סוג של בוחנת אתכם..
אפשר לענות עליה בשני רבדים
בוא נראה מה מעניין כל אחד מכם.....
אז... מה תרצו להיות בעתיד???
אשה עם לב טוב
שמחה רגוע
עם רצון לעזור לכולם
ובעיקר לילדים שקשה להם וזה..
לא יודעת אולי פסיכולוגית או משו
אישה.
עובדת ה׳.
חיה למען מטרה נעלה- אידיאולוגית.
זה מזעזע!
בדיוק היה לנו דיון על זה בשבת
לא תקראי למישהי בת 30 בחורה, תקראי לה אישה
התייחסתי לגדלות שבמושג אישה, לא כל נקבה תהיה אישה.
אנחנו צריכות לעבוד על עצמינו בשביל להיות נשים.
אומרים בחורה מבוגרת, לא אישה.
אמא בישראל.
יש עוד דברים אבל זה הכי חשוב
אני ארצה להיות אישה טובה, שאוהבת את בעלה ואת הילדים
מחוברת מאוד לאלוקים (שאיפה ניסתרת)
וגם מקצוע שכולו חסד, לא סגורה עדיין על משהו מדוייק
אבל באלי ממש לצאת לשליחות בחול, לקרב רחוקים וכו
וגם תחנכי את הילדים שלך לנימוסים מוגזמים? או שתניחי להם לנפשם?
והאקרית את כבר עכשיו...
אז רוב החלום כבר יכול להתגשם, רק צריך בעל...
לסדר לך?
טוב... אני מקווה שישרוד...
להיות מה שטוב לי, מה שיעשה לי טוב, שיקדם, שיצמיח..
לא יודעת עדיין מה בידיוק..

הסבר מתומצת (!!!!!) בבקשה...
מתמתיקה - דיכאון.
מורה למתמתיקה - בוק!
שושיאדיתוזה כבר משגע אותי!!
כתיבת קודים, כתיבת תוכנות
יצירת באגים
בסדר... זה יבש...
אבל מה שמעניין הוא החשיבה היצירתית, למצוא מאיזה כיוון אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה באותה צורה, אבל חלולה לגמרי
אבל המורות הבלות
אני לומדת תכנות, תוך כדי עוד פונקציות
אבל פונקציות זה יותר בפייתון, סייבר.
כרגע במסלול, קודם תכנות, אח"כ סייבר
אפשר להסביר לי מהם מצד האותיות שאתה מצמיד לכל כותרת?
כותבים מתמטיקה. עם ט' בסוף... סורי שאני מתקנת אותך אבל הייתי חייבת
זו מילה לועזית ואפשר להטות אותה גם עם ט' וגם עם ת'
כמו תורכיה, טורקיה - מאושר באקדמיה.
טוניס, תוניס - מאושר.
מתמתיקה, מתמטיקה - מאושר.
את תכתבי תלפון? תאבו? טימן? לא. יש מילים לועזיות שכמו שהן עצמן השתרשו ככה השתרשה צורה מסוימת לכתוב אותן...
סבבה אבל לא כל המילים אושרו ככה (לפי מה שידוע לי.. יש מצב שאני טועה), ונראה לי גם יש הבדל בין מקומות לסתם מילים...
סמכי עליי, אני ניהלתי על זה דיון עם המורה שלי לדקדוק, שממש ד"א - היא בודקת לך את הבגרות...
טוב בדקתי באתר של האקדמיה וזה הכלל שכתוב שם: מילים לועזיות שנכתבות ב־th ייכתבו בעברית באות ת',
ואילו מילים שנכתבות באות t ייכתבו באות ט'...
אחרי זה היה פירוט של מילים עם ת' מילים עם ט' ומילים עם ת' וט'. מתמטיקה היתה בקטגוריה האחרונה והם כותבים את זה ככה: מתמטיקה לפי המילה באנגלית mathematic.
לפי האקדמיה צריך לכתוב טורקייה ולא תורכיה, ותוניס ולא טוניס!!!
אבל יש מצב שאני סתם לא מוצאת... אם בא לך לשלוח קישור לאתר של האקדמיה למקום שכתוב בו שזה מאושר, אני אשמח.
תכתבי מתמתיקה, תכתבי מטמתיקה, העיקר שאין על המקצוע הזה!
עכשיו אני רואה ששלחתי פעמיים בטעות..
להתחתן. ילדים. אישה עם סבלנות. הרבה אהבה. רוגע בחיים.לא לרוץ אחרי העולם זה. ייראת שמים. ילדים ומשפחה זה מעל הכל. לעבוד בנוער בסיכון ובהדרכת כלות. להיות משמעותית. לחיות את מי שאני ולא לחקות אף אחד.
גאה בשאיפות שלך!
אמא של המשיח.... חחח
הלכת רחוק..
אבל, בהחלט אפשרי!
שושיאדיתאחרונהלמה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.