תגידו, אתם אוהבים שמחמיאים לכם? שמשבחים אתכם בפני אנשים? שמספרים בקול על התכונות הטובות שיש בכם?
כשזה קורה איך אתם מגיבים?
(*נכתב בלשון זכר מטעמי עצלנות וזה, מיועד לכולכם\ן;)
תגידו, אתם אוהבים שמחמיאים לכם? שמשבחים אתכם בפני אנשים? שמספרים בקול על התכונות הטובות שיש בכם?
כשזה קורה איך אתם מגיבים?
(*נכתב בלשון זכר מטעמי עצלנות וזה, מיועד לכולכם\ן;)
למה צריך?
אני ממש אוהבת שמחמיאים לי
אם שוכחים להחמיא לי אני מחמיאה לעצמי בסגנון:
איזה גאונה אני או כל הכבוד לי (סורי שנשמע קצת חי בסרט פשוט אנשים אצלנו לא יודעים להחמיא)
כשמשבחים אותי בפני אנשים זה מאוד תלוי באיזו סיטואציה ובפני מי,בכללי זה ממש נחמד שמשבחים אותך אבל לפעמים לא ממש...
כשזה קורה אני מגיבה רוב הפעמים תודה
(תתעלמו מהשם של הניק ולמי שתהה אני בת)
ודווקא זה חמוד שאת מפרגנת לעצמך, זה גם חשוב (:
(לגבי הסוגריים, זכר זה גם לשון סתמי בעברית!
כשפונים בלשון זכר ברבים זה כש-מדברים לזכר, לא יודעים את המין של הנמען, או שפונים לכולם! באמת נמאס מהפמיניזם המטופש הזה שמוחק כללי שפה בשביל לדחוף לשון נקבה כאילו שכל הנשים יכלאו בתוך מטבח אם לא יזכירו אותן כל שנייה.
בטח לא נעשה בכוונה, אבל סתם לידע כללי)
לא שזה קורה הרבה, אבל אם כן, אני נבוכה אומרת תודה ומנסה להעביר נושא.
בעיקר קרה לי עם המחברת ציור שלי.
פעם אמא שלי דברה עם סבתא שלי בטלפון וסתם היא אמרה שאני מציירת במחברת, אז סבתא שלי בקשה שאני אשלח לה צילום של כמה עמודים, אחרי הרבה שכנועים מאמא שלי עשיתי את זה.
וגיליתי שהיא שלחה את התמונות לחברות שלה!
הן כולן התפעלו מאוד והציעו שאני אעשה אתר שצריך לשלם כסף כדי לראות את התמונות ודברים הזויים אחרים. אני בחיים לא אשלח לה תמונות של כלום.
בפעם אחרת המחנכת ראתה את המחברת ואמרה לי "אנחנו נשתמש בכישרון שלך" זה אפילו לא היה מחמאה, כאילו היא רואה אותי בתור איזה משאב כמו נפט או משהו שאפשר להשתמש בו לתועלת, לא בן אדם.
ההתנסחות הסוערת שלך על הסיפור עם הציורים.. וההבטחה הנחרצת "יותר לא אשלח לה"... וואו, מה? מה כל כך מפריע לך בזה עד כדי כך?
אני בסך הכל מובכת מזה, אני לא כועסת על סבתא שלי, הכל בסדר, זה קרה לפני כמה חודשים.
ומה אפשר להסביר?
דבר א' גורם למישהו להרגיש ב'- למה? כי ככה זה גורם לו להרגיש, אין מה להרחיב על זה.
(מחילה, לא הייתה לי שום כוונה לעצבן חלילה, האמת שלא חשבתי בכלל על הכיוון הזה, אני חושבת שזה היה מאינסטינקט שצריך בפנייה לכתוב גם לבנים וגם לבנות.. אבל תודה, החכמת אותי)
תודה שענית
לי זה מאוד נעים ומחמם.
אם מחמיאים מקנאה זה כבר לא נעים...
לא כתבתי ברור. התכוונתי שלפעמים אני מתביישת כשמישהו מחמיא לי ואני יודעת שהוא ממש היה רוצה להיות כמוני בקטע הזה...
זה לא טוב שהוא מתגבר על הרצון הזה ועל הקנאה ובכל זאת מחמיא לך? או שזו פשוט מחמאה שמרגישה מזוייפת?
אבל אני פשוט מרגישה לא נעים שאנשים מקנאים בי. זה לא אשמתם, זה הגיוני למדי, סתם לי לא נוח עם זה...
תודה לך (:
לא כזה אוהבת..
מעדיפה לוותר..
ואם אומרים אז אני נבוכה ומעבירה נושא מהר...
שלא יעריכו את המאמצים שאת עושה? או שיפרגנו לך?
חח ממש לא נואש, אחלה סעיף
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים