת היא יותר מגניבה, יותר מעניינת, מראה שיש לה אופי ואחריות. אולי יש כאן גם משהו שהיא מוכנה לקחת אחריות ולהוביל, ואז יש כאן הערכה שלה בגלל שבנים מעריכים אנשים גבריים - והיא לוקחת יוזמה כביכול "גברית". אבל בכל מקרה בשורה התחתונה זאת תכונה מוערכת

מבחן הפנצ׳רמוקי_2020

אם היא מביאה את הרכב -שלה-,
יש פנצ׳ר ברכב,
ואז היא זו שגם מחליפה את הגלגל,
*בזמן* *שהבחור* *יושב* *על* *המדרכה* *ומקשקש* *עם* *חברים* *בטלפון*

יש כאן כבר בעיה.

תראה..חיים של
יכול להיות שפשוט אין לו מספיק כח פיזי להחליף גלגל...
רואים שלא החלפת גלגל אף פעםלחם מלא

לא צריך שום כח פיזי כדי להחליף גלגל. אמנם צריך כח פיזי לפתוח את הברגים, אבל הכלי שפותח אותם מעוקל בכוונה בשביל שרק נעמוד עליו כדי לעשות את העבודה.

מודה באשמהחיים של
לא החלפתי..
שאלה מהצופים : בזמן שהחליפו את הפנצ׳ר מה -את- עשית ?מוקי_2020

____  _____  _____ ________ ______ _____ ______ 

מחסן מילים לבחירה :
בטלפון, המדרכה, על,  חברות, וקישקשתי, עם, ישבתי

אינמצב שלא עזרתי...חיים של
אני גם מאלה שחופרים למוסכניק מה הוא עושה..
למרות שאני לא מבינה..🙊
דבר ראשון מאחל לך 0 פנצ'ריםלחם מלא

ודבר שני אם חלילה יקרה לך פשוט תנסי ותראי כמה זה פשוט. כמו שאפיתי עוגות ובישלתי ספגטי והכנתי מרק ועשיתי כביסה, ומהר מאוד הבנתי שמדובר בפעולות מאוד פשוטות.

את יכולה (וכל אחת) לתלות מדף בלי שום בעיה. להרכיב ארון או פעולות אחרות יכולות להיות יותר מורכבות שלא בהכרח ניתנות לפעולה לכל אחת. אבל תליה של מדף סטנדרטי על קיר סטנדרטי פשוטה מאוד

אני חושב שזאת מטרת השרשור. לצאת מתבניות ולהפסיק לפחד. בהצלחה לכולנו

בטח שצריך כוח פיזי!בינה.
יש את הדבר הזה עם הקפיץ שמרים את האוטו (ג'ק?) וכדי לסובב אותו ושהאוטו יתרומם צריך מלא מלא כוח, וגם כדי לפתוח את הברגים צריך כוח, הכלי לא עושה הכל, צריך מישהו שיפעיל אותו 😅
בחורה יוזמת ≠ בחורה חזקה פיזית או בעלת חוש טכני, ככה שממש לא מחייב שהיא יודעת/ תצליח להחליף גלגל.
בפעם היחידה שהיה לי פנצ'ר, זה היה למזלי הרב מספיק קרוב הבייתה, ככה שהתקשרתי להזעיק את אבא. למרות שאני יודעת תיאורטית מה אמורים לעשות, אין סיכוי שהייתי מצליחה להחליף גלגל בכוחות עצמי 🙈
איך את יודעת אם לא ניסית?לחם מלא

אני כן מסכים שכח פיזי או חוש טכני או יוזמה הם תכונות שונות, למרות שהם מיוחסות כולם למין הגברי. אבל כל המטרה היא להימנע מתבניות בכל תחום.

אני החלפתי גלגל לפחות שלוש פעמים, ולא זכור לי שהפעלתי כח על הג'ק. הרב לונדין העיד על אשתו שהיא יודעת לבצע את המשימה

אה, לא בקטע תבניתי של "אני בת אז אין מצב שאצליח"בינה.
פשוט מתוך מודעות עצמית, חוששתני שעדיף להעזר מאשר לגרום לרכב חבלות חמורות יותר מפנצ'ר
פשוט תנסילחם מלא

קודם כל מאחל לך 0 פנצ'רים. ואם לא,

אחרי שהחלק העליון של הג'ק נוגע ברכב תנסי לעשות 3 סיבובים ותראי שזה פשוט. רק אם זה לא ילך (אין שום סיבה שזה יקרה) תקראי למישהו לפני שהגלגל יצא כי אז יש חשש לנזק לרכב

לא מרתיע. חיוביLightStar
זה נקרא בכלל "יוזמת"?מאיר231

אם היא לא שולחת הודעות, איך אדע שהיא בקטע ולא סתם זורמת? להביא כיבוד זה כזה, לא יודע, לא מרגיש לי "יוזמת", להציע להיפגש קרוב לבחור זה מראה (לדעתי) על נחמדות \ התחשבות \ בינה וכנל לגבי לאסוף את הבחור, להוביל את השיחה זה נראה לי קטע של הרבה בנות, כי בממוצע הן קצת יותר ורבליות מבנים.

הדבר היחיד שאולי ירתיע אם היא תהיה להוטה בקטע מוגזם להיפגש, אני חושב שזה ירתיע כמה אנשים.
(למשל אם הבחור אומר שאני עסוק היום ואז היא תציע לאסוף אותו מהעבודה שלו ולהסיע לביתו בשביל לבלות שעה מסכנה)

אבל אולי אני רגיל מידי לבנות יוזמות ככה הסטנדרטים שלי קצת שונים.

לא התעמקתי בפרטים, זה תמיד נכון- תהיי מי שאת.בלדרית
אם מתאים לך לעשות משהו אל תתנהגי אחרת כי אולי זה יבריח מישהו. כי מי שלא יברח זה מי שמתאים לך.
כמו שתיארת זה בסדר.ה-מיוחד

אף פעם לא הפריע לי. יוזמה מצד הבחורה.

אם היא היתה עושה הכל הייתי בורח

אני חושבת שצריך להיזהר עם זההפי
אני לא גבר ושאלת בנים אבל בכל זאת ..
לפעמים שאני נותנת יותר ממה שאני מסוגלת אני מרגישה התשה ושלא מעריכים.
לדוגמא אם הכנתי ארוחה שלמה ואף אחד לא אמר תודה זה פוגע .
הייתי פעם בשיחה עם רבנית שאמרה שאישה נובלת ברגע שלא מעריכים אותה ...
ושיש בנות (לא כולן) שצריכות ללמוד לקבל ופחות לתת.

אני חושבת שכל אחת מכירה את עצמה ויכולה לדעת איפה היא יכולה לתת בכיף בשמחה
ואיפה היא צריכה ללמוד לקבל.

אז אולי התשובה היא איזון ותלוי מי המקבל
לא מרתיע אפילו מבורך!כי זוט עניאחרונה

אתם רוצים לפרגן?advfb

תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.

דוגמא - 

תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך

אתה אחד הניקים האהובים עליי בפורומיםקעלעברימבאר
הניק האהוב עליי...חתול זמני
אני מעריך שגם אתה תהיה הניק האהוב עליי בבוא הזמן,קעלעברימבאר

פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום  

אני מזמין אותך לַפּרוֹם.חתול זמני
התרקוד איתי?חתול זמני
וודאי. בוא לשטו"ל. אני לא רוצה לשגע כאן את הניקיםקעלעברימבאר

עם שטויות

למה שטויות?חתול זמני
לא שטויות. שטויות שאני ממלמל. ניקיםקעלעברימבאר

פה לא אוהבים שמשגעים פה את הפורום עם דיבורים לא קשורים🙃

מה הכוונה בו במי, על מי מדובר?הפי
באדם שאת רוצה לפרגן לוadvfb

זאת אומרת להתחיל לפרגן על המעשה הטוב שהאדם עשה - "איזה מעשה X טוב עשית"

ואז להגיד לו שזה לא רק המעשה אלא המעשה נובע מתכונה טובה שלו - "זה שעשית ככה זה מראה שאתה X Y Z"

למה בעצם?ריבוזום
מה עומד מאחורי ההצעה?

אני שואלת כי ספציפית לגבי מחמאות לילדים, דווקא הבנתי שעדיף להחמיא על מעשים, ועל מאמצים. ולהימנע מלהדביק תוויות של תכונות אופי (חיוביות, כמובן. שליליות זה מובן מאליו)

למה עדיף להמנע?advfb

את מציגה את זה כהנחת יסוד שאני לא כל כך מבין.

אדרבה, אם מדברים על ילדים - אדם תופס את עצמו עם תכונות חיוביות שהן מהותיות בשבילו, זה בונה לו תדמית טובה. 

והסיבה שאליה כיוונתי - ברגע שאת מפרגנת רק על מעשה יש בזה משהו שיטחי. אבל כאשר את מפרגנת על עצם האישיות בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר מחמיא. זה לראות את מי שמולך ממש ולא רק בתועלת שהוא עושה. כל אחד רוצה ש"יראו אותו".

כחתול זמני,חתול זמני

רצוני הוא להיות סמוי מן־העין.

אסבירריבוזום
לגבי ילדים, יש מחקרים בנושא. לדוגמא: נתנו לכמה ילדים לצייר ציור, לחלק החמיאו שהציור מקסים ושהם "ממש ציירים", ולחלק החמיאו על דברים ספציפיים בציור: "אני רואה שהשתמשת בהרבה צבעים. עבדת ממש קשה על הציור הזה!". משהו בסגנון. אחר כך הציעו לילדים לנסות משימת ציור מסובכת יותר. הילדים שהחמיאו להם המחמאה מהסוג הראשון נטו יותר להימנע, לעומת הילדים מסגנון המחמאה השניה שיותר קידמו בברכה אתגר חדש. 
המשךריבוזום

יש עוד מחקרים דומים.

הרעיון הוא שאם ילד מתרגל להתיחס לעצמו כ"חכם", "צייר", "מוכשר", "יפה", ורואה בזה את עצמו ואת הערך שלו - מה יקרה כשזה כבר לא יעבוד? אם הוא ינסה לפתור תרגיל ולא יצליח? הוא כבר לא יהיה חכם? אבל אם הוא לא יהיה חכם אז מה הוא בכלל? הוא ינסה לצייר ציור ולא יצליח - אז הוא כבר לא צייר, אבל אם כך, מה הוא שווה?

ולכן עדיף להחמיא על מאמץ, לחזק מסוגלות שמגיעה על ידי ניסיון, ולא להחמיא על כשרונות.

זה קצת שונה מהדוגמא הספציפית שנתת, לגבי עין טובה, כי בדוגמאות שלי מדובר על כשרונות ולא מידות. ושוב - גם מדובר על ילדים. אני צריכה לחשוב על ההבדל בין הדוגמא שלך לדוגמאות היותר ברורות של כשרונות, וגם כמובן על השוני בין הקשר חינוכי לקשר בין מבוגרים. 

אני רוצה לפרגן למישהו עם צרכים מיוחדיםהפי
למה? לא יודעת מלא אור אהבה חמלה רק להיות לידו זה עוזר לי להיות טובה יותר ולראות מה חשוב באמת בחיים

הוא כמובן לא קשור לכאן

יש הרבה, זה בעיהאני:)))))
תודה רבה. מאמצת. בעזרת השם.נחלתאחרונה
מה דעתכן על מישהו שמתחיל בקינוח?זכרושיצאנולרקוד
וזה הצחיק אותי ממש😂

סביר להניח שהפערים בהשקפה הדתית היו צפים די בהתחלהפ.א.
גם אם לא היה נופל בסינון הראשוני הזה, די מהר היו מתגלים פערים בינהם בדברים אחרים 
אולי מתחכם מידי בתור הכנה לדייטנקדימון

אבל בעיקרון היא צודקת, לא?

הבעיה כאן היא חוסר האמון במי שהציע לה.. 

יש סיפור על הרב אליהואחד איש

פעם מישהו שאל אותו אם מותר להתגלח בספירת העומר לצורך פגישות

הרב אליהו שאל אותו אתה רוצה להתחתן עם מישהי שלא מפריע לה שבן אדם מתגלח בספירת העומר?;)

אז הנה משהו הפוךנחלתאחרונה

אדם אמין סיפר לי שכשהוא (או חבר שלו, לא זוכרת במדויק) שאל

את הרב מרדכי אליהו זצ"ל, איך לבחון יראת שמים של בחורה,

הוא ענה לו: אם היא מברכת על מה שאוכלת. 

ולא הוסיף יותר.

חח למה לא?Lavender

אני בעד, 

לפעמים אני גם מתקילה בשאלות(:

לענ"דנחלת

1.  היא לא חוקרת משטרה שמנסה ל"התקיל" עבריין.  

2.  זה לא כן, זה לא ישיר, ואם הייתי בחור, לא הייתי שמח עם בחורה כזו.

3  הוא אמר שהוא מעדיף חצאית. למה להמשיך לחפור ולהתעקש?!

קבוצות שידוכים לדתי תורני/ חרדלניקיsh121234

שלום

האם קיים קבוצת ווצאפ עם הצעות של בחורים דתי לאומי תורני או חרדלניקים בגיליי 20-29?

קורס קצינים בשנה הראשונהמסיבת ישרים

היי לכולם,

בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)

כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין

הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת

ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.

אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?

מה שאר החיילים הנשואים עושים?

אם קבעתם תאריך - לוקחים בחשבון שיהיה קשה בחודשיםפ.א.

הראשונים.

לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.  

מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.  

לא כל כך מסכימה. אבל לא כדאי להיכנס לויכוח.נחלת

רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....

חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.

נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?

הוא ציין שהתכנון לצאת לקורס 3 חודשים אחרי החתונהפ.א.אחרונה
כל שאת החוויות הראשונות של החודשים הראשונים של תחילת הנישואים, הם יעברו בנעימים.  
מחפשת המלצה לבתי מלון עם אוכל טוב/ צימר עם א. בוקרעינב66

באזור כייפי, ויפה עם מגוון אפשרויות לטייל ולכייף באזור..

חשבנו על אזור גוש עציון/עמק האלה/סובב ירושלים..

מתכננים חופשה חלומית לרגל יום נישואין ואחרי תקופה אינטנסיבית...

פנקו אותי בהמלצות מנסיון

תודה רבה!

להעביר לפורום המתאיםברוקוליאחרונה
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמותאחרונה

איזו בשורה משמחת ומרגשת

בשעה טובה ומבורכת ממש

שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳

אתם מרגישיםהרמוניה

את ההשגחה של הקב"ה בכל התהליך של הפגישות?

תשתפו

כןאדם פרו+אחרונה
זה מדהיםהפי

איך מעניין בו,  טעות אחת שלו

והוא לא רלוונטי

אם מישהו מאכזב אותי באמת פעם אחת

אני כבר לא רוצה אותו

גם אצלכן זה ככה? 

( שאלתי את הנשים בקהל ולא את הגברים ..

כי לא מעניינת אותי כאן הדעה שלכם)

אמןהפי

אולי יעניין אותך