לא יאומןhartkebhdxcrd
שהגעתי לכזה שעמום ..😢😢

בין הזמנים, ואני משתעמם ברמות שמזמן לא היו... ועוד שעד עכשיו היה לימוד רציני וטוב.
ואני עכשיו מול ספר פתוח!!!
אבל אין כוח ללמוד.
מישהו לעודד?
עידודהולך בטל

וואוhartkebhdxcrd
האמת ציפית לעידוד כלשהו, אבל כזה חזק וטוב?
תקשיב אין עליך!! תותח!!

סליחה על הציניות, זה כי אני משועמם וכועס שאני מתבטל ככה.
תמיד אמרו ליהולך בטל

שמע סיפור:הָיוֹ הָיָה
עבר עריכה על ידי נשמה כללית בתאריך ב' בטבת תשפ"א 00:21
עבר עריכה על ידי נשמה כללית בתאריך ב' בטבת תשפ"א 00:21

ה"פעילים" שלחמו בזמנו נגד הנוצרים והמסיון, היו צריכים קצת תמיכה כספית..

הלכו כמה מראשיהם, בני ישיבת "חברון" לרב הרצוג זצ"ל, לבקש תמיכה

ויהי, אך נכנסו אליו, והוא, שאהב אהבת נפש "לדבר בלימוד", קם לקראתם "הו, חברונע' בוחרים, מה לומדים בסדר א'?" ענו לו - סוגיה פלונית, והחלו להפלפל בלימוד חצי שעה.....

סיימו על סוגיה זו, והרב הרצוג שואל "נו, ומה לומדים בסדר ב'?" ושוב מסע פלפולים...

ואז, איך לא "ומה יצא לכן לראות בסדר מוסר?" והחלו לעסוק ברעיון נשגב....

הזמן הולך ומתארך, והחבר'ה על קוצים, החלו בועטים מתחת לשולחן בראש המשלחת - הבחור אברהם רביץ, לימים הח"כ הראשון בכנסת ישראל מטעם מפלגת דגל התורה, ורומזים לו שייגש לעניין..

כחכח רביץ בגרונו והחל ממלמל במבוכה: "כבוד הרב, אנחנו עוסקים בפעילות נגד הנוצרים.. וצריך אה.. אה.. צריך עידוד..." כשהוא מקווה שהרב הרצוג מבין לאיזה סוג של עידוד הוא מתכוון..

אך הרב הרצוג, בתגובה, התרומם ממושבו, חבש הצילינדר על ראשו, והכריז: "אני מעוידד אתכם, אני מעוידד אתכם, אני מעוידד אתכם, הבה נלך למעייריב..."🤦‍♂️

הרי לך "עידוד"...

עריכה:

אגב, עכשיו אני חושב שאולי יש כאן חבר'ה שבשבילם צילנדר זה ההוא של המפתח, אז שלא יתהו למה הרב הראשי מניח דברים כאלו על הראש שלו - צריך להסביר שמדובר בכובע מפואר שהיה נהוג בזמנו

הנה תמונה שלו עם הצילנדר שלו:

😂😂😂😂hartkebhdxcrd
חחח נו זה עידוד!
יואו בהצלחהההה ה אוהב אותך והוא מעריך את הלימוד שלך!!סטלנית בפעולה

עצם זה שהתיישבת ללמודנבוכי הדור

ב"ה זה מעולה וממש טוב (וקשה...)... כבה את האינטרנט, תכין לעצמך משהו לאכול לנשנש ולשתות ותתחיל ללמוד בקול ובניגון... בעז"ה... בהצלחה!

הלוואי עלי שיעמום...שושיאדית
להביא לך קצת?hartkebhdxcrd
בכיף!
אני צריכה להביא לךשושיאדית
מליוןןןן מבחניםם
חחח יאללהhartkebhdxcrd
כמה ובמה?
אני אביא לך את כל מה שיש לי בתנךשושיאדית
יופיhartkebhdxcrd
אני טוב בתנ"ך 😅

מה זה בגרות?
ואני גרועההההשושיאדית
תגגל - בגרות
חחחח לאhartkebhdxcrd

השאלה היא האם זה בגרות או מבחן אחר

אני יודע מה זה בגרות...🙄

הכל בגרויות מבחינתי... חחחחשושיאדית
הציון ממילא אותו דבר... מביששש
זה מבאס שבתנך הממוצע הוא 80
אבל במדעים הממוצע שלי 98
ובעברית 100
וגם אנכלית וחשבון טובים מאד
אבל תנך הורס לי הכל!!!!!
עושים אצלכם בגרות?someone
עושים מאד!שושיאדית
לא רק חוצים?someone

לאלאשושיאדית
אני נמצאת במקום בו עושים בגרויות
לדעתיhartkebhdxcrd
הפתרון הטוב ביותר למקצועות כאלו, כלומר שצריך לזכור הרבה, זה לחבר דברים למה שאתה יודע. או יודעת.
למשל בתנ"ך, אני מניח שכן יש לך רקע בתנ"ך, לפחות כלשהו. אז על הבסיס הזה, שכבר נמצא אצלך ושום דבר לא יכול להשכיח אותו, את מלבישה פרטים. מה אמר הפרשן הזה, ואיך הוא מסביר את המקרה ההוא, וגם אן יש לך 4 שיטות שונות, רמב"ן רשב"ם ספורנו ורש"י, אין לך בעיה לזכור אותם, כי הכל מולבש על הבסיס.
כאשר יש דבר שאותו בטוח לא שוכחים, זה תמך ויסוד לעוד הרבה הרבה פרטים שרוצים לזכור.

כמובן, אפשר גם פשוט לקרוא ולזכור, זה הכי טוב אבל לפעמים זה לא אפשרי, אז מה שכתבתי יכול להוות פתרון די טוב.
בהצלחה!🙂
זה קשה לזכור ככ הרבה...שושיאדית
עדיף לכתוב תוכנה...
הרבה יותר קל
את לומדת תכנות?hartkebhdxcrd
יש את זה בסמינרים?
חחחח ברורררשושיאדית
יש רק את זה נראה לי... חחח
ואני לומד בשני מקומותשושיאדית
גם בסמינר וגם במכללה
אווהhartkebhdxcrd
תוך כדי הסמינר?
מכללה חרדית?
עידוד חיזוק ועצה...שמינייייייסט

עידוד- קשה לך? סימן שאתה בכיוון! היצר הרע לא היה משקיע כל כך הרבה כוחות על אחד שלא מנסה להתקדם... העיקר פשוט- אל תקשיב לו! אל תאמין לו! כל פעולה הכי קטנה שאתה עושה חשובה בעיני ה' יתברך מאוד מאוד! ולא רק זה- אצל ה' יתברך העיקר הוא הרצון! ועוד משהו שכתבתי היום-

דע לך שאפילו הרצון לצאת מזה פועל גדולות ונצורות בעולמות עליונים.. והיום יצא לי לחזק מישהו על פי מאמר הגמרא (יומא לט) הבא להיטהר אומרים לו המתן משל לאחד שבא לקנות בושם טוב, אומר לו המוכר המתן שאביא לך בעצמי ואתבשם גם אני מהריח הטוב... עד כאן. אם כן אם באמת הנך רוצה להיטהר אז בשמיים כבר מתעורר הכח של הטהרה שעוד יגיע אליך פשוט בנתיים מעבירים אותו בכל העולמות כדי שיתבשמו ממנו..

ואוסיף- רבי נתן אומר על פי הזוהר הקדוש שבכל יום יורד טוב לעולם- תורה שאפשר ללמוד, חסד שאפשר לעשות, מצוות וכו'.

אבל כדי שהטוב הזה לא יברח ויזכו בו גם אנשים לא זכאים בעליל שיכולים להשתמש בו לטובת האינטרס שלהם, ביחד עם הטוב יורד כל יום קשיים לעשות את אותו הטוב הגנוז באותו היום. יורד טוב- מוקף בגדר. אם כן מהי הדרך לזכות לאותו טוב?

מחדש רבי נתן- בתור חלק מהטוב שיורד באותו יום, יורד גם הרצון לעשות את אותו הטוב. כלומר ברגע שתעצור שניה, ותכסוף, תשתוקק ותתגעגע לטוב הנ"ל- כבר זכית!!

בהצלחה רבה. אני גם תקוע קצת בדבר הנ"ל אז זכיתי לחזק גם את עצמי... אז תודה רבה

יאוו מבינה אותך לגמרי!הטוב שבי ינצח!אחרונה
דווקא עכשיו ממש קשה ללמוד.
תנסה לעשות לך את הלימוד חוויתי. שיהיה לך משהו שווה בשבילו ללמוד.
בהצלחה ממש!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך