אז שלום לפרפקציוניסטים שבינינו!!!שושיאדית
מה אתם אומרים על התכונה שלכם?
בהדגש על ש ל כ ם.
לא שלי.... בעליל! חחח
איך היא? מועילה? או לא?
אולי במקרים מסויימים?
רוצה לשמוע דיעות וגם להביע...
וואוהפילוסופית

אני מלכת הפרפקציוניזם ואני יכולה להגיד שזה ממש מועיל לי ברב המקרים.... אבל יש מקרים שלא

איך אני יסביר את זה, אני לא פרפקציוניסטית מכורה יענו כל דבר היא רואה למה זה לא מושלם וזה מפריע לה ברמות שלא לתאר.

אני כן שולטת על זה (לרוב....) אז שיש משו שצריך לצאת מדויק אני יעשה את זה עד הסוף.... וזה אומר שאני משקיעה בדברים הקטנים יותר ורואה בכל דבר מה יש להתקדם.... מצד שני זה הרבה פעמים תוקע לפעמים אני עובדת עם בנות אחרות על משו ואז זה לא יוצא בדיוק כמו שחשבתי (לפעמים אפילו לא קרוב) וזה מבאס.... או שאני לא מסוגלת לשחרר אחריות (עכשיו זה השתחרר לי טיפה תודה לא-ל) קיצור....

אבל פרפקציוניזם זו לא מידה מומלצת...שושיאדית
אממ הפילוסופית

אולי... כל מידה היא טובה כשמנצלים אותה לדברים טובים.... בתור פרפקציוניסטית אני חייבת לציין שאומנם זה תוכנה די מולדת עדיין צריך לעבוד עליה (כמו שאומרים פרפקציוניסטית לא מושלמתקורץ) וכמו שכבר ציינתי אני משתדלת למתן את זה

יואו איזה כבדה יצאתי (חסר לי הידפרצוף של @eli345 עכשיו....)

אממ-אני :)

זה לא הידפרצוף של @eli345?

כנראה אני לא חזקה בזה...הפילוסופית

הערה קטנטנהתגל הארץ
תייגת מישהו אחר...
דיברת על @eli345 נכון?
לשירותכם בכול עת (אבל אם זה יהיה בלילה תקבלו מגלגל עיניםחתול עם רישיון
למעונינים. הנה מגלגל העינים החביב שיוצר אתמולחתול עם רישיון

טרי

אני מכירה מישהישושיאדית
שנכנסה לדיכאון ממש רציני מהפרפקציוניזם...
היא מהבי"ס שלי...
חרוצה ממש...
והיא איבדה שנה שלמה בגלל זה.
היא ממש אובססיבית בזה...
יש המון דוגמאות עליה
אז אני לא כל כך דומההפילוסופית

אני לא ממש אובססיבית אני בוחרת מתי להשתמש בזה ואז אני ישקיע בכל הכח אבל בהחלט יש מקרים שזה מתפרץ

וואי שאלות יפות יש כאןhartkebhdxcrd

לאחרונה😅..

ואני פרפקציוניסט. לא ברמה חולנית, אני מאמין וחושב, אבל כן ברמה שעוזרת. וזה מאוד תלוי נושא: יש אנשים שיהיו מאו קפדנים (חלופה למילה הארוכה הנ"ל) בנושא מסוים, אבל בעניינים אחרים לא יפריע להם כל כך או בכלל לחפף מעט.

אז אני נגיד קפדן בניקיון, ברמה לא רגילה. (כלומר לדעתי זה רגיל, אבל בעיני שאר העולם פחות (שאר העולם = חברי חדר בישיבה, ואחים לא מסודרים. האנשים הנורמלים מסכימים איתי לחלוטין...😅)).

בלימוד - אם יש משהו שהתחלתי ללמוד, והוא חשוב, אז רוב הסיכויים שאני לא אפסיק אותו באמצע, כמה שזה יהיה קשה.

ומשהו שמזיק לי? לא חושב. זה מביא רק טוב.

ובאמת, כמו כל תכונה - ברמה מדודה היא טובה, אבל ברמה מופרזת, לכל אחד מהקצוות, זה כבר מתחיל להיות בעייתי.

דרך האמצע, רמבם שם שם.

זה מצויין להיות קפדן בניקיוןשושיאדית
אני אובססיבית ברמה של ניקיון אובססיה אבל.
אה וגם נימוסין במקומות ציבוריים...
אפשר לסבול ממני מרוב שאני מקפידה על זה...
יפהhartkebhdxcrd
הנה, נימוסין פחות מפריע לי באמת.
טוב, אא"כ זה מוגזם ממש.
אז אני מוצאת את עצמי מעירה לכל מישושיאדית
שאינו מנומס דיו!
צמד המילים של ההערה - חוסר תרבות! או חוסר נימוס ברוטאלי!!
😅😅hartkebhdxcrd
חחח מזכיר לי את עצמי לגבי סדר וניקיון..

מה נחשב בשבילך כבר עבירה על משטר הנימוסין (אגב יפה שכתבת בנו"ן 😅)?
אם צוחקים ברחובשושיאדית
או שמתכופפים להרים משהו
או שקוראים למישהו אפילו רק "פססס"
🤢🤢🤢hartkebhdxcrd
וואוו זה ממש הגזמה!!!
את במקרה מלכת אנגליה או משהו?

האמת אפשר לשלוח אותה אלייך לשיעור בנימוסין והליכות...

חחחחח אולי...שושיאדית
...נבוכי הדור

עבדכם הנאמן פרפקציוניסט.

מה אני חושב על זה? 
סיוט מדהים
זוועה איכותית

זהו בערך.

חחחחחחשושיאדית
נערךהָיוֹ הָיָה
עבר עריכה על ידי נשמה כללית בתאריך א' בטבת תשפ"א 13:59

פרפקציוניזם=נאציזםבינייש פתוח
הם לעולם לא מודים בטעותם ומפילים הכל על כולם פי מיליון יותר מכל אדם אחר ולא יודעים להבדיל בין עיקר לטפל והעולם שלהם שחור לבן
לא ממש מדויקאלי הבת????

פרפקציוניסטים אובססיביים באמת רואים רק שחור לבן כי מבחינתם זה או שהצלחת במאה אחוז או שפשוט נכשלת לחלוטין. מבחינתם אין כזה דבר להצליח בחלק, הם חייבים להצליח בהכל ואם לא מושלם זה כשלון... הם דווקא כן מודים בטעותם ומלקים את עצמם כל הזמן על זה שהם לא עושים ומושלם, ולהאשים אחרים זה בכלל לא קשור (כאילו יש כאלה שמאשימים אחרים ויש כאלה שלא, לדעתי סטטיסטית זה בדיוק כמו שאר האנשים).

בכל מקרה לפי המשפט שכתבת נראה שאתה די עונה על ההגדרות של פרפקציוניסט...

במחשבה שניה יש משהו בדבריךבינייש פתוח
הרבה פעמים הם נוטים להלקות את עצמם יתר על המידה או שניהם, ללכת רק על הקצוות.
ומנסיון, מי שמאמין שכל טעות היא נוראה, זה הגורם העיקרי להתכחש אליה, מה שיותר סביר, או ההפך, לקחת אותה קשה
כל הפרפקציוניסטים שהכרתי הפילו את טעויותיהם על כל העולם ברמות הכי קיצוניות שיש.
פרפקציוניזם=נאציזם? ברצינות?יהיה טובב!

זה פשוט זלזול בשואה תתבייש לך!! לא כל דבר רע כבר משווים לנאצים, פשוט לא! תלמד קצת היסטוריה לפני שאתה כותב כזאת תגובה. איך עולה על דעתך בכלל להשוות אנשים פרפקציוניסטים לרוצחים של המשפחה שלי? לך ליד ושם תראה שם קצת טעימה ממה שעשו הנאצים ואז אתה תגלה ששום דבר לא בר השוואה. התנועה הנאצית הייתה ועודנה זבל אנושי ברמות שא"א לתאר. תשמע את הסיפור של הסבים והסבתות שלי ואולי תתחיל להבין את הזוועה. סורי, הידרדרנו. מאוד. לפני שסבתא שלי מדברת על זה היא לא ישנה שלושה ימים לפני ושלושה ימים אחרי. היא ראתה את העשן שבו הוריה ואחיה נשרפים ואתה מסוגל בכלל להשוות את זה לפרפקציוניזם? זה פשוט פשע , לא משווים שום דבר, שום דבר לשואה. אז שוב תתבייש לך! פעם הבאה לפני שכותבים תגובה חושבים לפני. 

לא השוותי שום דבר לשואה.בינייש פתוח
וברור שההשוואה לנאצים היתה גוזמאה.
אכזריות תמיד היתה. השילוב בינה לבין אידאולוגיה ופרפקציוניזם הולידה את הנאציזם.
השתמשתי בגוזמאה כי פרפקציוניסטים מאמינים שהאמת שלהם היא האחת והיחידה.
אגב להשוות לשואה אסור, להשוות לנאציזם מותר. יש ארגוני טרור שמדברים בפירוש על השמדת עם.
וסתם לידיעתך, אני קראתי לא מעט ספרים על מלחמת העולם השנייה ויש עוד כמה בדרך
תגובה שמראה שלא הפנמת את מה שקראתיהיה טובב!

השוואה לנאציזם היא לא אמורה לעלות בכלל על הדעת. להשתמש בגוזמאות זה סבבה אבל פשוט תמצא דברים אחרים להשוות להם. ואסור להשוות לנאציזם. הנאציזם זה בדיוק ארגון שמדבר על השמדת העם היהודי ולא רק אותו. כל מי שהוא מגזע 'נחות'. כמו שאתה לא תשווה התמסרות לדת עד הסוף לחמאס, שמוכנים להתאבד בשם אללה כך אתה לא משווה פרפקציוניזם לנאציזם.

אם ננתח את הפיהרר במהלך המלחמהבינייש פתוח
מעבר לאכזריות חסרת המעצורים ביותר בהיסטוריה, נראה פרפקציוניזם ברור של אי למידה מטעויות (כמו שציינתי) חובה לנצח בכל קרב, מה שגרם לתבוסה מוחצת גם כשהייתה נגד כל סיכוי. ברור שהיה עוד המון אכזריות שאיננה נחלת רוב הפרפקציוניסטים
שימי לב- ההשוואה לא הייתה של האנשים הפרפקציוניסטים והאנשיםאלי הבת????

הנאצים אלא של האידאולוגיה הנאצית ותכונת הפרפקציוניזם.

בפועל באמת האידאולוגיה הנאצית היא מאוד פרפקציוניסטית כי היא שואפת לשלמות של כל הרעיונות שלה, לדוגמא אם לפי האידאולוגיה צריך שלא יהיה יהודים בעולם זה אומר שחייב להשמיד אותם ועד הסוף ח"ו.

אבל לא חושבת שזה הבעתיות של פרפקציוניסטים. תכלס פרפקציוניזם=שאיפה לשלמות.

אם השאיפה היא לשלמות של משהו רע, אז זה רע. אם השאיפה היא לשלמות של משהו, טוב אז זה טוב.

הבעיה העיקרית בפרפקציוניזם קיצוני היא שאפילו שמדובר בשאיפה לשלמות לדברים חיוביים, זה נהייה אובססיה וכובל את האדם לשלמות הזאת.

יש לי יצר חזק לנצל"ש אבל אני לא אעשה את זה...יוני קדוש
כל הכבוד על ההתגברות ☺️שושיאדית
נכון, הנאצים היו פרפקציוניסטיםיהיה טובב!

ולכן הם הצליחו להשמיד כל כך הרבה אנשים.

קריאת ספרים על מלחמת העולם השניה לא תורמת להבנה האמיתית על מה שהיה שם. 

להסתכל בעיניים של מישהו שהיה שם וראה את ההורים שלו נרצחים מולו, שראה קנה של רובה מכוון ישירות אליו, שראה איך הנאצים ימ"ש בחוסר רחמים משווע הורגים כל דבר שלא חלק מהגזע הארי. ואני לא מדברת רק על היהודים, אלא גם על צוענים, נכים, תינוקות ועוד רבים אחרים.

השוואת דבר מסוים (רע ככל שיהיה- בעיניך) לשואה/ לנאצים/ למחנות/ לכל דבר אחר שמסמל את השואה זה פשוטו כמשעמו הכחשת שואה ובזה אין כל שוני לאבו מאזן ימ"ש.

אתה יכול להתנגד לפרפקציוניזם (עד שתגיע לך הזמנה לחתונה שתהיה בערך) ואתה יכול לחשוב בליבך מחשבות מפה ועד להודעה חדשה. אבל השוואה לשואה היא הכחשת השואה.

מותר וצריך אנשים פרפקציוניסטים כמו שמותר וצריך אנשים מבולגנים, העולם מתאזן בזכות כאלו וכאלו.

זה לא מכליל את כל הפרםקציוניסטים...שושיאדית
אבל נכון שזו מידה מגונה שיכולה להביא לדיוטא תחתונה שכזו
אני לא חושבת שפרפקציוניזם זה מידה מגונהאלי הבת????

שאיפה לשלמות זה דבר רע במהותו???

די ברור לי שלא, וכמו שכתבתי קודם זה תלוי למה אתה שואף (אם לדברים חיוביים או לדברים רעים כמו לדוגמא הנאצים). הבעיה בפרפקציוניזם זה אם זה נהיה אובססיה שהכל יהיה מושלם, ואז זה פשוט כובל את האדם. באותו מידה גם כרחמים שמופנים למקומות לא נכונים הם לא טובים, וגם אם נהיית אובססיה על רחמים זה לא טוב.

בתור פרפקציוניסטית- זה קשקוש גמורשלומצ'אחרונה

לאדם שלא מודה בטעות שלו ומפיל הכל על אחרים יש מיקוד שליטה חיצוני (הכל "קורה" לו, הוא לא אשם בכלום). 

יש לפרפקציוניזם הרבה פנים אחרות (שליליות וחיוביות, הכל עניין של מידה כמובן), אבל מיקוד שליטה חיצוני לא קשור לעניין בכלל.

האמת אני כזונועה גבריאל
אני לא יודעת אם לצערי או לשמחתי, ואני אסביר.

אדם פרפקציוניסט זה אדם ששואף לשלמות.
אז ב"ה זה דבר שמאוד דוחף להגיע למושלמות בכל תחום, ולרוב גם להצליח בו.
אבל הרבה פעמים זה גורם ללחץ וביקורת עצמית-שהדברים האלה לא טובים בצורה קיצונית.
כן טוב שאדם יבקר את עצמו מידי פעם ויחשוב במה הוא צריך להשתפר,
וכן טוב שאדם מידי פעמים בלחץ, כי לפעמים זה מה שממריץ אותו לפעול, אבל כשהלחץ הוא במידה שהיא כבר לא תקינה אז הוא הורס כל חלקה טובה.

ככה שפרפקציוניזם זה דבר שיכול להיות טוב ויכול להיות רע, תלוי איך אנחנו, האנשים הפרפקציוניסטים, מנתבים אותו.
יש לנו יכולת שליטה על זה, אני רואה על עצמי, אבל זה באמת אחרי עבודה קשה.
אז אני כן רואה תועלת גדולה מאוד בפרקציוניזם, אבל צריך איזון, כמו בכל דבר בחיים.
מה זה פרציקונקטיסים?ריק סאנצ'ז

הסתכלתי בויקיפדיה , ו -ריק סאנצ'ז

אפשר להגיד שאני פרפקציוניסיסיט (או איך שלא כותבים את זה)

לפעמים זה ממש סיוט, שכאילו קרה משהו קטן שפוגם, אני מתחיל לחשוב על מה עשיתי בסדר ומה לא המון זמן, זה ממש מעצבן.

אבל אני גם לא ברמה נוראית.

וזה הרבה פעמים עוזר

חחשושיאדית
כל אחד הוא פרפקציוניסט בתחום מסויים בחיים.
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך