אני ממש מתרגשת ומאושרת משמחה! ברוך ה'!
גאולה!
תודה לך ה'
ש*** בא אתמול והמשכנו את העבודה
שלקחו אותי אתמול טרמפ עד לבית ועוד הציעו לי את זה!
שממש כיף לי פה ונעים לי. מרגישה ביטחון ורוגע!
שאתמול הפנמתי עוד איזה נקודה, חשובה מאוד! ודיברתי איתו מתוך מקום יותר מחובר לעצמי. לתת לעצמי מקום, להביע את דעתי, את רצונותיי ולא לחשוב שאין לזה מקום ושזה לא חשוב ולא משנה. מתוך אמונה וביטחון וידיעה שהצד השני רוצה לשמוע אותי, רוצה לשמוע את דעתי וחפץ בה, שנהיה בזה ביחד, ולא מתוך מחשבה שזה לא מעניין אותו מה אני חושבת וזה המצב ותעשי מה שבא לך אותי זה לא מעניין, תבחרי.
ואני מודה לך אבא יקר על השיחה שהייתה לנו אתמול היה ממש נעים וכיף! הוא כזה נסיך ומתוק . באמת. הוא היה עייף ומותש והוא אמר את זה בצורה כזאת מתוקה! הוא לא התלונן, הוא פשוט שיתף. הוא כזה רגיש ועדין ואני אוהבת את זה..
גם הוא כזה השקיע בא**** שלו.. ממש משקיע בשביל אחרים, כי הוא יודע שזה ישמח אותו. נותן מעצמו מעבר. וזה מדהים!
גם לאשתו הוא יתייחס בכבוד, יתאמץ בשבילה. וגם עכשיו אני מרגישה את זה. שאם חשוב לי משהו הוא מכבד את זה ומשקיע בשביל זה גם אם הוא היה מעדיף לעשות משהו אחר כרגע. נגיד שדיברנו אז בטלפון אחרי הפגישה, או שרציתי להישאר באוטו עוד קצת והוא היה שם ונשאר ועשה מה שאני רציתי. נסיך שלי! תודה אבא שלי!
לחפש את הטוב, את ההערכה שלו אלי, את ההשקעה שלו בי, את החשיבות שלי בעיניו, את הרצון שלו בי, להיות איתי, לדבר איתי, את המחשבה שלו עלי, את ההתעניינות שלו בי. לחפש ולמצוא! גם אם זה לא בדרך שאני רגילה שמשקיעים או שמתעניינים. זה בדרך אחרת וצריך לתת לזה תשומת לב, להגדיל את זה. לחפש דווקא את זה !
כי יש נטייה לחפש את המקום שהנה לא אכפת לו, הנה עכשיו אני רואה את זה, הנה עכשיו פחות הוא כבר לא ירצה, הנה ההודעה הזאת היא בלי חיוך הוא בטח רוצה לחתוך.. ו-לא! להפך! לחפש את הטוב- ולמצוא בע"ה! מה שמחפשים מוצאים.
תודה!
הוא אהוב. הוא לא ביקורתי ומקובע. הוא מכיל ורגיש!