(תחשוב טוב יהיה טוב תאמין בעצמך.)
אהיה בסדר יום אחד אם רק אתן לזה לפחות טיפת מחשבה.אם רק ארצה.זה יצור מציאות.זה יצור מציאות.לחלום..לחלום צריך כבר אוף.ואפשר,אפשר הכל אם אני רוצה.תהיה לי בריאות.ובהירות גם.תהיה.ואני רוצה בעצם.אני רוצה לרצות טוב.
עכשיו לפחות.
והנה זה נראלי כבר מתחיל לעשות תעבודה שלו.
זה עצוב לי ושמח לי ומוזר לי.
מתפוצץ לי הראש.
הכל הפוך לי היום.
אבל גם יכול להיות שיהיה טוב אם ארצה באמת.
ותכלס,תכלס גאולה היא רוצה כבר לראות.
פףףף.
מעבר לגבולות אבא.מעבר לגבולות.
ואני אוהבת אותה.איזה ילדה טהורה היא.קדושה,אין לי מילים בכלל.
ובכלל אני לא מרגישה כוחות.ובכלל כן יש משו טיפה אחר עכשיו.ואוליי זה בזכות זה.אבל זה מעצבן גם.מאוד.זה לא כיף.
אוליי לזרוק תמחשבות האלו?קצת לתת לראש להתנקות מהבלאגן.חבל לי לחשוב ככה.זה לא יועיל לשום מקום וגם אין לי ברירה בכלל.
וטהר ליבנו אבא.לעבדך באמת.
אפשר?
להיות חזקה זה נצרך כדי להמשיך לחיות.לא לשרוד.לחיות באמת.וקשה להיות חזקה.עד לא מזמן הייתי הרבה יותר חזקה.וקשה לי שזה מה שקרה פתאום.שפתאום הכל השתנה.שעכשיו אני מבינה מאיפה הכל מגיע.וכואב ככ שהגעתי למצב הזה.מצב שלא הייתי רוצה ככ להיות בו.אבל אני מרגישה.מרגישה שכל רגע עכשיו ככ לא סתם.ככ מדוייק לי.כי..ככה.כי זה באמת מדוייק כל מה שקורה פה.וה' יתן לי גם כוחות להרגיש שאני חזקה.כי אי אפשר שלא אהיה כזאת.כי אבא לא רוצה שאהיה חלשה אז אין סיכוי שאני חלשה,לכן אני כן חזקה.אבל צריך להרגיש את זה גם.לפחות עכשיו אני יודעת.ואבא נותן כוחות.אבא נותן כוחות לעבור כל דבר שיש לי.
והכל יהיה בסדר.אני צכה לאפשר לזה לקרות.
ולמרות שכבר הותשתי מהעבודה בחיים פה,אבא לא ייתן לי להרים ידיים.אני יודעת.
(?)
אפשר מילות טובות לחמם לי את הלב?אני צכה קצת כאלו.
(והיא שמעה את זה והתחילה לבכות.)
ותודה אבא שפתאום אני חושבת טיפונת אחר.פשוט תודה.אבל אוף דיי אני עדיין מרגישה חלשה ולא טוב לי להרגיש ככה.וקשה לי ובאמת ש,אוף.אני לא מרגישה כוחות בכלל.ולמה ולמה והכל מבולבל.וזה לא כיף שמחייבים אותי.וזה לא כיף לא להיות בפנימיה בגלל זה.