שבוע טובאולפנסיטיתתת

תגידו יש איזה משהו שגם בנות יכולו לעשות לזכר אהוביה\אסתר? כאילו היה לנו מהסניף ריצה לזכרה..אבל לזכר אהוביה יש רק הפגנות..כאילו זה לא רק..פשוט לא נירלאי מתאים לבנות..

ת'אמתהפילוסופית

אני לא הכי בעד ההפגנות האלה כי הן יותר בשביל החברים של אהוביה ועל הצער שלהם ועם כל זה שזה חשוב אני לא חושבת שזה עוזר לנשמה של אהוביה כי ת'כלס זה קרה כבר וההפגנות לא יעזרו יותר מידי חוץ מלמנוע מקרים באים או לגרום להם אז נראלי שללמוד משו לזכרו או לעשות מעשי חסד לזכרו הרבה יותר יעשו טוב לו מאשר הפגנה או משו כזה

וואי ממש מסכימה איתך...רציתי לכתוב על זה פה .חסרת טאקט

אני ממש מסכימה איתך אני גם הייתי בזההדס????

עד שאמרתי שאפשר לעשות דברים לא מפוצצים ובלי אלימות וצעקות

לד"ג לתלות את השלטים האלה20201227114946.pdf

אפשר לעשות כאלה דברים גם לזכר אוהביה למי שיש רעיון כמו בסגנון הזה שלמעלה שתשלח לי ואני יכולה לעצב את זה או לפתח את זה עד כמה שאני אוכל..

ולמנוע מקרים כאלו בעתיד, זה לא מספיק לזכרו?הָיוֹ הָיָה

זהו..אני גם בדיוק באתי לשאול..אם את אומרת שהפגנות מועילותאולפנסיטיתתת

למנוע שוב..אז זה ממש מעולה הפגנות

הפגנות זה מעולה! אבל פחות לבנותהדס????

אממ אני אמרתיהפילוסופית

"ההפגנות לא יעזרו יותר מידי חוץ מלמנוע מקרים באים או לגרום להם" כמעט תמיד ההפגנות לא באמת עוזרות (לא חושבת שמישו מקשיב לזה יותר מידי) והן רק יגרמו לזה שהשוטרים יבואו לפזר את המפגינים ויכול לקרות חלילה את מה שקרה עם אהוביה. 

נו? אז למה זה לא יעזור?אולפנסיטיתתת

כאילו זה לעורר רעש ולא לשבת בלי לעשות כלום

לא, זה לא נכון.הָיוֹ הָיָה

משום מה מדברים על זה פה לאחרונה מלא, ולא היה לי כח כ"כ לכתוב,

אבל בואו, פורום נוג"ה לא המציא שום גלגל

הפגנות היו ויהיהו בכל העולם כל הזמן, כי זה כן מועיל

ככל שדבר עובר בשתיקה - יש יותר לגיטימציה לעשות אותו פעם נוספת

ככל שמטלטלים את המערכת - היא תמנע מכך בפעם הבאה.

אני לא חושבתהפילוסופית

זה רק גורם לאלימות בין השוטרים למפגינים והרבה פעמים השוטרים לא רוצים לעשות את זה ולפי מה שמספרים על אהוביה 

הוא היה איש של תורה ולא רצה אלימות עם שוטרים אז לא נראלי שהוא ישמח שבגללו החברים שלו רבים מכות עם שוטרים ונעצרים. ואל תגידו לי שזה לא נכון ושזה לא קורה כי זה קורה מה לעשות. ומספיק שיש שוטר או מפגין אלים במיוחד פלוס שרירים והמפגין או השוטר (מי שבצד השני) יוצא פצוע קל עד בינוני ואולי גם קשה. אני אף פעם לא הייתי בהפגנה אבל איך שנראה מסרטונים (לאו דווקא מתקשורת) שיש אלימות משני הצדדים.

המציאות מוכיחה אחרת.הָיוֹ הָיָה

כמו שכתבתי - לא את ולא אף אחד פה המציא את הגלגל.

המציאות היא שכשדבר מעורר סערה וטלטלה מערכתית - חושבים פעמיים לפני הפעם הבא.

הפגנות זו לא המצאה של נערי גבעות.

ותבינו - הסיבה שהרשויות לא דופקות חשבון - זה בגלל שאנחנו נתפסים כציבור פראייר! בגלל זה! הציבור הנאיבי הזה שיאהב למרות הכל ויוותר וירחם.. אסור לנו להיות כאלו! אסור!

הציבור שלנו עדיין לא מבין לצערנו..שהוא חייב לקחת ת עצמואולפנסיטיתתת

בידיים ומהר..כי אף אחד לא שם עלינו כבר..

ונגיד אם היו עושים משהו לחרדים כבר היו חושבים פעמיים לפני שעושים.. יש כמה פאשלות בציבור שלנו

כל כך נכון....הָיוֹ הָיָה

מתי, טאטע, מתי כבר יפנימו את זה.

בע"ה מקווה שבקרוב בע"ה.אולפנסיטיתתת

אחרת יהיה פה אסון..השיבה שופטינו כבראשונה.. ושלא יהיה לנו כל טקס יום הזיכרון נרצח חדש שאפשר לעשות עליו

אבל אין אלימות?הפילוסופית

אתה לא יכול להגיד שאין אלימות ואתה לא יכול להגיד שהשוטרים יחשבו פעמיים לפני שהם ירביצו למפגינים ואני לא חושבת שהדבר הזה עושה טוב לנשמה שלו 
נכון מסכימה אסור לשתוק אנחנו לא כבשים שאפשר לשחוט מתי שבא וצריך לעשות הפגנות אבל לא לזכרו אם רוצים לעשות משו לזכרו שיהיה משו שבאמת יועיל לנשמה שלו

יש, השוטרים מרביצים, אז מה? נלך הביתה?הָיוֹ הָיָה

איפה אמרתי שאין? אמני מסכים שיש, אבל מה יש לנו לעשות? לשבת בשקט זה לא פיתרון.

אלא אם כן באלך לשמוע עוד חודש על עוד הרוג, ועוד אחד, ועוד אחד....

ולנשמה שלו יועיל אם נצליח למנוע את הרצח הבא, כבר אמרתי את זה.

דבר ראשוןהפילוסופית

האלימות לא באה רק מהשוטרים והאלימות יכולה לגרום לפצועים שיסבלו מזה....

דבר שני אתם צריכים לזכור שהשוטרים לא תמיד רוצים לעשות את זה (אני לא מדברת על הימ"ר שי שהם בוחרים ללכת לשם להפגנות הולכים שוטרים אחרים). דוד שלי שוטר והוא הלך למשטרה מכוונה של לעזור לעמ"י נטו ואז אומרים לו ללכת לפזר הפגנה (זה לא באמת, הוא בכיר מכדי להגיד לו דבר כזה וגם הוא לא מתעסק עם דברים כאלו אבל לשם הדוגמא) ומה הוא מקבל שם אלימות וקללות כאילו הוא רצח את אהוביה... צריך לזכור להפגין נגד הדברים בכללי ולא נגד השוטרים כי השוטרים עושים עבודת קודש בדיוק כמו חיילים (יש תפקידים שלא כמו הימ"ר שי) 

בסדר, מה זה קשור?הָיוֹ הָיָה

אין כאן שרשור על "האם חשוב להרביץ לשוטרים בהפגנות" אלא "האם חשוב ללכת להפגנות"

ובכן, התשובה שחשוב ומועיל וראוי ומצווה.

להרביץ להם? לא.

זה הכל.

האמירות פההפילוסופית

אומרות שהשוטרים הם ימ"ש וצריך להרוג אותם כאילו הם מחבלים אז זה לא תמיד נכון וצריך לשים לב לזה.

דבר שני מה שאני אומרת שלפי מה שאני שמעתי על אהוביה מאבא שלו וממשפחה שלו זה נשמע שהוא לא היה בגישה של להתעמת עם שוטרים ולהלחם על הקרקע ברגע שאבא שלו אמר לו שהם כנראה יצטרכו לפרק הכל הוא אמר בסדר אם זה מפריע למישו אז אנחנו נלך... (לא בגישה רחרוחית הם בנו את המאחז על אתר אירכיאולוגי) אז אני לא חושבת שזה משמח שעושים משו שהוא עצמו סלד ממנו

את צודקת! אבל אחזור בפעם השלישית:הָיוֹ הָיָה

אנחנו לא דנים כאן אם לריב עם שוטרים

אלא עם להפגין.

אז בכדי שהדיון היהי יעיל - אנא ממך, אל תחזרי שוב ותגיבי לי כמה גרוע לריב עם שוטרים.. כי לא זה הדיון.

אין לי בעיה עם העיקרון של ההפגנותהפילוסופית

ואני לא פחתי דיון על זה רק אמרתי שבמקרה הזה ספציפית ש@אולפנסיטיתתת שאלה מה לעשות לזכר אהוביה/ אסתר ואני אמרתי שאני חושבת שיותר יעזור לעילוי נשמתו קבלות ומעשים טובים זה הכל ואח"כ זה התפתח אז סורי אם הבינו אותי לא נכון

אוקייהָיוֹ הָיָה

אז הפגנות בהחלט יועילו  לזכרו של אהוביה.

ולהרביץ לשוטרים לא צריך.

סגרנו?

מסכימה אבל זה לא בר ביצועהפילוסופית

בר ביצוע בהחלט לגמרי.הָיוֹ הָיָה

איך אפשר לעשות הפגנה שתעשה רעש בלי מכות?הפילוסופית

אם יהיה מספיק אנשים יהיה מספיק רעש.הָיוֹ הָיָה

נאומים, חסימת צירים, וכו' וכו'.

וכשיפזרו אותם לא יהיה מכות?הפילוסופית

פיספסת את הנקודה:הָיוֹ הָיָה

אין מטרה להרביץ לשוטרים, אין מטרה לנסות להיכנס למריבה.

אבל עצם ההפגנה זה דבר חשוב והכרחי, ואי אפשר לבטל אותו בגללל הצדקנות של "אוי גיוואלד כשיפנו אותנו יהיה בלגן"

לא אמרתי דבר כזההפילוסופית

בדיוק, ברור שצריך ללכת לעשות רעש ולא לשבת בליאולפנסיטיתתת

לעשות כלום..צריך להסין שלא עוברים על זה בשתיקה.. ואני מדברת פה על רצח אסתר הורגן..ולגבי אהוביה אני לא בטחה שזה היה רצח..כאילו לדעתי שני הצדדים אשמים

אסור לתת לזה לעבור בשקטהפילוסופית

צריך לרעוש ולצעוק על זה אנחנו לא בובות אנחנו בני אדם כמותכם ואפילו יותר ואין לכם זכות לגעת בנו לרעה ושוב עדיין זה לא יעלה את הנשמה של אסתר ואהוביה זה אולי ישמח אותם אבל לא יעלה אותם למעלה ורק מעשים טובים ואהבה אחד לשני יעלה אותם

"שני הצדדים אשמים"??? ה' ישמור..הָיוֹ הָיָה

נפלת בפח של האנטישמים היהודים...

את ברצינות מאשימה את אהוביה בעצמו ברצח המזעזע הזה?

אני לא מאשימה את אהוביה, חס ושלוםאולפנסיטיתתת

אני רק לא הבנתי למה הם ברחו מהשוטרים.. הם נסעו בזיגזג וסיכנו..ומצד שני ברור שהאשמה יותר גדולה על השוטרים..אבל גם לנערים האלו יש קצת אשמה..סליחה שאני אומרת..

אבל ברור שמי שהכי אשם פה זה המשטרה ההזויה הזאתי..

וכל מי שאמר שהם התנגחו בהם בכוונה, אפשר לדעת איך הבנתם את זה?

אז אני אסביר לך למה ברחו:הָיוֹ הָיָה

כי השוטרים האלו שם רשעים ירקב, ברגע שתופסים נער גבעות הם מתעללים בו כאילו הוא פושע נאצי, אוקיי? צמאי דם משחרים לטרף. 

למה שהגבעונים לא יברחו מהם? את מכירה מישהו שמגיש את הלחי למי שמחטיף לו? (חוץ מחלקים מסויימים בציבור שלנו שאכן זה בדיוק מה שהם עושים...)

הם לא זיגזגו ולא נעליים, הם פשוט נסעו ונסעו ונסעו עד שהשוטר הארור נגח בהם. זה הכל

מיע וד אשם חוץ מהשוטרים? מי? ובמה הוא אשם?

אוקיי סבבה, באמת שאני רק מבררתאולפנסיטיתתת

אני רוצה לדעת אם זה רצח או לא.. אממ ואיך אתה יודע שהם לא נסעו בזיגזג? אתה יודע, עפ עדים שהיו שמה דווקא אמרו שהם כן נסעו בצורה מסוכנת..

שוב אני ממש אשמח שמישהו יסביר לי..כי אני לא הייתי שמה ואני רוצה הסבר..תודה מראש

...הָיוֹ הָיָה

למה להניח שהם כן נסעו בזיגזג? כי השוטרים אמרו?

מה אמרו העדים? ברור שכשאת בורחת ממישו את לא נוהגת על 20 קמ"ש, אבל זה גם לא אומר שהם זיגזגו כמוש אומרים הארורים מהמשטרה.

מלבד זאת, נניח והם כן נסעו בזיגזג - איך את מסבירה את הצלקת על הניידת? ממה היא קרתה?

זה לא היה רצח??אין קדוש כה':)

לא הבנתי, אז מה זה נראה לך, משחק ילדים?

לא משנה מה היה המעשה שאהוביה עשה ואם הוא מוצדק או לא, ה"עונש שקיבל" לא נכון לא חוקי ולא הגיוני בעליל!!

השוטרים מקלים בעונשים של מחבלים והרבה פעמים בקושי מוציאים צו הריסת בית, וליהודים שהם אחים שלהם אגב, בלי משפט בלי כלום פשוט מתנגחים להם במכונית !! שזה בכלל לא חוקי בלי לדבר על ההיגיון בכלל! ואם זה לא מספיק, אחרי שהרכב מתהפך כמה פעמים היסמרים רצים מהרכב ושולפים את הנערים ובעודם פצועים ומדממים שמים עליהם אזיקים ולא מקשיבים לנערים שמנסים להגיד להם שיש עוד נער ברכב! הם הגיעו לבית חולים אחרי שהרכב שלהם התהפך כמה פעמים והם מדממים ונאנקים מכאבים עם אזיקים על הידיים!! כאילו מה? מה??

אני אמרתי שהשוטרים צדיקים?אולפנסיטיתתת

לאלא..ממש ממש לא.. אבל אני שואלת אם באמת היה פה רצח.

לגבי ההתנגשות במכונית - אין סיבה שנגיד שכן ואין סבה שנגיד לאאין קדוש כה':)

כי אנחנו לא מבינים וידעים אז בא נפסיק להעמיד פנים כאילו אנחנו היינו שם. אנשי מקצוע בודקים את זה.

מה שכן (לא יודעת אם נחשב רצח) הנוהל כשמתרחש דבר כזה הוא לבדוק את הזירה אבל השוטרים הסתפקו בלשאול את הנערים ועכשיו הם מסתמכים על זה ש"הם לא ענו לנו אז חשבנו שאין עוד נער". נו באמת, זה מינימום לסרוק את הזירה ולבדוק. הרכב התהפך, לא חשבתם על זה שאולי מישהו עף?

אז בדרך מסוימת הם בן נחשבים רוצחים כי הם בסופו של דבר אלה שגרמו לזה אז..

האנשי מקצוע שבדקו אמרו שזה כן רצח...הָיוֹ הָיָה

וגם כשלא בודקים אתה זריה זה נחשב רצח לפי החוק.

ולפי התורה - בכלל אין מה לדבר.. רצח חתום. 

אנשי המקצוע*קרובה
לא בטוח שכך צריך לומר בלשון הקודש.הָיוֹ הָיָה

אתה צוחק?קרובה
ממש לא.הָיוֹ הָיָהאחרונה

אמנם כללי הדקדוק כיום אומרים כמותך,

אבל גדולי המדקדקים כבר הסתפקו בזה, והבאו ראיה מפסוק בפרשת תרומה (אינני זוכר כעת מהו)

גם אם זה בשביל המשפחה והחבריםטונה(לא דג)

זה שווה את זה

צודק אבלהפילוסופית

בגלל שהיא ביקשה לעשות משו לזכרו אז זה לא כל כך קשור...

גם אבל, אם זה למנוע מקרה הבא אז זה ניראלי כן מועיל..לא?אולפנסיטיתתת

נכוןהפילוסופית

אבל זה פחות מעלה את נשמתו זה אולי עושה לו טוב אבל

לא משנה עזבו חשבונות שמיים שכל אחד יעשה מה שנראה לו וזהו

לפני דעתי זה ממש לא נכון.דור 3
ההפגנות הם לכל עם ישראל שנמאס לו מההתנהגות של ימר שי והמשטרה בכללי.
אני הייתי חבר טוב של אהוביה ואני יכול להגיד לך שלא הייתי בהפגנה אחת כי כל היום הייתי בשבעה ובמליוני דברים..
רגע רגע...אתם עשיתם ריצה לזכרה??סטלנית בפעולה

מה כאילו רצתם?
לא הבנתי ניראה לי..

אממ כןכן, הבנות בסניף..רמנו על טיילת עם שלטים וזה..אולפנסיטיתתת

אוקיי...ומה יצא מזה? הוא הודיע לכם שהוא כבר יותר טובסטלנית בפעולה

קודם כל אני לא עשיתי את זה בידיעה שזה יעזור..אולפנסיטיתתת

אין כבר אמון באף אחד..אני לא חשבתי שזה יזיז במשהו..אבל עשיתי את זה האמת תכלס בשביל שאני אדע שעשיתי משהו..קטן, אבל לא ישבתי בלחיבוק ידיים..זה שהמוןןן אנשים צפרו לנו  והזדהו איתנו זה מרגיש שטוב שהעלינו את המודעות הזאתי..ושוב, יכול להיות שזה באמת מיותר..אני באמת לא יודעת

לקבל קבלות בצניעותשושיאדית
בתפילה, באמונה, בעבודת השם.
בטוח יעזור הרבה יותר מריצות והדפסת חולצות...
אממ יש משהו במה שאת אומרת...אולפנסיטיתתת

לדעתי הכי טוב לשלב..אבל כל אחת תעשה מה שטוב לה..אגב, אני לא אמרתי להדפיס חולצות..

כןהכל טוב:-)

פרסמו עכשיו שכולן יוצאת לרוץ בחוץ

ואז מצלמות ומעלות לסטטוס לסטורי וכו.. וכותבות: #גם זה לא יעצור אותנו
כמובן רק אם את רוצה

אני אתמול בלילה הייתי בהפגנהשושיאדית
בעצם זה שבאתי זה מאמץ גדול!
לא צריך להשתולל מדי, לא התפקיד שלנו.
את לא יכולה לוודא שלא יהיה כלוםהפילוסופית

אני לא צריכה לוודא שום דברשושיאדית
השתדלות שלי אישית.
אממ...איך ריצה עוזרת בדיוק לאסתר?ריק סאנצ'ז

זה לא ממש לאסתר..זה יותר כזה כדי להראותאולפנסיטיתתת

שאנחנו לא מפחדים לרוץ בארץ שלנו!!

למי להראות? למה שנפחד?ריק סאנצ'ז

בגלל מה שקרההכל טוב:-)

הבנתי שבגלל מה שקרה...אני רק לא מבין מה ריצה עוזרת...ריק סאנצ'ז

כדי להראות שאנחנו לא מפחדותהכל טוב:-)

יש את גבעת מעוז אסתר שיש שםדור 3
בית של בנות אפשר ללכת לחזק שלהבת ארוסתו של אהוביה גרה שם
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך