המתכון המקורי :
Blueberry Swirl Cheesecake Bars - El Mundo Eats
מתורגם מאנגלית
( יכולות להיות טעויות אז לשים לב בעיקר לסרטון ולמתכון באנגלית בלינק)
האוכמניות
1 כוס אוכמניות (150 גרם)
¼ כוס סוכר (50 גרם)
2 כפות מיץ לימון
הבסיס
1 ½ כוס פירורי עוגיות (150 גרם)
¾ כוס קוקוס מיובש לא ממותק (60 גרם)
קליפה מגוררת מלימון 1 ⅓
כוס חמאה לא מלוחה (80 גרם), מומסת
מילוי עוגת הגבינה
גבינת שמנת 16 אחוז (450 גרם), טמפרטורת החדר
1 ¼ כוס שמנת חמוצה (285 גרם), טמפרטורת החדר
1 כוס סוכר (200 גרם)
3 כפות קמח לכל מטרה (24 גרם)
1 ½ כף מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים גדולות, טמפרטורת החדר
הכנה
אוכמניות
מוסיפים את כל המרכיבים לתבנית ומביאים אותה לרתיחה על אש בינונית.
ממשיכים לבשל במשך 5 דקות עד שהאוכמניות מתחילות להתפרק והרוטב מסמיך.
בעזרת מרית מרסקים אותם למרקם עדין.
מחממים, יוצקים קוליס לקערה ומניחים בצד להתקרר לחלוטין לפני השימוש.
הבסיס
הניחו את הביסקוויטים שלכם בשקית זיפלוק ורסקו אותם לתערובת דקה בעזרת מערוך.
יוצקים לקערה יחד עם קוקוס מיובש, גרידת לימון וחמאה מומסת.
מערבבים הכל היטב ויוצקים את התערובת לתבנית מרובעת בגודל 9 אינץ '(23 ס"מ)
ומרופדת בנייר אפייה וחמאה. מכניסים למקפיא למשך 30 דקות.
מילוי עוגת הגבינה
מכניסים גבינת שמנת לקערה אחרת ובעזרת מערבל ידני מקציפים.
כעת הוסיפו שמנת חמוצה, סוכר, קמח לכל מטרה, מיץ לימון, תמצית וניל וערבבו הכל היטב.
שוברים את הביצים לקערה אחרת ומקציפים אותן קלות.
יוצקים את הביצים לתערובת גבינת השמנת ובעזרת מרית מקפלים ומערבבים הכל יחד.
יוצקים את התערובת לתבנית המוכנה שלנו ומורחים באופן שווה בעזרת מרית.
לוקחים כפית עם האוכמניות ומפזרים באופן אקראי מעל.
צרו מערבולות ואז נענעו את התבנית בעדינות כדי ליישר את המשטח העליון.
אופים בתנור שחומם מראש (ללא מאוורר) בטמפרטורה של 140 מעלות למשך 55 דקות או עד שהסביבה מתייצבת, אך המרכז עדיין מתנועע כשמנערים את התבנית בעדינות. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
לשים במקרר במשך 8 שעות לפני שפורסים ומגישים. תהנו!
)
)

