זה שהן לא שם זה אומר שהן פחות תורמות?!
פחות שוות?!
הנסיון לשוויון פשוט הורס את הבנות ואת צה''ל..
נשים וגברים שווים, ואין שום הבדלים ביניהם, ובגלל זה רוצים שגם נשים תוכלנה להיות בכל התפקידים בצבא. עד עכשיו נשים לא היו בכל התפקידים בצבא בגלל אפליה מגדרית.
אף אחד לא חושב שאם הן לא שם הן פחות שוות.
ואף אחד לא חושב שאחרי עוד ועוד כישלונות - הפעם זה יצליח.
אלא מה, שיש גופים ואנשים שמעוניינים לקדם אג'נדות פוסטמודרניות רדיקליות. ולא מטריד אותם כלום מעבר לכך.
למעשה, אלו אותם גופי שמאל בעצם שגם ככה נגד צה"ל ונגד תודעת הניצחון. כך שהם מרוויחים פעמיים, גם מחלישים את צה"ל, וגם מקדמים את אג'נדת הפמיניזם הרדיקלי שלהם.
לצערנו, אנו עדים לניסיונות חוזרים ונשנים של גופים בעלי כח ועתירי הון לחדור את שורותינו להשריץ צחנתם בתוכינו. מה שמצליח להם, לצערינו, פעמים רבות, כשעמדות מערביות - פוסטמודרניות חודרות גם לתוכינו, לפעמים אפילו במעטה של מוסריות תורנית וכדו'.
עלינו מוטל, במקביל, לבצר את עמדותינו, להבין שלא מהלכים תמימים יש כאן אלא מטרות ברורות, ולבחון בעין חשדנית כל דבר מהסוג הזה. וגם - להתבונן היטב מהי עמדת התורה בנושאים כאלו ואחרים, ולא להסתפק בחצאי ציטוטים חז"ליים שלא קשורים לשום נושא.
ככה, אולי, נצליח לבלום את הדרדור התרבותי המכוער הזה.
זה רייטינג ומשוב חיובי מה'עם'- שצה"ל מישומה זקוק לו כמו חמצן באקווריום דגים...
צה"ל התרגל להיות פוליטקלי קורקט, ועכשיו הוא באמת צריך להתמודד עם גחמותיהם של נשים נחמדות.
ועכשיו קפץ על צה"ל ורוגזו של אל השיוויון הפמניסטי מיתולוגי- סובלנות.
צה"ל נידרש להילחם אל מול כל המוסכמויות- שבלית ברירה נתנו להם מקום בחברה (איך אפשר לקרוא לכפיה- היתר?
).
צה"ל הוא הקול שלנו, צה"ל מעצב את החברה- אם הוא יכנע עכשיו, מי ילחם?
אם הוא מוותר על מקצועיות- בעד שקט רגעי, שהרי מחר תדרושנה אותם נשים דרישות שונות ומשונות, הוא נכשל.
צה"ל מהווה כור היתוך לישראליות, אם ככה נראת הישראליות- היא לא גאווה בשבילי.
אם בעד חופש, ושוויון זכויות הוא הורס את עצמו מן היסוד, ועוד הורס את אותן נשים מסכנות שיצטרכו מימון רב בכדי להשתקם...
אם הוא כזה, מסתמן שאין לי מקום בו, דע את מקומך, יש מספיק דברים נפלאים שאני יכולה לעשות בתור אישה,
לא כדאי שהדרך שלי למצות את עצמי- היא להרוס את צה"ל ואת הגוף שה' נתן לי.
#ממה נובע הרצון לשיווין זכויות, והרי איננו שווים- לא ביולוגית ולא נפשית?
עצמי החביבהלא בהכרח יפריע להן הנזקים הגופנים, האג'נדה הזו מגיעה בחבילת דעות הכל כלול...
לפעמים לא יהיה להן רצון להקים משפחה תקינה, חלקן לא תרצינה בכלל ילדים- מ'אידיאל',
וחלקן פשוט תתחרטנה על זה- בהגיע יום פקודה.
דמייני איך שושנה (רנדומלי) בורחת מעכבר תחת אש...🤦♀️
הדבר האחרון שמעניין ברשימת הדברים שמעניינים את עורכי הפיילוט זה אם באמת מתאים לשלב נשים בקרבי... קודם יש שם דברים קצת יותר חיוניים כמו אינטרסים של כמה אנשים וגופים מסויימים.
לא אתפלא אם מה שיקרה בסוף זה ששוב הפיילוט ייכשל ובכל זאת יחליטו לשלב.
הוא אומר שלנשים יש יכולות שונות ובטיס וחובלים שבתכלס רק מזיזים גויסטיקים
אז כדאי לנצל אותן.
לעומת זאת בדברים שהשירות עצמו הוא עבודה פיזית הן לא מתאימות...
מקווה שהבהרתי מה הוא חושב..(לפי דעתי)
"ליבת הכשירות המבצעית" בתכלס מה שהם עושות בטיס וחובלים(לא האימונים)
זה לא משהו פיזי קשה..

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים