שאלה שרציתי לשאול את בנות השירות הלאומיgolani
עבר עריכה על ידי הרועה בתאריך י"ח כסלו תש"ע 21:57

הנהלת הפורום (מגניב להיקרא ככה) מיותר להגיב הוא כבר השתכנע.

שמעתי הרבה פעמים בנות ש"ל מתלוננות על התנאים שלהם, היחס וכו' ואני תוהה לעצמי - מאיפה החוצפה? הרי ש"ל הוא תחליף לשירות צבאי אז במקום להיטחן באיזה בקו"ם או מפקדה (שלא לדבר על הלוחמות) אתן נמצאות בבתי ספר גנים וכו' אז על מה אתן מתלוננות? אז בלשון קצת בוטה: תגידו תודה שאתם עם תנאים כול כך טובים. מה דעתכם?

דעתי.אוסנת
הסיבה לכך שבנות לא הולכות לקרבי או להיות מזכירות בצבא, אינה מפני עצלנות ובכיינות.
בנות היו יכולות ללכת אחרי שמינית לעבוד, ללמוד או למדרשה.
ומכיון שהן כן מקדישות שנה או שנתיים מחייהן לעבודת קודש שמתאימה להן, גם אם יש בה פחות רוח ותוצאות בשטח כמו לחימה (שהרי חינוך זה דבר ארוך וקשה בלי תוצאות מיידיות וקיצוניות), ולכן מגיע להם תנאים מינימליים.
אדם לא יכול להקריב שנה מחייו על חשבונו, ועוד בתחילת דרכו ובשיא כוחו. הוא חייב לפחות דמי מחיה (שבתחילת שנה היה סיפור גדול איתם...).

עם דבר אחד אני מסכימה. אני לא מחבבת את הבכיינות הזאת של "לא נותנים לנו לעשות שירות". כנראה למדינה לא משתלם להחזיק תקנים, ואם לא תעשו שירות - זאת תהיה תרומה גדולה יותר .
אין זה סותר, שצריך לדאוג לתקנים - אבל מסיבות אחרות, חינוכיות.

אני חושבgolani
שכל עוד תנאיהם לא גרועים מאלה של החיילות ההתלוננות שלהם היא מטופשת ובכינית. שבוע טוב.
קו החשיבה נכון, אבל.אוסנת
בת צריכה תנאים אחרים משל חייל ממוצע בשטח.
אתה צריך לעשות סוויצ', ולהבין שבת היא לא בן.
ולכן מותר לה להתבכיין על דברים שלבנים הם ברורים מאליו.

לכן בנות לא הולכות לצבא. ובת שהולכת לצבא, גם שם מקבלת תנאים קצת יותר טובים.
כל הטענה נגד בנות בצבא, זה שהתנאים לא טובים. מי שהולכת - זה מעין זבש"ה.
לא הבנת את מה שאמרתיgolani
דיברתי על תנאי בנות השירות מול תנאי החיילות לא החיילים.
יודע מה...אוסנת
יש לי קצת טעות, כי לא הבאתי בחשבון שהיום חייבים להתגייס.

בכל מקרה, לחיילות רגילות - כמדומני - תנאים דומים לשל בנות שירות.
ואתה צודק שלא צריך לבכות על כל מכונת כביסה שמתקלקלת ואין תקציב לתקן אותה מיד.
כלומר: אתה משווה תנאי עוברות עבר עם עושות חסד.צחקן
;
ואם תנאים של חיילות רגועים זה סיבה שמתו"ש
בס"ד

גם לבנות שירות יהיה דפוק?!? לא!! אין שום סיבה!! ואם ככ גרוע לחיילות, שיהיו דתיות..
//הסנה-בוער
בס"ד
ואו! עיצבנת!
מי אמר שכל בנות הש"ל עושות את זה כתחליף לצבא?
צבא לבנות הוא רע בבסיסו. הש"ל אינו אלטרנטיבה. הוא גוף בפני עצמו.

והגיע הזמן לצאת קצת מהמרובעות הזו של "אם חסר גגל אני אהיה גלגל".
לא יזיקו למדינה גם אנשים ששמחים ומרוצים במקום שבו הם נמצאים.
ואם כבר נכנסנו לזה, 
גם לחיילות מותר להתלונן, וגם לחיילים, וגם לבנות ש"ל, כי התנאים בשלושתם גרועים.
לקחת בני נוער אחרי 12 שנות השכלה, לקום בו משפילים אותם וכו'.

[הצגתי את זה בצורה מוקצנת, ולא אכפת לי. רק אל תוציאו מהפה שלי: שלא צריך לעשות צבא, שלא חשוב לעשות צבא וכו']
טוב..הסנה שכנעת אותי...<אריאל>
בגלל שהתנאים מגעילים אני לא עושה צבא!..=]
יש עניין של שוויוןgolani
לא ייתכן שבת דתית תתלונן על "המכונת כביסה התקלקלה" בזמן שבת חילוניה תעשה שמירות. קיצקץ מה שבאתי לומר הוא שעל בנות השירות הלאומי להבין שזה שפטרו אותם משירות צבאי לא הופך אותם למשהו שונה מכל חיילת. על בנות הש"ל להבין כי הם חיילות בלי מדים ושיגידו תודה על כל מה שנותנים להם יותר מהחיילות.
וואו וואו חומד עיצבנת את כולם...מתו"ש
בס"ד

מה שאני רוצה להגיד זה שאני מבינה מה שאתה אומר, אבל אני גם מבינה שמה שאתה אומר חסר טעם בעליל...
לנסות לשכנע אותך ניראה לי ביזבוז משאבים מבחינתי, רק ממליצה לאפס את המחשבה ולחשוב על זה שוב...
פחח.. משמרות.הסנה-בוער
בס"ד
"הו לא, המכונת קפה של המפקד התקלקלה".. נו באמת.
מעטות הבנות שעושות קרבי, ורוב הבנות שעושות קרבי כבר לא הכי כמו בנות.
ולא, בנות הש"ל הן לא בנות מסכנות שעושים להן טובה שנותנים להן משהו במקום הצבא.
בע, אני לא מאמינה שאני אומרת את זה- אבל איזו גישה מעוותת. מאיפה זה הגיע?
מי שמאמין שחוקי התורה קודמים לחוקי המדינה חייב להבין שעניין הצבא לבנות הוא לא משהו שצריך למצוא לו אלטרנטיבה, הוא משהו שהוא חטא ואסור בבסיסו. 
וגם בש"ל יש מאיסורי התורה, אבל זה כבר דיון אחר.
איזה איסורי תורה יש בשרות לאומי, למשל?אנונימי (פותח)
וואי עצבנת!!אנונימי (פותח)
ומאיפה אתה מביא את השטויות האלה שלחיילות יש תנאים פחות טובים??? 
יש לי מלא חברות חיילות ג'ובניקיות (וגם חיילים כאלה) והתנאים שלהם ממש לא יותר דפוקים משלנו!! 

ואצלנו בדירה (אני בת שירות) אין מכונת כביסה ואין מזגן ואין תנור... ואני חוזרת הביתה כל 3-4 שבועות... אני עובדת כל יום עד שעות ממש מאוחרות...
ומי בכלל מתלונן על תנאים???

וחוץ מזה מה זה הזלזול הזה "אתם נמצאים בבתי ספר וגנים.." תאמין לי שהתרומה שלי לא פחות חשובה משלך, קרבי מגניב שכמותך, גם אם אני לא זוחלת בחולות כי ה' ברא אותי בת... אולי יש בנות שעושות שירות סטלני במשרד ממוזג והכל, אבל גם חייילות וחיילים כאלה יש למכביר.. אז נא להרגע עם הזילזול!!! תודה!! 
לא זלזלתיgolani
בתי ספר וגנים זה מאוד חשוב אני מדבר על התנאים. אם התנאים שלך גרועים אפילו יותר משל חיילות אז אין בעיה שתתלונני אבל מעצבן אותי לראות בנות שירות שמתלוננות על כל הערה של ה - איך נקרא לזה? - מעסיקה שלהם.
באותה מידה אתה יכול להתעצבןאנונימי (פותח)
על חיילות שמתלוננות על כל הערה של ה- איך נקרא לזה? -מפקד/ת שלהם.
אני מקווה שיקבלו... וכן אני לא חייל כמו שכתבתיgolani
בכרטיס האישי שלי.
יש לך מושג על מה אתה מדבר?שלומי20104
סליחה קפץ.שלומי20104
רוב הבנות בצה"ל הם פקידות שב4 הם כבר בבית והם לא יודעות מאיזה צד מחזיקים את הנשק.
הם בטוח לא שומרות ובגדול הם עוברות הכשרה של מכינות קפה מיתקדמות.
אתה כבר בצבא?
כי לפי התגובות שלך נ"ל שאין לך מושג מה קורה שם..
וסליחה על זה שאני קצת חריף.
גבר, דבר במספריםgolani
כול עוד אתה לא מביא עובדות אתה לא יכול לבקש שאתייחס אליך ברצינות. אם אתה מדבר עלך סמך היכרות אישית אז גם אני יכול להביא לך את דוגמה: אמא שלי (חזרה בתשובה) היתה פקידה בעמדת גיוס ובהחלט השתתפה בשמירות בבקו"ם
מה הקשר???אנונימי (פותח)
יכול להיות שאמא שך (בלי לזלזל) עשתה קפה למפקד, הקלידה מספרים למחשב ועשתה גם שמירות. 
למה אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שלשמור על בסיס זה כאילו הרבה יותר תורם מאשר להעביר שיעורי יהדות בבתי ספר חילוניים, ולשבת עד 12 בלילה כל לילה כדי להכין מערכים??

וחוץ מזה דבר אתה בעצמך במספרים. כמה בנ"ש (במספרים) אתה מכיר שעושות שירות הרבה יותר קל מאשר חיילות ומתלוננות על זה שלא מתקנים להם את המכונת כביסה?
זה נשמע כאילו אתה אומר את זה על סמך היכרות אישית של איזה כמה בנות שאולי זה הראש שלהם וחבל, אבל אני עושה שירות וכל החברות שלי עכשיו בשירות וזה ממש לא הראש שלנו....
לא דיברתי על התרומהgolani
דיברתי על התנאים.
תגיד לי כבר התגייסת?שלומי20104
אני לא זוכר את האחוזים המדויקים אבל בודאות יותר מחצי(להזכירך אימא שלך היתה בצבא לפני קצת שנים...) אפילו הרבה יותר.
גם בנות שלא חוזרות הביתה ועושת שמירות יוצאות כל שבוע בחמישי וסוגרות בערך פעם ב3 חודשים.
ושני הצורות של הגיוס האלו זה אם אני לא טועה יותר מ90%.
בנות שרות סוגרות מלא שבתו,וה תנאים לרוב פחות טובים אז בבקשה לא לזרוק דברים לא נכונים ולהטיף מוסר.
בת שמתגייסת לצבא עושה עאת זה כי היא רוצה לתרוםהרועה
ואותו דבר בת שמתגייסת לשירות לאומי, שניהם מתגייסות עם תנאים מסויימים ואם בת שהתגייסה על דעת זה שהיא תתרום ובסוף היא מכינה קפה זה לא פייר.

בלי שום קשר לצבא.
לא כולם מתגייסות כדי לתרוםאנונימי (פותח)
אלא כי חייבים.

ויש בנות שגם לא אכפת להם להכין קפה למפקד אם הוא חתיך. (בלי הכללות כמובן...)
הוא שאל ת'בנות שרותתת... חחח.. אני יענהנצח לנצח!!!
לא קראתי תתגובות שכתבו כאן.. פשוט אני יענה לך!
ישך כמה טעויות בסיסיות ביסודן!!!
1) בנות שרות צריכות לקבל תנאים טובים לא פחות מחיילים..
מספיק ההטבות שיש להן זה לא כמו חיילים..
לפחות שתנאי הדירה וכו' יהיו כמו שצריך..
2)זה נשמע שאתה אומר את זה כאילו הבנות שרות בסאטלה!
אז לא!
שיא הלא!!!
קורעים תצורה! בכפרי נוער במשפחות במצוקה, בדברים הזויים שאתה לא חושב עלייהם!
הרבה מעבר לבתי ספר יסודיים..ולעבודות שונות בצבא מדופלם!
ממש מצאת החמה עד צאת הנשמה!
ו- שיא הזכותם (חח.. זכותינו) לקבל תנאים של בית!!!
3)בלי וויכוח על בנות לצבא או לא..
שירות לאומי זה למדינה.. ובלה בלה בלה..
וככה גם המדינה צכה לעשות תמינמום להביא תנאים! יש זכות לבקש..!!!
ו... מעבר לזה!
זה שיא הלא חוצפה לבקש תנאים!!!!!!!!!!

יש בעיות?!

אוקי!נעמה...
רק שתדע,שרוב החיילות יושבות ומסטלבטות להן,וחוזרות הביתה מוקדם.
זאת הקרבה לעשות שירות לאומי.
ו-אני לא כ"כ מבינה לא בצבא ולא בשירות לאומי ("ואני הקטן....השפל שבין כולם...עומד בא נרעש ונפעם....|מזמזם|)
אבל זה מה שיש לי לחפור היום.....
אוקי שכנעתם אותיgolani
תודה לכול העונים!
יפה שאתה מגיב ככה...אנונימי (פותח)
צריך אומץ...

שבוע טוב ומבורך!! 
למה חיילת עושה שנתיים?שחור בהיר
וש"ל רק שנה?
למה בת שירות מקבלת 800 ש"ח וחיילת 350 ואפילו פחות?
ומה עם ימי חופש, גזירות בריסטולים, לחזור ב1 לדירה כל יום?
ועוד מתלוננות כל היום..."אין לנו נסיעות חינם בתוך העיר" וכו'
תגידו תודה שלא גייסו אתכן...

(יש בנות שירות שלא ככה, אבל הרוב כן)
אווווווwalla
אנלא מבינה למה אני בכלל עונה לך כי אתה בטח סתם בא בשביל לעצבן אבל אני חייבת...

בת שירות לא מקבלת אוכל ונסיעות וחיילות כן!! ולכן היא מקבלת יותר בשביל שיהיה לה איך לחיות!!!
אני לעולם לא חוזרת לדירה שלי ב-1, ויש הרבה ימים שאני חוזרת לדירה ב-1 בלילה!!! (אני לא מגזימה!!)
ויש לי חברות חיילות שיושבות כל היום במשרד ממוזג, קובעות תורים לרופא שיניים צבאיים (אני לא צוחקת!) וחוזרות כל יום ב-3 הביתה כמו מלכות... (בחינם..)
אני, לעומת זאת, מסתובבת בכל העיר (לא בחינם...) ומלמדת יהדות בבתי ספר חילוניים, כשאני גומרת אני יושבת עד השעות הקטנות של הלילה להכין את השיעורים והמערכים הבאים... וכן, אני גוזרת בריסטולים בשביל הפעילות. (אף פעם לא הבנתי למה עשו מזה כזה דבר איום ונורא?????? |גאה לגזור בריסטולים|)

ורוב בנות השירות שאני מכירה הם ככה!!! ולעומת זאת- רוב החיילות שאני מכירה הם סטלניות!! (וגם לא מעט חיילים זכרים, אם כבר מדברים על זה)

מאיפה אתה מביא את הגישה המתנשאת והמגעילה הזאתת???
ארררר עצבנת אותי ממששש
אוי חחאנונימי (פותח)
רק עכשיו שמתי לב שכתבתי את זה מהניק של נאור...
זאת הייתי אני.. 

שטויותשלומי20104
חתיכת פרובוקטור שיודע שהוא כותב שטויות.
(אם לא הבנתם זה חבר טוב שלי ולכן אני יודע שהוא כתב את זה סתם לעצבן)
חח..נצח לנצח!!!
שיהנה... אני לא גוזרת בריסטולים..
מספיק לי להתרוצץ כל היום בפגישות עם הקבסי"ת ועובדות סוציאליות..
להאבק שיוציאו ילדים מוכים מהבית!
ו-כן! זכותי לקבל הרבה..
אני אישית מקבלת 1070 בלי עין הרע
ושכל הקנאים ימותו

איזה מחשב מעצבן!ד"ר אריק
בס"ד
אני לא מבינה ...אתה רוצה שנעשה צבא? (אני בת, כן...למי שעדין לא הבין\הפנים\קלט!!)
כיאלו מה? ממש מפריע לך שאנחנו מתלוננות? ויש לנו כל הזכויות שבעולם להתלונן! לפי ידעתי אין חוק שאוסר להתלונן על משהו!תגיד לי אם אני טועה...
את לא טועה וזה ממש נכון!!!אביה =)
חוצמיזה שלא שומעים הרבה בנות שירות שמתלוננות. כמעט ולא!!
ואין בכלל מה להשוות בין זה לזה!
בת דתייה לא תלך לצבא, בדיוק כמו שחילונייה לא תעשה ש"ל!!!
והתנאים מתאימים לכל אחת את מה שמתאים לה.
החיילות חוזרות כל יום הבייתה, והבנות שירות תקועות בדירת שירות.
מממש ממש אין מה להשוות.
בתור אחד שהיה בצבא וראה מה חיילות..-משה ר-
עושות כל היום מדברות עם בנים עושות שטויות יושבות באיזה משרד או במרפאה תרומה אני לא רואה בזה כ"כ לעומת זה בנות שרות עושות המון אם זה במוסדות חינוך בתי חולים ועוד אז לא רק שמותר להן להתלונן אלא לדעתי הן צריכות לקבל יותר תמורת מה שהן עושות.....
דודה שלי,_חמודויינת_
היתה בצבא,
הכירה את בעלה בצבא, ותמיד מספרת לנו כמה נורא שם. היא עוד הלכה איכשהו עם חצאית,
אבל כולן שם-לא באות בשביל צבא,
אלא בשביל בנים... אני יודעת שזה הכללה, זה לא כולם.
אבל תכל'ס, ביננו-
מה בנות אמורות לעשות בצבא?
א. מזה ההשוואה הזו? כבר כתבתי לא פעםנפשי ישובבאחרונה
שאין להשוות ביניהן כי שירות לאומי זה לא חובה, ואילו חיילת שבוחרת לעשות שירות צבאי- הופך לחובה אצלה.. ולכן החיילת צריכה להסתגל לתנאים הלא מתאימים בצה"ל עבור בנות, אלא מיועדים לחיילים- בנים.. אין מה לעשות, מבחינות רבות- הלכתית, חברתית, נפשית- שירות צבאי לא מתאים לבנות!! אז גם התנאים הם בהתאם.. אז מהיכן העזות והחוצפה בכלל להשוות ביניהן- בין בנות שירות לחיילות (אם בתנאים ואם בזמן השירות וכ"ו)?
הגיע הזמן שיגידו את זה קבל עם ועולם- אין מקום ולא יהיה מקום בשום מצב לחיילות בצבא, בייחוד בקרבי.. ובעברית תורנית זה נקרא: "והיה מחנך קדוש"...

ב. שירות לאומי הוא לא תחליף לצבא אלא בא (או אמור לבוא) מבחירה מלאה של הבת בהתאם לרצונה, למקום שירותה, לדרכה ולדעת הרב המדריך אותה.. לכן בוודאי שגם התנאים צריכים להיות בהתאם.. בנות ישראל צריכות לחיות בתנאים ראויים, כיאה לבנות.. ומתוך כך אני אוסיף- שזה מאד כואב שבנות הולכות לצבא ומשפילות את כבודן, את ה"בת ישראל" הקדושה  שבתוכן תמורת עזרה לצבא (=שיכולה להיות מאד משמעותית אבל עדיין זה לא ראוי, כנ"ל) אבל זה נובע רבות מההשוואה לבנים, ממקומות פמיניסטים שיוויוניים מוצהרים..   
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך