כולם מעצבנים אותי יואוו!!!!
רק אני ככה???
בבקשה תגידו שגם אתם!!😭😭😭
האמת הרגעת אותי.. חשבתי שזה רק אני שמתוסכלת ועצבנית בלי סוף...
באמת חתיכת עומס...
יואוו בהצלחה לך!!!
מוזמנת לשפוך תסכולים בפרטי אם בא לך
רק קחי בחשבון שאני גם אפרוק עליך
חורף זה שלמות החיים עלי אדמות.
יום גשום זה פשוט אושררררר
אני קמה בבוקר ורואה שהכל רטוב אני עם מצב רוח בעננים (אפילו שהם יורדים עד אלינו
)
אבל גם לי יש מיליון דברים לעשות ואין לי כוח לכלום. הראש שלי כואב ואין לי כוח לראות אנשים (בעיקר כאלה מסוג מסויים מאוד...) מול העיניים😐😔😟😖
נועה גבריאל
הלוואי! אני לא אוהבת חורף... זה נחמד שקצת קר ומתכרבלים בבית אבל מעבר לזה? זה קודר ועצוב ואין שמש![]()
כולם שותפים בדכאון..
איפשהוא באזור חנוכה אתה יושב מול החלון והגשם עם שמיכת פוך ענקית עליך וכוס חמה ביד משחנש עם מישהו רק אז אתה באמת מבין כמה החורף הוא טוב...
אז תלמדי לאהוב
נב. אני מתעצבנת על כולם בלי קשר
הלימודים האלה פשוט מצליחים להרוס כל חלקה טובה
מניחים את המחשב בקצה המיטה ואת הכרית אחרי ואז נשענים על הכרית ונמצאים במחשב
וזה ממש משמח לדעת שאני לא היחידה בזה...
קולולו הצלחתי..
תגידי אם עובד
להדליק את המזגןןן ביגלל הקורונה![]()
"מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד" (ליקוטי מוהר"ן תניינא כ"ד) כך שאני מנחש שאת גם יכולה למרות שזה מאוד קשה...
והרי מתי זה "תמיד" אם לא בעיקר כשקשה? ושמעתי מליצה נפלאה שה"תמיד" כאן רומז לקרבן התמיד שכשמתגברים גם עכשיו להיות בשמחה מתקנים את התיקון הנשגב השייך לקרבן התמיד- שמתקן הרבה חטאים!
ועיקר העצה להיות בשמחה היא- לעשות שטויות! (כמובן לא חטאים ולא דברים שפוגעים במישהו אבל כן אפשר לעשות פרצופים ליד המראה, להתחיל לצחוק צחוק מזויף שמהר מאוד הופך להיות אמיתי, גלגלונים, ריקודים ועוד ועוד)
ועוד חיזוק קטנטן- אם ה' מזמן לך נסיון כזה סימן שאת עומדת לעלות מדרגה כיוון שה' לא נותן לאדם נסיון אלא בשביל זה. וגם כמובן- כל ניסיון אדם שולח דווקא לאדם שיכול לעמוד בו כך שאני חושב שיש לנו כאן מישהי בעלת עוצמות מיוחדות..
בהצלחה
ולגבי הדברים שציינתי זה לא מוכרח בכלל כ לאחד ומה שמצחיק אותו..
וברור שיש תקופות לא כייפיות אבל שם עיקר הנסיון! מתי אנחנו נבחנים האם אנחנו באמת בשמחה "תמיד"? דווקא אז!
אבל משהיא מכירה אולי עבודה באזור המרכז אני עוד מאט בת 18 ומחפשת עבודה דחוףףף
חח?
משהוא יותר פשוט אולי .......
חנות או משהוא שאני לא תריכה שאבא לי היה ראש הממשלה להתקבל
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים