בהתחלה, כשהיו לי בלאגנים בבריאות (הרבה לפני שהבנתי מה עובר עלי) הרגשתי הכי מסכנה שבעולם, ובאיזשהו מקום הייתי עם הסביבה במקום של מי מסכנה יותר.
בגרתי משם, ולמדתי, שלכל אחת יש כאב, וברגע שמחבקים כאב של אחרת, בעז"ה יחבקו גם את שלך.
באמת, מאז שאני בפורומים, למדתי שאין צורך להכנס לכל השירשורים, יש דברים שמכאיבים מידי.
כשחיכיתי לילד הראשון, באיזשהו שלב, הפסקתי להכנס לשירשורי הריון, היה לי כואב מידי, היום, זה יכול להצחיק, אני יכולה לא להכנס לשירשורי הספקים, בזמנים שקשה לי, זה יכול לצרוב לי את הנשמה.
כשנכנסתי להריון ראשון, ואחותי גילתה (היא היתה הראשונה, כי רצתה לדעת אם הטיפול הצליח או לא..) הדבר הראשון שהיא אמרה לי אחרי המזל טוב- מותר לך להתלונן.
אז עוד לא הבנתי את זה, אבל אחרי חודשיים, כשנכנסתי לשמירת הריון, עם הריון קשוח, היה חשוב שאוכל להתלונן.. אומנם בהתחלה הייתי מתחילה כל תלונה בב"ה כואב לי

, אבל מתישהו היה קשה, האגן שלי, מסתבר, היה עקום לחלוטין, כאבים למות.. לילות בלי שינה, חרדות, דיכאון.. היה פאן לגמרי :/
אז כן, שמחתי שזכיתי בהריון, אבל הוא היה קשוח ברמות.
כן, היו זמנים שרק רציתי למות, לא הבנתי מה ריבון העולמים נראה לי, שבכלל חשבתי שאוכל לגדל ילד.
אני בהריון שלישי ועדיין שואלת 😅 מזל שבעלי מגדל (ותוגה לקנאיות, כשנתחלף, אתן לכן בשמחה את הגוף בתמורה, תראו שזה לא המציאה הכי טובה.. אולי במגרש הגרוטאות..)
ובאמת, בהכי באמת, מבינה שיש דברים שקשה לשמוע, אני משתדלת לא לכתוב, ולא לספר, רק בעלי שומע, בבכי, את הרגשות הנוראיים שצפים אצלי, אבל אני לא מספרת, כי בסוף אני מתביישת בזה.. בסוף מגיע האביב, ויצר החיים פורח אצלי שוב.
וכן, לפעמים זה ממשהו שלמישהי אחרת יחשב שטותי, או צרות של עשירים.
כן, לי אישית מין העובר לא היה משפיע, גם שהתפללתי למשהו ספציפי (היה לי סימולציה בעניין, ודי מהר שמחתי שוב).
ו... גם אני לא יכולה להבין, אני יכולה להביע אמפטיה. ואם לא, אז אני פשוט יכולה לא לקרוא, או במינימום לא להגיב.
וכן, יש לי שירשורים כאלה..
לפעמים שירשור של נמאס לי לעשות הכל בבית, אני יכולה לכתוב פרופורציות- הלוואי והגוף שלי היה מסוגל לעשות הכל בבית..
אבל לא, אני משתדלת לקחת צעד אחורה, ולעבור לשירשור אחר, כי היא לא אשמה, במתנה שה' נתן לי. כן, נכון, מתנה שהייתי מתה להחליף, אבל לא קיבלתי פתק החלפה

אגב, זה מזכחר לי שירשורים על רזון.
תמיד יוצא שם משהו מפלצתי ממי שלא מבינה מה זה.
אז אם אין לכן מושג. תעברו הלאה. תכבדו. אין לכן מושג למה היא ככה.
בתקופה האחרונה, קשה לי להסתובב ברחוב. (ולא רק בגלל המסכה) אנשים חושבים שגופי הוא נחלת הכלל.
או שאני שומעת כמה רזית!! איזה כיף לך!! (אז סתמי, הייתי מתה לאכול, רק מה לעשות שאין ביכולתי לעכל כלום. אה, וגם לישון, כי בלילות אני בעיקר בשרותים) או וואייי את חיוורת, את נראת נורא!!! (די באמת, לא ידעתי... אפשר עוד טיפה הרמה?? היה חסר לי..)
ולמה אני מעלה את זה, כי אני בטוחה שהתחושות הכואבות שלי מזה שאין אחד בעולם (סליחה, יש, ב"ה שיש לי את בעלי, אז חוץ ממנו, אין אחת בעולם) שיכול לפרגן לי, לחבק אותי, על הקושי, על הכאב, על הסבל הנוראי הזה. אפחד.
כי איכשהו זה נוגע לכולם באיזה נקודה רגישה, שכולם רוצים להרזות, אז תעשו טובה, ובלי השוואות, סבבה? אני בטוחה שאתם מעדיפים להשאר אתם, ולא לעבור את הסבל הזה.
אז אולי זה טיפה שונה, אבל אין לכן מושג מה עבר על הפותחת ההיא. אין. מה מאחורי הקלעים, ומסתבר, שכן, היא עברה הפלות, ווואלה, היא עדיין מרגישה ככה.
אז מותר לחבק, גם מי שההפך ממך. או לכל הפחות, פשוט לעבור לשירשור הבא, ולא לאכול אותה בלי מלח. כי אין לכן מושג, על איזה פצע אחר שהיא לא כתבה אתן דורכות.
וזה לא שאין פה תמיכה למצפות, שתדעו לכן שלפני 7 שנים לא היה פה ככ תמיכה והכלה כמו שיש היום..
ושנים לא נכמסתי לפה, וכל כניסה הייתה כאב עצום!!
יש לכן מקום ענק, פה, ובחברה.
אבל יש גם מקום לכולן. לפחות אני מקווה שיש מקום, גם לי.
נכתב מעומק הלב הכואב, מקווה שיגיע לעומק לב, אבל מאהבה ובלי כאב.