ואפילו בהסתרה שבתוך ההסתרה בוודאי גם שם נמצא ה' יתברך.
(?)
(!!)
פף.
ה' נמצא פה.מפחיד לי.ה' איתי בהכי גורנישט שלי אפילו.והוא לא בורח כי הוא אוהב אותי.נכון הוא אוהב אותי לא משנה מה?נכון?נכון?
אוף אבל המ באלי.אוף באלי.אני מתלבטת אם כדאי ***** שוב.
זה לא אמיתי אבל קשה להתגבר ובאלי חזק.חזק.
וגם אם תהיי שם לבד..לבד ככ
תדעי שתמיד
יש לך אותך
ממ אין לי גם את עצמי.בכלל בכלל לא.אני שום דבר בתוך שוב דבר בלי שום דבר.כע כע,גם בלי עצמי.עצמי האמיתית.אעלק יש לך אותך..אין לי את עצמי.אין לי את עצמי.
והכל שקרשקרשקר.אבאאאא הצילווו.אין שום מילה אחרת.
רק- הצילווו אחד גדול.פףףף.
אבל את תמצאי את האמת שלך
תלמדי להיות נסיכה בעולם של נסיכים כי את נסיכה לא חשוב מה אחרים.
לפחות אני נסיכה אבא.לפחות אני נסיכה שלך ואתה המלך שלי.אתה טעטע שלי נכון?רק שלי וואי.נכון אבל?
אבא וזה בכלל מפחיד אותי.יום ראשון..אסור לו להגיע.לאא רוצה את יום ראשון.אבאאא אבאאא לא רוצה.שוב,הצילווו אבא הצילוווו.שש וחצי.איך הזמן רץ לי בין הרגליים.יום ראשון יאבאלה יום ראשון.אנלא מסוגלת לחשוב על זה.אין עתיד.ועתיד קרוב רק רע רע רע.בעצם טוב.אבל רע בהרגשה.לחלוטין.
נכון שהרחוב בחוץ קצת משוגע.קצת משוגע?פווולים משוגע.בלי סוף משוגע.וואי וואי וואי טעטעעע
זה ג'ונגל מסוכן ומאיים
בעעעעעע.בזה יש הסכמה!!!
וגם כשהוא ייתן לך מכה ועוד מכה
את חזקה כמו לביאה
ואת תדעי להילחם
את חזקה ואת תדעי להילחם
אין הסכמה אין הסכמה אין הסכמה.לעכשיו.
???
אני חזקה?ואדע להילחם?אדע להילחם?לא לא אין לי סיכוי אין לי סיכוי פףף אסור את יום ראשון.אסור אסור אסור.
אבאאא לא באלי פשוט לא באליייי.זה מפחיד לי מידיי מידיי מידיי.
והמסע הזה כבד והרבה מאוד גדול עלייי!!
בעע בעעעע בעעע לא באלי וואי לא באלי אוף אוף.
והדמעות האלה מעצבנות אותי עכשיו אוף אבא אוף.
למה הכל מטושטש לי למה.דברים טובים נראים לי דברים רעים וזה לא נכון.ולא אמיתי בכלל.מפגרת.מוח מטומטם.לחלוטין.הכל טישטוש.הכל.הכל.הכל.
(צריך מישו שירביץ לי עכשיו וואיייי ויעיף אותי למקום שבאמת יש לי רק אותי.באמת אבל.ושארגיש את זה.למקום שיעשה לי טוב בפנים.למקום אחר שהוא לא כאן)