האריכו לי את הבידוד בעוד שבוע אשמח לסימפטיה % -(% -(
(מצד שני יש עוד סגר אז כולם מוזמנים לשפוך ננסה לעודד את כולם ;- ()
האריכו לי את הבידוד בעוד שבוע אשמח לסימפטיה % -(% -(
(מצד שני יש עוד סגר אז כולם מוזמנים לשפוך ננסה לעודד את כולם ;- ()
אני נכנסתי לשני בידודים רצופים- ותראה מה זה, אני עדיין יודעת לכתוב...
אחחח אני וותיק בעניין. 6 בידודים מאחורי ובכול זאת אני פה. אממ בעצם אני לא דוגמא טובה
שפיותי עדיין מוטלת בספק
קיצער בעז"ה מתמודדים או משתגעים
או חמש אם כן נידבקתה
א רוצה ולא רוצה
מלחיץ אותי. כול עוד אני מתחמק אז אני חי! יואי
אבל חשבתי שאת השפיות הוצאו לך עם המטוש
אני אומרת לך- חברים לכל החיים...
תודה על המלח
פרטי נמקי הדגימי
את מההרית
נפש בהמית גדולה?
הלכתי למלון
אבל אני בבידוד שני עם הפרש של שבוע
גל שני בישיבה ולא נדבקתי!למרות שהייתי הרבה זמן עם חולה מאומת בחדר סגור...
היי חברים,
המון אנשים פונים אליי לגבי ההגבלות בסגר השלישי הבא עלינו לטובה.
לכן החלטתי לתמצת לכם כאן את הכל על מנת שיהיה ברור.
גנים:
ידוע שלנגיף הקורונה אין עניין עם ילדים מגיל חצי שנה עד לגיל 6, לכן הפעילות בגנים תימשך כרגיל.
ונכון שהילדים בגנים מורחים מדי פעם אחד על השני נזלת ומתעטשים זה על זה אבל מדובר באפצ'ים חמודים כאלה שלא מעסיקים את הנגיף ובכלל מחקרים אף הוכיחו שהנגיף עצמו חושב שזה ממש מתוק ולכן בוחר לא להגיע לגנים ולהדביק שם את כולם.
כיתות א'-ד':
פה המצב מעט שונה.
בדיקות מעבדה הוכיחו חד משמעית שנגיף הקורונה לא מתקרב לילדים בכיתות אלו בשעות הבוקר.
הוא מגיע לכיתות אלו רק משעה 13:00 בצהריים.
מספר פרופסורים טוענים כי זה משום שמדובר בנגיף עצלן שיוצא עם נגיפים אחרים לשתות בלילה שלפני, משתכר ברמה קשה ובעקבות זאת קם מאוחר עם כאבי ראש ונשבע שלא ישתה יותר בחיים!
לכן בכיתות אלו הלימודים יסתיימו בשעה 13:00 וכשנגיף הקורונה יגיע, הוא ימצא כיתות ריקות.
גאוני ללא ספק.
כיתות ה'-ו':
כשנגיף הקורונה מזהה שמדובר בכיתות אלו הוא הולך לישון מוקדם לילה לפני וקם רענן ונמרץ להדביק אותם!
טובי המומחים עדיין לא הבינו מה הקטע שלו עם הכיתות המסוימות האלו אבל יודעים בוודאות שהוא חם עליהן!
לכן, כיתות אלו לא יגיעו כלל לבית הספר וילמדו מהבית.
אגב, הנגיף סבבה עם זה לגמרי כי הוא מבין שאמנם הוא לא יכול להדביק את הילדים, אך עצם זה שאותם ילדים יחוו תיסכול נורא בעצם הישארותם בבית, גורמת אושר לנגיף.
ללא ספק, נגיף אכזרי ומתוחכם.
כיתות ז'-י':
פה המצב מורכב.
בדיקות מעבדה הוכיחו כי בגילאים האלה הנגיף מעט מבולבל.
הוא לא סגור על מערכת השעות של כיתות אלו ולכן בכדי לבלבל אותו יותר הוחלט כי כיתות אלו ילמדו 3 שעות בבוקר בימים ראשון, שלישי וחמישי, ביום שני ילמדו בזום מהבית וברביעי יגיעו התלמידים בכיתות אלו בשעה 12:00 בלי ילקוטים, על מנת לבלבל את הנגיף ולגרום לו לחשוב שהם לא תלמידים, אלא סתם עוברי אורח.
כיתות יא'-יב':
הלימודים יתקיימו כרגיל.
נגיף הקורונה מבין שבכיתות אלו נערכות בגרויות ולכן הוא מתחשב ואינו מתקרב אליהם כלל מאחר ואינו רוצה לדפוק להם את הציונים ואת העתיד באופן כללי.
בדיקת מעבדה שערכו הוכיחה משהו מדהים!
הושיבו תלמיד בכיתה יב' ליד נגיף הקורונה במהלך בגרות במתמטיקה שנערכה לתלמיד ולא רק שהנגיף לא פגע בו, הוא גם לחש לו את התשובות.
בבדיקה אחרת שערכו, הושיבו תלמיד כיתה ט' ליד נגיף הקורונה כאשר התלמיד עושה מבחן רגיל בספרות. שם הנגיף היה פחות סובלני ותקף בחוזקה מאחר והבין שהמקצוע הזה ממילא לא יתרום כלום לעתידו של אותו תלמיד אומלל.
סטודנטים:
לגבי סטודנטים הנגיף לא סובלני כלל וכלל.
הנגיף מבין שבכדי לממן את לימודם, הסטודנטים יהיו חייבים לשלב עבודה, אם במלצרות או בחנויות השונות. והרי ידוע לנו שהנגיף הכי שונא בעלי עסקים שמנסים לשרוד בכבוד בתקופה הזו.
מאחר והנגיף רוצה למנוע מאותם סטודנטים לעבוד באותם עסקים, הוא פוגע גם בהם וגם בעסקים.
עסקים:
כפי שכבר ציינתי, הנגיף שונא בעלי עסקים, גם אם הם שומרים על ההנחיות, חובשים מסכות, שומרים על מרחק ומכניסים רק לקוח אחד כל פעם - הוא לא יחוס עליהם!
לכן כל העסקים יישארו סגורים עד שייגמרו אותם כלכלית ונפשית!
טיסות והפגנות מעניינות לא מעניינות את הנגיף.
תעלו 300 איש על מטוס, תתקבצו 20,000 איש בהפגנה -
הוא פשוט לא יהיה שם.
בבתי הכנסת, מצד שני, הנגיף מאוד מחמיר!
הנגיף יודע שהציבור בבית הכנסת מתפלל לשלום כל החולים ולסילוקו של הנגיף עצמו ולכן הוא נותן שם עבודה בכל הכוח!
סגר נעים והגיוני לכולם,
פרופסור עציון מוסאי,
מומחה לנגיפים וסגרים מטומטמים
ומי שלא היה בטח היה לו קורנה בלי בידוד פשוט קיבל אותה לדעתי יש כאן חצי כוס מלאה לפחות אתה לא חולה
תודה על העידוד
את הקונה בלי שום תסמין
נמאס לי מהקורונה אני רוצה כבר להדבק ולגמור עם זה
ללכת להיבדק מחשש שיגידו להם שיש להם קורנה
במיוחד שלא היתה מודעות לזה שצריך לעשות בדיקות
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!