2-3 נקודות?!
מינימום 10!
ולעניננו,
אני נבחרתי ע"י רוב חברי הפורום לפני כחצי שנה להיות המנהל.
אני נבחרתי לתת מענה, עזרה והתייחסות לכל משתמשי הפורום.
אני נבחרתי לתת את השיקול דעת שלי בעניינים שקשורים לניהול הפורום והתוכן שלו.
א' - אני לא חושב שהשארתי את השרשור עם תמיהות, קראתי את כל ההודעות שבשרשור, והגעתי להחלטה כלשהי.
אתה מוזמן לקבל אותה, ואתה מוזמן גם לא לקבל אותה, בהחלטה הזאת אני לא יכול לכפות עליך.
ושתדע, אני בטוח שקיבלתי את ההחלטה הנכונה. וזה למה? כי אני סומך על כושר השיפוט שלי.
ב' - קודם כל, תודה רבה שאתה מגדיר אותי כ"חלק מהפורום", מעריך.
"אין הוא יכול לקבל החלטה על סמך דעתו האישית והמשחודת אלא לערב מנהלים נוספים."
אני לא חושב כמותך, אני חולק עליך.
אני די בטוח שחלק מתפקיד ההנהלה הוא כן לקבל החלטות נכונות והגיוניות.
אם אתה לא חושב כמוני וסובר שהתפקיד המרכזי שלי בתור מנהל הוא להעלות נקודות, מה אני אגיד לך... נרקיס! אני לא חושב ככה, ואני ממש מקווה שחברי הפורום נותנים לי גב בעניין הזה...
אגב, יש לי סיבה להאמין שאני מספיק בוגר ושקול בשביל לא להיות משוחד בנוגע ל-2 נקודות לבית מסוים.
אם אני לא - המצב קשה...
אבל אני כן, אני כן בוגר מספיק. אני כן לא דיקטטור ונצלן.
ואם ברצונך להתעמק עוד במידות שלי, אקבע איתך שיעור ספרי מוסר בשיחות אישיות.
אם אתה בכל זאת חושב שאני כזה, תצטרך להאמין לי שלא.
("החושד בכשרים לוקה בגופו" - איזה מדהים! זה בדיוק השניים מקרא ואחד תרגום של היום, "והן לא יאמינו לי" - משה אומר זאת לקב"ה במעמד הסנה שבוער ואינו מתכלה, ואחרי שאומר את המשפט למעלה ה' הופך את ידו מצורעת כשלג.
ומפה למד ריש לקיש בגמרא במסכת שבת דף צז עמוד א, "אמר ריש לקיש: "החושד בכשרים לוקה בגופו" דכתיב, "והן לא יאמינו לי".)
ג' - בטח שיש!
החוק של הקטנת בית אחר הוא חוק נורא כללי ולא מפורט.
הגיע מצב שיכול להיות שצריך להשתמש בחוק הזה, הגעתי וחידשתי לך שלא צריך.
כשיש ויכוח בין שני אנשים, לא יהיה מצב "חוקים מוסכמים על כול".
בויכוח הזה אתה יצאת וידך על התחתונה, ואולי בויכוח הבא אתה תצא וידך על העליונה. לא יודע...
ואני נימקתי מספיק את הסיבה שלי לא להוריד לגריפינדור את הנקודות.
ציטוט -
"הקטנה נכללת במשפטים כגון "דורמשטרנג הם ממש נרקיסים נובלים!" ודומיהם.
והנבון יבין שאני כתבתי את המשפט למעלה בציניות.
כשאדם כותב "אני לא אוהב את כך וכך" זה לא הקנטה,
ומאידך זה גם לא תורם בשום דבר לפורום\לבגרות שלו.
הוא רוצה לכתוב? שיכתוב...
אני מניח ומקווה שחברי הפורום לא לוקחים בצורה קשה ולא נעלבים מאמירות כאלו, מקווה...".
ולחלק השני של השרשור שלך לא אתייחס, רק אצטט לך שורה מלמעלה.👇.
"("החושד בכשרים לוקה בגופו" - איזה מדהים! זה בדיוק השניים מקרא ואחד תרגום של היום, "והן לא יאמינו לי" - משה אומר זאת לקב"ה במעמד הסנה שבוער ואינו מתכלה, ואחרי שאומר את המשפט למעלה ה' הופך את ידו מצורעת כשלג.
ומפה למד ריש לקיש בגמרא במסכת שבת דף צז עמוד א, "אמר ריש לקיש: "החושד בכשרים לוקה בגופו" דכתיב, "והן לא יאמינו לי".)"
ואני לא חושב שיש יותר חזק מזה...