אני אסביר, יש לי חברה שהקשר שלנו דיי סבבה, לא חברות הכי טובות לשחנשים וכולי אבל חברה יחסית טובה.
בתקופה האחרונה קרה המון פעמיים שהיא פשוט חיקתה אותי ואוף לא יודעת איך להסביר🤦🏽♀️
סתם לדוגמא אני בן אדם שכזה צוחק עם החברים הקרובים, יורדת עליהם(בצחוק כמובן) והם מקבלים את זה והכל😅 אפילו סתם ברמה שאני פולטת אעזה משו מצחיק היא אשכרה עושה כאילו היא לא שמעה אותי, הולכת ליד האבה בנות ואומרת את זה יעניי בשמה. זה מרתיחחח או למשל מה שמאפיין אותי לעשות פרצוף מיוחד/תנועה מיוחדת (לא באמת, משהו אחר שדומה ויותר נורמלי.. חח) כשנכנסו לנו מדריכות חדשות לסניף או מורה לדשה או כל דבר אחר היא פשוט עושה את התנועה הזאת ומודיעה לכולן שזה מה שמאפיין אותה. התנועה שלי. עכשיו אני לא ילך ויגיד מה את גונבת לי את התנועה כי אנחנו לא בגן..אבל זה פשוט בכל דבר שאני עושה, כאילו יש לי עוד אישיות וזה מחרפןןן שזה רק שתיינו או רק החברות שיותר קרובות היא מתנהגת רגיל, איך שהיא באמת ואז שמגיע השלב ש"להראות את עצמך לאנשים אחרים" היא פשוט עושה בדיוק כמוניי😒
חשוב לי להדגיש שאני ממש לא מאלה שיש להם בטיחון עצמי בשמיים.. רק בן חברות טובות אני מרשה לעצמי להפתח, בקושי לבני דודים (שזה כבר לחפירה אחרת
) ועד שאני נםתחת לוקחים כיביכול את מה שמאפיין אותי ומעתיקים.. אני לא רוצה להשמע קטנונית או משהו כי אולי תחשבו מה היא רוצה? למה רק היא יכולה לעשות את התנועה המסוימת הזאת? רק היא יכולה לספר סתם צחוקים? אבל זה פשוט לא היא! יש לה דברים אחרים שמאפיינים אותה, אז למה לקחת לאחרות? את יודעת דאני בכללי לא הכי פתוחה אז גם בדרך שךי אני לא יכולה לנסות כי אז זה יראה חיקוי של אותה ילדה.. להגיד לה משהו? להסביר? היא גם אחת שנעלבת יותר מידי מהר...🙄תודה מראש לכולם💋