אל תצחקו עלישישיסטבפנימיה
איך אני יכול להפסיק להימשך לחברים? אסור שההורים יידעו ואין לי כסף למשהו יקר
אני מפחד שאני יפגע מזה בהמשך אם אני לא יטפל בזה עכשיו
מתייג לעצה והקשבהבן מכיר
תודה רבהפשוט אני..
פעם מישו כתב על משו דומה עם ניסיון שהיה לו וזה...הכל עוד אפשרי
אני אחפש
...הָיוֹ הָיָה

דבר ראשון - תדע שאתה בסדר, אוקיי? לא עשית שום דבר רע, שום עבירה, שום כלום. אל תרגיש שום רגשי אשמה.

דבר שני, בהחלט חכם וטוב שאתה מעוניין לטפל בזה. וכמו שאתה אומר - חשוב מאוד לטפל בזה במהירות.

אל תדאג, אתה לא צריך לספר להורים, ויש גופים שיעזרו לך מבחינה תקציבית.

מציע לך לפנות לרב ארלה הראל. 

בהצלחה! ה' איתך!

הלואי... עשיתי עבירות באינטרנט אני לא יכול להפסיקשישיסטבפנימיה
יקר, זה לא קשור,הָיוֹ הָיָה

הרבה אנשים עושים עבירות באינטרנט בגלל משיכה לנשים, זה סיפור אחר לגמרי, וגם בו צריך לטפל

אבל אין לזה קשר למשיכה לגברים, היא לא עבירה ולא מתועבת.

(ואתה יכול להפסיק, אתה יכול.)

זה לא קשור...I Hate You

זה קורה להרבה... 

שלום לך יהודי יקר!פשוט אני..
מה שלומך שישיסט בפנימייה?

אתה מעלה כאן כמה נושאים, יש לי הרבה מאוד מה להגיד, ברשותך אנסה ממש לתמצת בנקודות...

א. למה שמישהו יצחק עליך?
אתה לא עשית שום דבר רע, לא עשית משהו מטומטם/מצחיק, אתה פשוט מרגיש משהו שאינו נתון לשליטתך.
אם כבר, הרצון שלך להפסיק את זה מעורר הערכה גדולה - ובטח שלא צחוק או זלזול.

ב. איך אתה יכול להפסיק להימשך לחברים?
ובכן, לאף אחד כאן בפורום לא תהיה תשובה לשאלה הזאת.

כדי שתוכל לענות עליה, אתה צריך קודם כל להבין למה אתה נמשך אליהם, ומתוך כך להבין האם ואיך אפשר להפסיק את זה.

בשביל להבין את זה בצורה הטובה ביותר, אני ממש ממליץ לך לפגוש איש טיפול *ירא שמים* ו*מקצועי*. אסור לוותר על אף אחד מהתנאים הנ''ל, מכיוון שאיש מקצוע שאינו ירא שמים בכלל לא יבין למה אתה מחפש לשנות את נטיינתך המינית, ואילו ירא שמים שאינו מקצועי עלול לגרום לך לשריטות עמוקות וכואבות בגוף ובנפש.

ג. דע לך שלא תמיד אפשר לשנות נטייה מינית, אך הסיכויים עולים ככל שמטפלים בזה מוקדם יותר. לא פעם אני שומע מנערים ''עכשיו אני בישיבה אז אין לי זמן, אבל בעז''ה אחרי הצבא אני אטפל בזה''. זו טעות חמורה, וטוב שאתה רוצה כבר עכשיו לטפל בזה. אל תדחה את זה, שום דבר טוב לא ייצא מכך.

ד. גם אם אי אפשר להפסיק להימשך לבנים, זה לא אומר שלא יהיו לך החיים שתמיד חלמת עליהם. הרבה מאוד אנשים יכולים להימשך לשני המינים, והמשיכה לבנים לא פוגמת ביכולתם לאהוב אשה, להתחתן איתה ולהקים בית נאמן בישראל. אתה יכול לשאול את אשתי 🙄

לא כתבת בהודעתך האם אתה נמשך לבנות, ואם אתה לא בטוח - אני ממש ממליץ שגם את הבירור הזה תעשה אצל איש טיפול ירא שמים ומקצועי.

ה. ההורים לא חייבים לדעת דבר. אם אתה רוצה שהם יממנו לך טיפול, אתה יכול לערב את היועץ של בית הספר, ולהגיד שאתה רוצה טיפול מבלי לציין את הסיבה. אתה יכול כמובן גם לפנות ישירות להורים, בתקווה שהם יקבלו בהבנה את חוסר הנכונות שלך לשתף.
בכל מקרה, אל תספר שום דבר להורים או ליועץ, בלי שאתה מרגיש בנוח עם זה.

אם אתה לא מעוניין לספר כלום, יש קרן שמיועדת בדיוק למקרים כאלה. אתה יכול לפנות בפרטי בשביל עוד פרטים.

אפשרות נוספת היא לפנות לרב ארלה הראל או אל הרב יגאל לוינשטיין, והם כבר יוכלו להפנות אותך הלאה, עם עזרה גם בנושא הכסף.

ו. סליחה שאני מעלה את זה, ומתפרץ לדלת שלא פתחת, אבל... כדאי שתחשוב טוב אם כדאי לך להיות בפנימייה. מהניסיון שלי, מדובר בעינוי מתמשך שבוודאי לא תורם למאמץ לשנות את הנטייה המינית.
אם באמת קשה לך בהקשר הזה, אני בטוח שאתה יכול למצוא ישיבות מעולות שבהן לא תצטרך להתמודד עם האתגר הזה. איפה שאפשר להקל על עצמך, עדיף להקל...

ז. אתה בחור טוב עם המון כוחות, עכשיו הכדור בידיים שלך

מוזמן תמיד להתייעץ,
פשוט אני.
וואי איזו תשובה יפה! כל הכבוד!פשוט אני..
מבוסס על וורט ששמעתי היום ברדיו:

יְהַלֶּלְךָ זָר, ולֹא - פִיךָ.

כלומר יהללך אדם זר, ואם לא - אז פיך יהלל אותך.
לגמרי!!הָיוֹ הָיָה

ועכשיו נוכל להחזיר את המקרא האומלל לידי פשוטו....

מהרש"א בנדריםזה רק אני
מה אתו?פשוט אני..

הוא כותב את ה"וורט" הזהזה רק אני
וכתיב יהללך זר גו' הא באתרא דידעי ליה הא כו'. ושלמה לא סתם דבריו דכולה מלתא מפורש בהאי קרא וה"ק יהללך זר דהיינו ודאי בידעוך ולא דהיינו שלא ידעוך שלא יוכלו להללך אזי שרי לפיך להודיעך וק"ל:
תודה רבה אבל אני לא יכול לפנות לאף אחדשישיסטבפנימיה
לא להורים ולא ליועץ ולא לאף אחד שמכיר אותי.
אני לא יודע מה אני יעשה כי אני חייב שזה יפסיק אני לא יכול ככה יותר. אולי אני אתקשר לרבנים האלה
בנושאים האלההיום הוא היום
כדאי לפנות לעצת נפש ולשמור עיניך. שני ארגונים עם המלצות של רבנים ואנשי מקצוע.

בשניהם יש לך סודיות ואנונימיות. תחפש אותם באינטרנט. יש שיטות שעוזרות בזה ויש עוד אנשים שמתמודדים עם זה ומצליחים.

דרך אגב, גם היועץ בתיכון שלך מחוייב לשמור על סודיות שלך בנושא הזה. אם תרצה לפנות אליו אז תבקש ממנו שישמור על סודיות.

תתחיל מזה. כרגע תעשה את הצעד הזה ותשמע מה הם יאמרו לך. משם תתקדם.

בהצלחה! כל הכבוד על הרצון להיות קדוש ולפעול במרץ בשביל זה
שומר נפשו ירחק מעצת נפשפשוט אני..אחרונה
יש אנשים טובים ומקצועיים שמתעסקים בזה, חבל ליפול על שרלטנים.

בעצת נפש כל השיחות, ההדרכות והסדנאות מועברות על ידי אברכים שעברו קורס קצר במקרה הטוב, ועל ידי בוגרי אותן הסדנאות ממש (כלומר הומואים) במקרה הרע.

פסיכולוג מקצועי? עו''ס קליני? לא בבית ספרם.

למען האמת אני לא יודע בדיוק מהן השיטות שלהם היום, אבל הם היו אחראים ישירות על פגיעות בגוף ובנפש של מאות נערים ובחורים צעירים, הם האשימו את מי שלא הצליח להשתנות בכך שהוא לא מספיק רוצה ובכך גרמו לבחורים להתאבד, פגעו מינית במי שהגיע לבקש את עצתם, ובעיקר בעיקר - התנערו מאחריות על כל ההשלכות האיומות של הטיפולים הסדיסטיים שלהם.

ברוך ה', מארגון מרכזי שכל הרבנים היו מפנים אליו לפני עשור, היום זה נחשב לארגון קיקיוני ומשוקץ בעייני העוסקים בתחום, ולא סתם אתה כבר לא תשמע רבנים הבקיאים בתחום אשר מפנים לשם נערים.

3 שנות מאסר למטפל מ'עצת נפש' על עבירות מין במטופלים- סרוגים

עובדה 6.4.09

https://mobile.mako.co.il/pride-weekend/Article-ab3d303ddfd2c41006.htm

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך