יש לי פשוט מלא מלא שאלות מציקות בעבודת ה', שאלות כאלה אישיות שמלוות אותי כבר המון זמן ורק מתרבות עם הזמן... אני צריכה תשובות, רק שלא משנה כמה שאני אנסה לחפש מישהו לשאול אותו אני פשוט לא מצליחה! ובאמת שניסיתי! פול פעמים! כל פעם עד שאני מעזה ופונה למישהו, יש בעיות ומניעות ולא יוצא ומסתבך, ואני לא מקבלת תשובות אלא אכזבות וכאבים.
מרגיש לי כאילו ה' חוסם אותי. לא רוצה שאני אתקדם. אני באמת רוצה לעבוד אותו ולעשות את רצונו! אני פשוט לא יודעת איך!!! אני באמת לא יודעת מה לעשות. די אין לי כבר כח לנסות שוב. קשה לי. אני מרגישה שה' מרחיק אותי וזה פשוט כואב! אני רוצה להאמין שהוא אוהב אותי ורוצה שאני אהיה קרובה אליו אבל הוא פשוט חוסם לי כל דרך לעשות את זה!!!
ניסיתי לומר לעצמי שהכל בסוף מתוכנן מלמעלה ושיש לכל אחד מסלול מדוייק וכנראה זה מה שנכון לי ושיצמיח אותי, אבל איך? אני באמת לא מבינה איך אני יכולה להתקדם ככה אם אני לא יודעת ואין לי תשובות. ניסיתי ללמוד לבד וזה נגמר במשבר עמוק. אני מפחדת ליפול, אני מפחדת שכבר התחלתי ליפול.
דיייי קשה לי. באמת שאני אוהבת את ה' ורוצה לעבוד אותו ולא מצליחה לעשות את זה נכון. וההרגשה הזאת שה' לא נותן לי להתקדם. זה פשוט קשה לי ושובר אותי ומייאש אותי וכואב לי.