אבל עדיין שומר תו"מ-מקפיד על 3 תפילות ביום, שומר נגיעה (חוץ מדודות) וכו
מקפיד על הדברים 'הגדולים' פחות על ה'קטנים' ממני..
מרגע שהחלטנו שמתחתנים (אחרי 5חודשים) הוא התחיל להעלות בפני יותר ויותר את הקושי בשמירת נגיעה עד שהוא אמר שהוא רוצה להפסיק לשמור נגיעה, אני כמובן התנגדתי נחרצות, למרות זאת הוא ניסה לגעת בקטנה בכל מיני הזדמנויות כשאין שום שיתוף פעולה מצידי, עצרתי אותו ושמתי לו גבול ברור (ברור שבשלב מסויים גם לי היה קצת קשה אבל לא שיתפתי אותו בזה, מולו הייתי נחושה וברורה)
עד שבשלב מסויים הרגשתי שהוא כבר באמת עבר כל גבול ושהוא לא מכבד אותי והרצונות שלי אז נפרדתי ממנו. לא התחרטתי על זה לרגע אחד.
עכשיו, מדובר בבחור עם אופי ממש טוב, הוא אדם נשמה, תמיד מוכן לעזור למי שמבקש, אף פעם לא מתעצבן, רגוע, הוא מבוגר יחסית בגיל ומעולם נגע בבחורה, בוגר ישיבה.
אני ממש מתלבטת אם לנסות להחזיר את הקשר
כי כבר נמאס לי מכל הדייטים הבלתי נגמרים האלה
אם אחרי כ"כ הרבה זמן לא מצאתי מישהו שאני שמחה בו מהבחינות החשובות לי-יראת שמים וחיבור טוב הדדי מי אמר שימצא אחד כזה כבר? (טוב, קצת התייאשתי. מה לעשות?)
השאלה שלי היא:
האם הפרופיל של מי שתיארתי יכול לעמוד בהתחייבות (במידה והוא יסכים לחזור לקשר ויקבל את התנאי שלי - בלי ידיים לפני חתונה) לשמור היטב על דיני טהרת המשפחה במידה והקשר יתקדם או שצפויה לי מלחמה מתמדת?
האם יש לי דרך לבחון את זה?
(אשמח לתשובות ממי שמכבד את הערכים שלי כפי שהצגתי אותם, אני יודעת שיש אנשים שנותנים קדימות לדברים אחרים.)
תודה.