שאלה שאלי נראת מוזרה אבל דיי חשובה לי...כתום עולה????
אז ככה; מאז שאני זוכרת את עצמי אף פעם לא עזרנו בבית באמת...מידי פעם ביום שישי וכזה או מקרה מיןחד שההורים שלי כזה ביקשו, ושלא תחשבו, אני דווקא מאוד רוצה להתחיל לעזור וזאת "הבעיה" ...תמיד ההורים שלי רגילים לעשות הכל (ולהתלונן על זה אבל הם לא ביקשו עזרה או עשו תורנות כלשהיא, היה כמה פעמיים שהייתי יותר קטנה והם ניסו לא הלך להם..)
בקיצירר אני רוצה ממש להתחיל לעזור אבל סוג של מתפדחת כזה כי זה מוזר פתאום עכשיו.. אממ איך להגיד להורים שלי את זה? להגיד להם בכלל? כי ברור לי שאני צריכה לעזור גם בשבילהם וגם בשביל עצמי קצת..בכלופן מקווה שלא הסתבכם מידי ואשמח נורא לעצות!! תודות גדולות😆❤
כל הכבוד!!זה רק אני
רצון לעזור מעיד על בגרות ואופי מוצלח.
אני מציע פשוט להתחיל לעזור בלי לציין/לבקש פשוט לגשת לכיור ולהתחיל לשטוף, לקחת את הבגדים ולהכניס למכונה, לקפל את הבגדים, לסדר את השולחן בסלון וכו' וכו' .
כדאי לשים לב שיש מטלות ביתיות שדורשות קצת ניסיון כמו בישול ולא כדאי להתחיל מיד מהם.
תודה רבהכתום עולה????
אנסה בעז"ה
אין קסמיםמאמין וזורע:)
תתחילי לאט לאט עם דברים פשוטים
את מדברת על דברים קטנים?I Hate You

כןכתום עולה????
סתם בסגנון של שטיפת כלים מידי פעם או לשים כביסה על החבל..נ
אני כל יום שוטף לפחות פעמיים כליםI Hate You

זה מובןהיום הוא היום
אפשר להגיד להם שאת רוצה לעזור אבל בלי שיגידו לך ביקורת סתם. את תשתדלי להיות הכי טובה שתוכלי ושהם יהיו שמחים אבל שישתדלו לפרגן לך ולעזור לך לעזור להם.

אם יש לך עוד אחים שבכיוון לעזור אולי תדברו על זה ביניכם ואז תבואו אליהם עם הרעיון. כל הכבוד
אלף כל,hartkebhdxcrd

כל הכבוד על היוזמה ועל הרצון!!

זה בכלל לא ברור מאליו, כי היום הרבה מאוד נערים (במיוחד..) חושבים שהם לכל הפחות מלכת אנגליה, שכולם צריכים לשרת אותם, ובמיוחד ההורים שלהם. באים בדרישות, רוב הפעמים מוגזמות, ויוצאים מהכלים אם מבוקשם לא נעשה. ופשוט שלא חושבים להציע עזרה..

אז באמת שכוייח על הרצון.

מבחינה פרקטית, אני חושב שאם תציעי את זה להורים שלך, את תופתעי כמה שהם ישמחו. אולי, אם את ממש רוצה לעשות את זה בצורה רשמית, את יכולה להודיע להם על היוזמה שלך, וכמו שמישהו הציע כאן גם לדבר על זה עם אחים שלך. אבל לדעתי, אם פשוט יום אחד אחרי ארוחת צהרים תשטפי כלים, וכך ביום שלמחרת, בצורה סדירה (לא מתוך התפרצות של רצון טוב אלא ממש כדבר קבוע), ההורים שלך יהיו גאים בך בצורה בלתי רגילה. ואין כאן שום פדיחה.

בהצלחה!

ואיי תודה רבה ממשכתום עולה????אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך