בס"ד
שלום לכולם,
רציתי לשאול משהו שאני חושב עליו עם עצמי עליו הרבה מאוד בזמן האחרון ואשמח לשמוע מהניסיון שלכם.
התחלתי לצאת מאוחר מאוד יחסית (בערך בגיל 26) וכיום אני בערך בן 28.
בזמן האחרון אחרי שנפגשתי לא מעט , פתאום יצא לי להרגיש ולחשוב שאולי בגלל שהגעתי לגיל הזה ובגלל שהתחלתי לצאת מאוד מאוחר אז אני צריך להתפשר באופן משמעותי מאשר אם הייתי מתחיל לצאת הרבה יותר מוקדם.
אני אסביר , הדבר הכי חשוב לי זה המידות של מי שאני נפגש איתה אחרי זה רמה דתית ואחרי זה משפחה טובה , וספציפית אני מחפש בנות עם אופי מאוד אמפתי/נעים/רך/מתחשב/לב טוב (קצת קשה לי למצוא את המילה) ויחד עם זאת אחת שמבינה עניין, ובזמן האחרון התחלתי לחשוב שבנות כאלה עם אופי כזה ברוב המוחלט מתחתנות בגיל מאוד צעיר 20-24 , פשוט מהסיבה שהן עם אישיות כזו שמאוד בנויה ובשלה לנישואין ושמאוד קל יחסית להקים איתן ולהן להקים משפחה , אז לכן הן מתחתנות בגיל מאוד מוקדם ומי שהתחיל לצאת מאוחר פשוט הפסיד..
אני אתן מספר דוגמאות שחיזקו אצלי את ההבנה הזו , למשל במהלך לימודים לתואר אקדמאי הייתה מישהי שהייתה בול הסגנון הזה שאני מחפש וזה לא התאים מהבדל משמעותי מבחינה דתית , והיא מבין הבודדות שהתחתנו בכל השנים של התואר. או גם בהצעות שאני פוגש אני רואה שאצל בנות מתחת לגיל 24 יש הרבה הרבה יותר בנות מתאימות למה שאני מחפש , העניין הוא שהן לא רוצות לצאת עם מישהו בגיל שלי.
ואוסיף דבר נוסף , אני מחפש מישהי ברמה תורנית גבוהה, למשל שמקפידה על כשרות מהדרין לבוש צנוע ועל ההלכות בלי להתפשר..(וגם אני כזה , כלומר לא מחפש מישהי שיותר ממני) ואז בכלל זה מצמצם את האפשרויות שיש לי במגזר בגילאים של 24 ומעלה.
אתם חושבים שהמסקנות שלי נכונות?
האם מרגע שמגיעים לגיל מסוים צריך להתפשר באופן משמעותי הרבה יותר מאשר נמצאים בגיל צעיר יותר?
ואם מישהו עבר מקרה דומה או כל ניסיון חיים שיכול לסייע לי מהנקודה שאני נמצא בה, אשמח מאוד לשמוע כל מה שיש לכם להגיד על מה שכתבתי , בין אם ביקורת או משהו אחר , לצערי אני קצת מיואש ובעז"ה מנסה לחשוב איך להתקדם מכאן.
תודה רבה!