נעמונהה אשרייךך באמתת חפרתת...
אבל בחלק דברים אני ממש מסכימהה...
דבר אחד--
אני ממש ממש מסכימה עם כל אלא שאמרו ואני מוסיפה:
החרדים לא מושלמים, והדתיים לא מושלמים. עם כל הכבוד [ןיש המממוווווון כבוד!!] לאהבת התורה, וכו' וכו' של החרדים,
יש להם הרבה הרבה מה ללמוד ממנו, בהרבה תחומים. לא רק...
ובאמת, הולכים צנוע, לא מסתכלים על בנות.. ועוד ועוד... באמת כל הכבוד. צל"ש לכם. סבבה?!
אבל קצת כבוד אנושי, קצת קבלה...
הייתי באירוע אחד, של קרובים רחוקים שלנו,הכנסת ספר. תורה. משו מדהים, האהבת תורה שלהם.
אני רצינית.
הם אולי שעתיים הסתובבו בכל בית שמש, רקדו שרו..חילקו הפתעות...
מלאא אורות צבעוניים וכו'.. אהבת תורה עצומה... משו מדהים.חוויה. אבל הגענו לאוכל, הם התנפלו עליו בחוסר כבוד מוחלט לבן תורה!!!
כאילו הם לא אכלו שנה, דחפו את כולם, דחפו לפה, שפכו הכל על הרצפה, ואז, מה שממש זיעזע אותי,
כל הבנות התחילו לנקות כשהם נכנסו לבית מדרש לאכול עוד,
כאילו זה ברור מאליו שהבנים אוכלים כמו חיות, והבנות באות לנקות.מישו דחף לי מטאטא בידד!!!
זה סתם סיפר מ100, שממש היה לי על קצה הלשון והייתי חייבת לספר.
אבל בואו נחזור למשפט הראשון שלי, ביקרתי את החרדים. באמת הם לא בסדר, וגם הד"ל לא בסדר שכמה דברים. שוב----
אנחנו לא מושלמים. לכל אחד יש מה לשפר.
אני חושבת, ואני גם מתלבשת ככה. שבנות יכולות להיות מאוד צנועות---ולא ללבוש חולצה מכופתרת וחצאית כפלים.
ובנים יכולים להיות בני תורה שמאוד מכבדים את עצמם, ואלת התורה,
בלי להיות מחוייטים מכף רגל ועד ראש! הם יכולים, ותסתכלי על המון ביניישי"ם,[=בני ישיבה...]
שמתלבשים יפה מאוד, נורמאלי ומכובד---בלי ללבוש שטריימל וקיטעל [איך שלא כותבים את זה] מבנינה?
כל הכבוד לכן, שאתן מתלבשות כמו בנות ישראל צנועות,
ואני לא מבית יעקוב, ואני חשבת שאני יכולה לכבד את עצמי--- בלי תלבושת של בית יעקוב...
ולדעתי אני מאוד צנועה.
ואו ממש חפרתיי!! טוב אשריי מי שהגיע לשורה הזאת

~ההודעה הזאת נכתבה מ'אחות של *אורי*' ומ'~אמונה=)~' ביחד, אחרי וויכוח סוער...

יום מקסים~=)