אני כועסתתלמידה לחוצההה

אני כועסת על כול העולם!

על זו שחייכה ונטפה דבש מלפנים אבל תקעה לי סכין בגב

על אלה בעלי הסמכות שלא עושים שומדבר

אני כועסת עלייך זו שמתיימרת להיות החברה הכי טובה שלי אבל בפועל לא מבינה אותי בכלל

אני כועסת עליכם שלא נותנות רגע של מנוחה 

אני כועסת גם על זו האחרונה שסמכתי עליה אבל היא פשוט תקעה לי גם כן סכין בגב אבל הפעם  בניגוד לראשונה זה כאב

אני כועסת גם על... על מי שאמור לקבל את התפילות שלי שאמור לעזור לי ולא לסדוק אותי עוד יותר

כל הכעסים מצטברים בפנים אבל הם יום אחד יתפרצו ביינתיים הם ממלאים אותי בתסכול במרמור ובתחושת חוסר אונים

חבל לכעוס...ריק סאנצ'ז

סורי עם אני גס ומעצבן...

אבל חבל לחפש רע...

יש יותר טוב ויותר קל למצוא אותו...

וואי תקשיבי אני מבינה אותך ממש ואת צודקת -סטלנית בפעולה

נכון יש הרבה דברים שגורמים לנו ליכעוס ואולי אפילו
להיכנס לדיכאון
אבל בתכלס אני אומרת לך זה רק תקופות כאלא שבאות והולכות
אל תתרגשי מיזה יותר מידי
וחוץ מזה בסך הכול העולם הוא גלגל 
והכול חוזר בסוף...
אז תזכרי שה הוא באמת אוהב אותך והוא דואג לך
כי את הבת המהממת שלו 
והוא רוצה לתת לך רק טוב
אבל ליפעמים גם יש ניסיונות וקשיים
שלא תלויים בנו
ואנחנו צריכים לקבל אותם באהבה 
אז תזכרי שיש את האנשים שממש ישמחו לעזור לך ולהקשיב לך ולהבין אותך!!!
באמת אני תמיד כאן אם את צריכהפרח

ואיייכתום עולה????
את מדהימהה באמתת
כל כך מבינה אותךך
היישמינייייייסטאחרונה

מנסיון של מאז שנולדתי בערך הכעס על ה' נובע מכעס פנימי של האדם על עצמו. למה אני לא מספיק מושלם? למה אני לא מצליח?

עכשיו אם היינו מתחברים באמת לה' היינו מגלים שה' אוהב אותנו ולא מצפה ממנו להיות מושלמים אלא הוא דורש מאיתנו בסך הכל עוד צעד אחד קטן לכיוון הקדושה, ואם אפשר בחיוך ובשמחה.

עכשיו ה' שלח כמו שנראה ממה שאת כותבת הרבה אנשים שיאתגרו את האמונה שלך ואת השמחה שלך...

וזה דבר נפלא! אין לך מושג כמה את יכולה להתקדם ולצמוח מתוך זה. אני באופן אישי יכול להעיד שהייתי שקוע במאבק רציני עם כמה בני אדם שמאוד השתדלו לעצבן אותי במשך שנתיים, ולא שתמיד הייתי מושלם אבל לא התייאשתי, וברוך ה' היום אני בן אדם הרבה יותר רגוע למרות שיש עוד מה להתקדם...

בנוגע לבגידות כאלו ואחרות- אין ספק שזה מאוד כואב אבל את יכולה לראות מזה את מעלת עצמך- את סומכת על אנשים! זה באמת נפלא ולא כדאי לאבד את התכונה הזאת, אבל כדאי גם להתפלל שנזכה לדעת שכל אדם לא מושלם ולפעמים יש מעידות שלא אומרות כלום על הבן אדם בעצמו אלא הוא פשוט נפל ביחסים איתנו פעם אחת, כנראה לא עמד בנסיון, ואין זה מחובתנו לדון אותו, ואם כן אז עדיף שנדון אותו לכף זכות, כיוון שגם אנחנו נרוויח שלא איבדנו חבר, וגם הוא ירוויח כיוון שראיית החיובי בו משפיעה באופן סגולי ונותנת לו אנרגיות חיוביות לחזור בתשובה (להרחבה עייני מאמר רפ"ב בליקוי מוהר"ן)

לא כדאי לשמור בבטן. כדאי לקבוע זמן ביום לספר לאבאל'ה שבשמיים הכל, עם כל הכאב וכל הכעס, לשחרר אותו קצת, ועל ידי השיחה עם ה' בדרך כלל מתברר שאין כל כך הרבה מה לכעוס ולהתאכזב... הוא באמת עונה. לפעמים ובעיקר דרך הדיבורים של עצמך...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך