מפרסמת בשם מישיהכל עוד אפשרי
תשמעו משההו.. אני יודעת שזה באיחור אבל בכל זאת זה חשוב..
לא כל מי שיש לו פאות הוא מזיק
בשלוש בלילה היא מצאה את בנה - במעצר - חדשות כיפה סרוגה
כנסו לפה👆 ותקראו.. הוא מהיישוב שלי.. הוא היה בדרך הביתה ועצרו אותו כי היה לו פאות.. ואפילו לא הודיעו להורים שלו.. הוא בן 15 באמצע הלילה בירושלים.. והוא גר בעתניאל.. מתי זה ייגמר?? ששוטרים יבינו שנער עם פאות הוא לא מזיק..
היה לנו דיון חשוב של הכיתה על זה..אני לא אפרט אותו אבל בקצרה אני אגיד שזה מזעזע ששוטרים עוצרים ככה את כל מי שנראה להם חשוד..
רואים את הקישור?הכל עוד אפשרי
תגידו לא הגזמתם קצת?אולפנסיטיתתת

למה ניראלכם שיאסרו נער סתם? אני יודעת שיש יחס מזעזע לנערי הגבעות..אבל לא הגזמתם? מי אמר שככה זה היה? מאיפה אתם יודעים?

באמת שהמשטרה היא מזעזעת אבל לא להגזים

כתוב פה שהוא נעצר בגלל שהוא היה בהפגנה..אולפנסיטיתתת

מה חשבתם? שיהיה הפגנה ואף אחד לא יעצר? אף אחד לא עצר אותו בגלל שיש לו פיאות

נכון.I Hate You

אני באמת אוהב את השוטרים מסכים שיש יחס נוראי לנערי גבעות אבל בואו רובם לא צדיקים.... זה לא שהם הלכו ברחוב ועצרו אותם.... יש הפגנה ברור שמישהו ייעצרררר

על רחוב בלפור שמעת?הָיוֹ הָיָהאחרונה

כי אני שוקל להוציא כזה משחק "מצא את ההבדלים"..

רק שתדעי שהיו נערים בהפגנהפצלשית~

שלא עשו כלום 

פשוט הם עמדו ליד הבלאגן 

ובום בא עליהם שוטר ומפיל אותם על הריצפה ושובר לו תיד

אני ראיתי 

במו עיני דבר כזה

אוקיי..אולי השוטר חשב שהם גם חלק מזה?אולפנסיטיתתת

לא הבנתי..זה לא ברור לכם שאגם שמתפרע בהפגנה יעצר?

ואני ממש מעריכה  את אלו שהולכים להפגין ולא יושבים בלי לעשות כלום..שלא תבינו אותי לא נכון

לא אמשלי אמרה ליפצלשית~

לא ללכת להפגנות כי השוטרים לא רואים בעיינים עוצרים דווקא אתמי שלא עושה בלאגן

זה לא רק אמשלי זה גם אבאשלי

ובני דודים 

קיצור מי שיש נסיון בהפגנות יודע שאני צודקת

מה לא להגזים, כן על כיפה ופאות אנו נעצרים!!עבד ה'.

חאלס להגן על המשטרה, היא לא מתנהגת כמצופה ממנה! מגן מאויבים לא מאוהבים!!

מי אמר? אז אולי לא בהקשר על הכתבת הזאתי.אולפנסיטיתתת

כי שמה כתוב בפיורש שהוא נעצר כחלק מההפגנה..

ואגב, לא מצדיקה שום משטרה..אני יודעת שהמצב מזעזע ושחייב להעיף מהר את המשטרה הזאתי

כן הוא נעצר בהפגנה, אבל ההפגנה זה רק התירוץ..עבד ה'.
עבר עריכה על ידי עבד ה'. בתאריך י"ג בטבת תשפ"א 10:33

איפה בבלפור נעצרו כך אנשים? איפה הם חטפו אגרופים לפנים? 2 מכתזיות? איפה? פרשים? קלגסים שלא רואים בעינים? איפה זה קרה?

זה קרה! אנשים קיבלוט מהשוטרים מכות וזה...זיינוקית בנשמה

אשמח לראות....עבד ה'.

פרשים? מכתזיות? אופנועי יס"מ בכמויות? אגרופים לפנים? 4 שוטרים על יחיד?

לא יודעת, אבל אני יודעת שהיה מכות...זיינוקית בנשמה

גם אני יכול להגיד שאני יודע שלא היה...עבד ה'.

צריך הוכחות, ולגבי זה שלא היה לא צריך הוכחה, צריך הוכחה לזה שכן היה...

בדיוק מה שבאתי להגיד..אולפנסיטיתתת

צריך הוכחות

אני מפרסמת בשם מישיהכל עוד אפשרי
שימי לב לציטוט הבא:הָיוֹ הָיָה

שעיר לעזאזל: מדוע קטין ישראלי מוחזק כבר שנתיים בבידוד, כשהסוף לא נראה?

"כל נער עם גוזמבות הוא מחבל"

ואמר את זה מיש אחראי על כל העסק הזה, אז תזכירי לי שוב מי כאן הגזים?

אני דיברתי על הכתבה השנייה..אולפנסיטיתתת

אני יודעת טוב מאוד שיש יחס מזעזע לנערי הגבעות.. אני דיברתי על הכתבה הזאתי

אני יודע שדיברת על ההיא.הָיוֹ הָיָה

אז מה?

אני פשוט מראה לך מה הם מודים בפה מלא, למה לחפש עליהם סנגוריות מתחת לאדמה? אחרי שהם מודים בעצמם ברשעות שלהם? ואת עוד קוראת "מגזימים" למי שאומר את התובנות הפשוטות האלו?

אני מוכרח להעיר, הרי הסכמת איתי שאנחנו צריכים להפסיק להיות ילדי כאפות.. תאמיני לי שאחד המאפיינים הכי בולטים שלנו כילדי כאפות זה ההצדקה של הממסד בכל דרך...

אני פשוט מזועזעת מלחשובאולפנסיטיתתת

שבאמת יש לנו משטרה כזאתי..זה הבעיה בי כנראה..תמימה מידי..אני מסכימה 100 אחוז בזה שהציבור שלנו צריך להתעורר..כנראה שאני בעצמי צריכה להתעורר..רק בררתי אם זה באמת רצח

שאלה על המקרה..מעניין אותי לדעת מה תגידואולפנסיטיתתת

אני באמת מנסה לברר אם זה היה רצח ואני רואה שכן.

אני רק שואלת למה לדעתכם שוטרים יסכנו את עצמם ויתקעו ברכב בכוונה? לא נשעמה הזוי קצת?

יש לי תשובה לזה ואני מכימה עם זה שזה רצח

התשובה היא פשוטה:הָיוֹ הָיָה

מבחינתם הם לא סיכנו את עצמם, כי אחוז השנאה כלפי הנוער המתוק הזה כ"כ גבוה, שברור להם שיגבו אותם ויחפו עליהם (וכמו שבאמת קורה, שכבר שבוע מח"ש עסוקה בלטייח)

ולכן צדק אחד הרבנים שדיבר בהפגנה הגדולה במוצ"ש וצעק: "מי שמגנה גבעונים הוא עושה הסתה לרצח" - כי רק ככה זה מגיע, הפכו אותם לאוייבי העם, מחקו להם את הלגיטימיות, יצרו הרגשה שהם צריכים להתנצל שהם נושמים בכלל... לא פלא שהשוטר לא חושב שהוא יסתבך אם הוא יתקע בהם..

והראיה הכי גדולה, שאין שום דרך לפרוך אותה:

בואי לא נתווכח על מה היה ואיך ולמה, אבל דבר אחד ברור: השוטרים האלו ישנו בבית שלהם שלושה ימים, ורק אחרי שלושה ימים ולחץ אדיררר הם נלקחו לחקירה.

עכשיו, שמעת פעם על תאונה? יפה, אין, אבל אין!! אין מצב שנהג שמעורב בתאונה שיש בה אפילו פצוע, קל וחומר הרוג, לא נלקח מיד לחקירה! אין דבר כזה! אפילו סתם תאונה, בין שני אזרחים,

אז מה קרה פה???

איפה היו שלושה ימים??

זהו זה, המשטרה פשוט לא דופקת לנו חשבון.

ברור שהמצב הזוי בפרשה הזאתי, לא אמרתי לרגע שלא,אולפנסיטיתתת

ברור מאוד מאוד שהשוטרים אשמים פה ובגדול. אבל אני עדיין חושבת שאין דרך לדעת 100 אחוז שהיה רצח..כאילו ברור שהמשטרה פה עשתה דבר איום ונורא.. אני לא מצדיקה אפילו לא לשבריר שנייה, אבל להגיד שזה רצח..ניראלי מוגזם..אין לאף אחד דרך באמת לדעת את זה.. ואת זה שלקחו את השוטרים רק 3ימים אחרי זה פשוט מזעזע אם יהודי היה פוגע בערבי כבר באותו היום הוא היה "זוכה" למעצר, עונש וכאלו. פשט הזוי המצב הזה. 

יש הגדרה חוקית לרצח. והם עומדים בה.הָיוֹ הָיָה

גם אם נניח (ולא, אני לא מאמין, אבל נניח) שההתנגשות היתה בטעות. עדיין הם הפקירו אותו בזירה במשך שעות ארוכות שאולי הוא היה עוד חי בהם.

החוק אומר שגרימת מות באדישות - היא רצח לכל דבר. נקודה.

גם מבחינת ההלכה - אם הם התנגשו בו, שוב - אפילו אם זה היה בטעות, אבל לא הצילו אותו לאחר מכן - הם רוצחים, במזיד.

אהה אוקיי סבבה, טוב את זה אני מבינה למה זה כן...אולפנסיטיתתת

ה' יעזור, מצב הזוי ומזעזע, השיבה שופטינו כבראשונה.. 

אני מכיר אישית מישהו שנעצר בתחנה מרכזית כי היה לו אולר ופאותפיקאר

מ.ש.ל

מזעזע, פשוט מזעזע!!!!תגל הארץ
יש לי משהו אחד להגיד על ההתנהלות הזאת על הגבעוניסטיםהדס????

סטיגמה.

וזהו

אשמח להבין יותר לעמוק, מה הכוונה?עבד ה'.

עונההדס????

טוב אני עונה כי ביקשת אבל זה קצת ארוך..

אני לא בעד הגבעוניסטים. לא מסכימה עם הדעות שלהם ולא חושבת שבנים בגיל הזה צריכים ללכת להילחם ובמיוחד לא בנות. אבל אני יודעת כמו שאמרו פה כבר, שישר שרואים בחור עם גוזמבות ענקיות או אפילו לא ענקיות משייכים אותו לגיבעוניסטים משייכים אותו לסטיגמה! שלא תמיד נכונה לא תמיד כל מי שהוא עם גוזמבות נלחם עכשיו על גבעות ובדיוק חזר מלזרוק אבנים על ערבים או יותר גרוע - עשה תג מחיר, האנשים משייכים כל בחור עם גוזמבות לכזה וזה לא תמיד נכון! כנל המשטרה רודפים אחרי חבורת ילדים עם גוזמבות שתאכלס מי באמת יודע מה השאיפות שלהם ולמה הם באמת שם. רודפים אחריהם כי הם גיבעוניסטים. נטו סטיגמה. 

אני לא מסכימה עם חלק מהדעות של הגבעוניסטים לחלקם אפילו מתנגדת ממש. אבל אני גם לא מסכימה לקטלוג לפי מראה חיצוני לסטיגמה על הבן אדם עוד לפני שהבנת בכלל מזה אומר.

מקווה שהסברתי את עצמי נכון

אז ככה הוא חבר מהכיתה שלי מהישיבה והוא נעצר כי הוא דחף שוטרמטייס בשחקים
ברור שזה לא יוצדק קומו להפגין!!!!
חבלי משיח...שושיאדית
אפשר להסביר אותם הגיונית.
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך