אני פשוט לא יודעת מה לעשות
היא לא חברה טובה ממש (אקרא לה לצורך העניין יעל) היא חברה של סיכנושים היא איתי בשבט בכיתה גרה די לידי ויושבות בהסעה ביחד אז מן הסתם אנחנו די מדברות ואני משתפת אותה בדברים..
אבל לאחרונה (ממש לאחרונה כאילו בשבוע האחרון) היא פשוט אמרה לבנות דברים שאני דיברתי עליהן איתה... ועוד בנוחכותי כאילו אנחנו יושבות בכיתה והיא פשוט אומרת להן את זה ! אין לי מושג למה? אולי כי היא רוצה למצוא חן בעינהן או אני לאידעת מה וגם היא אומרת לפעמים גם דברים לא נכונים בעליל!
הנה דוגמאות:
1) יש לי חברה שקצת התקלקלה היא הייתה איתנו בבית ספר ועזבה אבל יא עדיין איתנו בשבט מובן ש'טחנו' את הנושא בכיתה קיצר שלשום פגשנו אותה בחזרה מבת מצווה של חברה ודיברנו ופתאום יעל אומרת 'את יודעת רבקי (שם בדוי) עדימי אומרת עלייך כל מיני דברים שאת התקלקלת וכו" ואני מסמיקה ותוקעת לה מרפקים והיא ממשיכה בשלה
2) עשינו עיתון לכיתה וחברה שלי שלחה לנו בדיחות שנשים בעיתון אני טיפה התרגזתי כאילו זה העיתון שלנו והכל אז בהפסקה היא אומרת ' וואי נעה אין לך מושג איך עדימי התרגזה ששלחתם את הבדיחות' ושוב אני מנסה לרמוז לה והפעם זה באמת היה פדיחות כי נעה היא החברה הכי טובה שלי כאילו אנחנו צמודות ממש!
3) היום המדריכה שלנו באה למסיבת חנוכה והמדריכה כאילו אני איזה חודש שולחת לה הודעות והיא לא עונה...
קיצר פתאו היא באה אלי ואומרת חלי 'למה את חושבת שאני מסננת אותך ואני כולי מתרגזת רצח ורואה את חברה שלי מחייכת מאוזן לאוזן ואני פשוט מסמיקה ורוצה להיקבר באדמה!
נרשמתי לחוג כדורסל ומובן שכולם צחקו עלי ובחוג היו כמה בנות שאני מכירה והן בשבט שלי (אין לי מעמד גבוה בשבט אני די שולית כזה..) ואז יעל כותבת בקבוצה של הכיתה
-"עם לא הבנתם עדימי נרשמה רק בגלל החברות...!
🙃"
וזה שקר גס אני בכלל לא ידעתי שהן גם שם!
אז כמובן שרשמתי לה על זה מצרפת שרשור:
אני: לרבקי גלת
לנעה אמרת שאני התעצבנתי על שהיא כתבה בדיחות
ולנעמי אמרת שאני חושבת שהיא מסננת
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה יש לך לומר להגנתך?
היא: מסכנה ממש!! מה הבעיה?
אני: את לא מבינה לבד?
מה שאני אומרת לך על אנשים לא אמור להגיע אליהם!!!!!!!!!!!!!!!!
היא:אז תחשבי פעממים לפני שאת אומרת לי משהו סגור?
אני:מה שרשמת בקבוצה היה פשוט פוגע
היא:
דבר ראשון זה היה ממש בצחוק!!!!!!!
דבר שני סליחה עם טעיתי..
דבר שלישי אני חושבת שזה לא בעיה להירשם רק בגלל החברות.... זה ממש שיקול!!!
סליחה עם נפגעת
ועם אמרת שלא נרשמת בגלל החברות אז מה את מתיחסת?? סתם אני נדפקתי... אמרתי את זה בגלל ששמעתי אותך אומרת את זה בהסעה עם את מכחישה אז סבבה
אני פשוט אובדת עצות אולי אני לא אגיד לה עוד דברים אבל על מה שכבר אמרתי לה אין לי עוד שליטה!
מה לעשות???????