ילדת רחוב.
הלו"ז שלי מפחיד מידיי.והוא תמיד כזה.אחת שבורחת כל הזמן.אחת שלא אכפת לה כבר מכלום.אני צכה את שירה גאולה.קשה לי ככה אבל זה גם שווה אבל זה גם מרגיש לי רע רצחני.אז זה שווה חיצונית אבל בעעע מבפנים זה כמו גורנישט בתוך גורנישט.וזה לא סותר אבל זה כואב.
ילדת רחוב ילדת רחוב ילדת רחוב.
והחלום שחלמתי אצלם..יאבאלה.באלי לשכוח אותו.מהר.דיי לחלומות המפחידים האלו.דיי.מפחיד אותי לישון.מפחיד.ואין לי כוחות לעשות להם בכלל ובאלי לשכוח הכל ובכלל אני צכה סמים דחוף.עייף לי כאן.עייף לי.ומזל שלא גיליתי בסוף מה היה אתמול.שונאת שעושים ממני עסק.שעושים עניין.וזה גם לא סרט מי יודע מה.אני לא סיפור.תקלטו חבר'ה אני לא סיפור.וגם אם כן,יש דרך.חלאאאס מפגרים חלאאאס.שונאת.ומזל שיש שבוע חופש מהם ומזל שלא סיפרתי להם מה היה במוצ"ש ארגון.למרות שאוליי זה לא ככ טוב אבל וואיייי.מפגרת.כמה שזה לא משפיע כמה.באלי להפסיק עם זה יואו.זה לא מועיל זה לא מועיל.ואני שונאת להרגיש כמוהה.זה היה הפחד שלי.זה עדיין הפחד שלי,אבל נכנעתי.נכנעתי לגמריי.להפקיר אותי.לא אכפת ממני בגרוש.אךךך.לעזעזל.למה למה למה.חסר לי יותר מידיי אהבה בעולם הזה.אני לבד לגמריי הא?ברררר.תמותו כולם יצורים חיים.וואי.זה כושל.שפלשפלשפל.הכל שפל אצלי.למה עשיתי את זה לעצמי למה.ושורף לי רצחני.ומזל שיש אותה.אני צכה חיבוק.ועושה לי טוב שהיא קיימת אז מזל שזה לא קרה.נס.נס שהיא בחיים.אורגינל.וואי.אשכרה היא נסתה 3 פעמים ועוד נשארה.ה' אתה כזה טוב יא-אלה.כמה היא משמעותית כאן כמה.נראלי שהיא כבר יודעת את זה.אךךך.היא גדולה מהחיים פשיטא.
ובכלל אני צכה ליסוע לאומן.כולי קנאה יא-אלה.ה' אתה טוב תמיד.