עצוב לייייייעצמי החביבה

יש לי פשוט מלא מלא שאלות מציקות בעבודת ה', שאלות כאלה אישיות שמלוות אותי כבר המון זמן ורק מתרבות עם הזמן... אני צריכה תשובות, רק שלא משנה כמה שאני אנסה לחפש מישהו לשאול אותו אני פשוט לא מצליחה! ובאמת שניסיתי! פול פעמים! כל פעם עד שאני מעזה ופונה למישהו, יש בעיות ומניעות ולא יוצא ומסתבך, ואני לא מקבלת תשובות אלא אכזבות וכאבים.

מרגיש לי כאילו ה' חוסם אותי. לא רוצה שאני אתקדם. אני באמת רוצה לעבוד אותו ולעשות את רצונו! אני פשוט לא יודעת איך!!! אני באמת לא יודעת מה לעשות. די אין לי כבר כח לנסות שוב. קשה לי. אני מרגישה שה' מרחיק אותי וזה פשוט כואב! אני רוצה להאמין שהוא אוהב אותי ורוצה שאני אהיה קרובה אליו אבל הוא פשוט חוסם לי כל דרך לעשות את זה!!!

ניסיתי לומר לעצמי שהכל בסוף מתוכנן מלמעלה ושיש לכל אחד מסלול מדוייק וכנראה זה מה שנכון לי ושיצמיח אותי, אבל איך? אני באמת לא מבינה איך אני יכולה להתקדם ככה אם אני לא יודעת ואין לי תשובות. ניסיתי ללמוד לבד וזה נגמר במשבר עמוק. אני מפחדת ליפול, אני מפחדת שכבר התחלתי ליפול.

דיייי קשה לי. באמת שאני אוהבת את ה' ורוצה לעבוד אותו ולא מצליחה לעשות את זה נכון. וההרגשה הזאת שה' לא נותן לי להתקדם. זה פשוט קשה לי ושובר אותי ומייאש אותי וכואב לי.

ממליצה לך לכתוב לחברים מקשיביםתגל הארץ
תחפשי בגוגל ותיראי את האתר שלהם...
תודה לך!עצמי החביבה

אבל דבר ראשון, רימון חוסם לי אותם, ובלי קשר עד כמה שאני יודעת באתר שלהם אני פשוט שולחת שאלה והם עונים לי תשובה. וזה פחות מתאים לי. בשביל להעיז אני צריכה איזה מענה אנושי, שיחת טלפון או משהו כזה ואז אני מרגישה בנוח לשאול וגם יותר סומכת על מי שענה שהוא הבין אותי...

אבל אני לא יודעת... אולי אני אעשה את זה בסוף כברירת מחדל...

בכל אופן תודה רבה לך♥

אממתגל הארץאחרונה
יש אפשרות איתם גם לשיחות טלפון...
אם את צריכה עוד משו מוזמנת בפרטי❤
אמאלה את מהממתתתהיי לכולםם

אני קוראת את מה שאת כותכבת ואת פשוט נשמה, מרגישים ממש איך שאת רוצה להתקדם, להיות טובה, לעבוד אתה ה'. אבל באמת רוצה. אשרייך אחותי. את כבר ברמה גבוהה, תמשיכי, אל תתיאשי נשמה, תחפשי, אני בטוחה שתמצאי בסופו של דבר תשובות. לכולנו יש שאלות, לא מבינים הכול, צריך לשאול, זה טוב. להיות אמיתי ושלו עם מה שאתה.

אשרייךךך

ואגב אני לא חושבת שאני יכולה כול כך לענות לך.. אני לא ברמה הזאת.. תמצאי אנשים טובים וגדולים ותדברי איתם. אני בטוחה שתמצאי את התשובות. את מיוחדת!!

ואם את צריכה משהו, בכיף בפרטי

וואיייעצמי החביבה

חיזקת ברמות וממש עודדת!

תודה!!!

וואי אחותי מזה מבינה אותך!שפרינצא בוזגלו

הדבר היחיד שמחזיק אותי- זו התפילה, אני שואלת את ה' בעצמו את השאלות שמציקות לי.
אני משתפת אותו בכאב שלי, ברצון להאמין ללא הצלחה, אני מנסה לאהוב אותו, להתחבר אליו...
בסוף יגיע הרגש, בסוף יגיע הלב- תנסי רק להתחבר! תנסי לחשוב טוב, יהיה טוב, ה' אחרי הכל רוצה בטובתך!
הוא ברא את האמונה באופן שתהיה קשה להגיון, אבל אחרי הכל- מי שנשאר מאמין אחרי כל השאלות והבלבולים,
הוא בן אמיתי של ה'! הוא לא מתכחש לשאלות שיש לו כלפי אבא, הוא שואל וחוק, הוא רוצה להכיר את אבא- ולהאמין בו!
זו מעלה גדולה, שבכלל אכפת לך ממנו, יש אנשים שזה כבר לא משנה להם!  את מיוחדת, את טובה וה' אוהב את החיפוש שלך!
וכשתגיעי למדרגה גבוהה יותר של אמונה, ה' כ"כ יתפאר בך על זה שלא הפסקת לרצות אמת, על זה שלא וויתרת לעצמך גם ברגעים שהיה קשה! ה' אוהב אותך, הוא אבא שלך- זה משהו פשוט. את רק צריכה להתחבר לנקודה הזו,
ואם יש לך שאלות תחפשי אדם ת"ח שאת יכולה לדבר איתו ולשאול אותו שאלות מבלי שיזלזל בך, תאמיני בעצמך ותאהבי אותך- כי גם ה' אוהב אותך וסמוך ובטוח כי את מחפשת אותו, ולכן הוא יכוון אותך בדרך הנכונה! 
בהצלחה אחות, ❤

אני ממש חושבת על מה שכתבת,עצמי החביבה

וזה פשוט מחזק ונותן כח!!!

תודה רבה לך!

אחותי חיבוק ענק Love the world

דבר ראשון- אני רוצה להגיד לך שאת מהממת! העובדה שזה בכלל מעסיק אותך, ומפריע לך כבר מרמז שאת כן איכשהו מחוברת אליו אחרת זה לא היה מציק לך בכלל, וזה דבר עצום! 

דבר שני- את אומרת שאת מחפשת מקום לשאול, אז אני שואלת אותך, את מי יותר נוח לך לשאול אחד שמכיר אותך או אנונימי?

אני בטוחה שיש משהו מהמשפחה שלך בעל אישיות שאת מעריכה שישמח לעזור לך בשאלות האלו,

או אפליו להפנות אותך למשהי/ו שיכול לעזור לך

ואם את טיפוס שחובבת אנונימיות אז יש היום כ"כ הרבה מקומות שאפשר לשאול, ותקבלי עליהן תשובות אמיתיות וכנות

מרבנים/ רבניות/ אנשים שיש להם מה להוסיף לך וכו, אני אישית מאוד אוהבת את הדרך הזו

דבר שלישי- תחפשי לך משהו שבו את מרגישה שאת יכולה יותר להתחבר אליו,

אצלי זה בנגינה, אצל אחר בהתבודדות, אצל שלישי זה בראיית נופים, כול אחד והמקום שהוא מתחבר אליו יותר

אני ממליצה לך ללכת ולחפש מקום כזה שעושה לך טוב עליו, שם את מרגישה קרוב אליו יותר ופשוט תני לעצמך להתפרק

תני לאבא שאוהב אותך בשמים לאסוף את השברים שלך ולבנות אותך חזקה יותר, איתנה יותר

ובאמת ההרגשה הזו שאלוקים סוג של חוסם אותך להתקרב אליו היא קשה מאוד, אני יודעת מקרוב ממש

והפחד הזה מנפילה חוזרת זה הפחד הכי מפחיד בעולם שיש

אני פשוט מתפללת בשבילך שאלוקים יפתח לך, לי,ולכולנו את העיניים, לראות את כול מה שהוא נותן לנו,

שנבין שאנחנו הכי לא לבד בעולם, להפך הוא הכי קרוב אלינו פשוט אנחנו לא שמים לב

הלוואי באמת שנצליח

אז אחותי המהממת, תעזרי כוח, כי יש לך

ואלוקים לא נותן לאדם ניסיון בלי שהוא יודע שיש לו את הכוחות לעמוד בו

אז יש לך את הכוח! הוא אוהב אותך כול כך! את הבת היחידה שלו! תזכרי את זה, הוא בחיים לא יעזוב אותך!

ובאמת כול דבר שאת צריכה עזרה אני פה בכייף

והמון המון בהצלחה💗💗💗💗💗💗

וואי פשוט תודה לך!!!עצמי החביבה

האמת שניסיתי המון לשאול. גם אנשים קרובים אלי, גם רבנים. ואו שיש מניעות טכניות או שאני פשוט לא מרגישה מספיק בנח לשאול ולהפתח...

אני בעז"ה מקווה שאני אמשיך לנסות, ואחרי שאני קוראת את כל התגובות האלה של כולן פה, אז זה יהיה לי הרבה יותר קל!

בעזרת ה'Love the world

ובאמת לכול דבר אני פה

אז פשוט עם באלך, אפשר

וואי תודה♥עצמי החביבה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך