פייזר מצאה ארץ שלמה שמוכנה להיות שפן נסיונות וגם .....אוהב א"י והעם 1

..... לשלם מחיר מלא. הם הבינו שהם חלק חשוב בתעמולת בחירות של איש שמוכן להמר.

הלואי ואתבדה אבל יש לי הרגשה לא טובה.

ברור שיש לך הרגשה רעה מזהה-מיוחד

ביבי עלול להרוויח מזה...

לגמריסודית
אין שום קשר. הלואי והניסוי יצליח לבריאות...אוהב אי והעם 2
... עם ישראל בארץ ישראל.
עכשיו שזה פורסם אני רק שואל :
לקחת מדינה שלמה כשדה ניסוייים ? מישהו שאל מישהו?
האם החיסונים נתנו בחינם או שמשלם המיסים הישראלי שילם מחיר מופקע?
אין ספק שיש כאן הימור לא קטן על חשבון אזרחי ישראל.
פייזר מצאה מדינה ערוכה ומוכנה לנצח את הקורונהמרדכי
בס"ד

מדינה שלאורך שנים זלזלו במערכת הבריאות שלה, אבל הקורונה הראתה לנו ולעולם כולו איזו מערכת בריאות איכותית יש לנו. מדינה ששמה את בריאות הציבור שלה לפני הכל, ומדינה שתדאג לבריאותו גם של אחרון אזרחיה.

גאה היום יותר מתמיד להיות ישראלי, ושמח שיש לי ראש ממשלה שיודע לקחת סיכונים ולהפתיע את כולם בהצלחותיהם.

רק בריאות!
רק בריאות,בין הטיפות

במחיר הכלכלה והשלוה של האזרחים

מתי הם יבינו שדיי להתערב לנו בחיים?

חופש הבחירה והפרט!!!

מי שרוצה - ילך לסופר

ומי שלא רוצה להידבק - ישאר בבית

מי שרוצה - ילך לחתונה ויתחבק שם עם כל אורח רנדומאלי

ומי שלא רוצה - ישאר בבית!!

למה לתקוע את כולנו בבית בכח?

מי שרוצה שמפחד שישאר בבית, מה שבעצם כולנו עושים עכשיו

ומי שמחליט שלא אכפת לו (כמו אלו שמעשנים וכד') - יעשה מה שבא לו!!!!

שיעשו מדיניות של קפיטליזם ולא סוציאליזם

ממילא כל ההגבלות שלהם לא מדי עוזרות........

מה זה די להתערב?ה-מיוחד

מה זה מי שרוצה? אנשים לא צריכים לצאת לעבוד? ללכת לסופר? 

יש דברים שחייבים לעשות ואני לא רוצה לידי אנשים חולי קורונה

התכוונתי להגבלות על אנשים בריאיםבין הטיפות

שעכשיו מדינה שלמה תקועה בבית בגלל הוראת החוק

בידודים לחולים ולאלו ששהו בקרבת חולה הם חובה

אבל ההתערבות הזו בחיי הפרט והחלטה איך הוא ינהל את החיים זה הפך הדמוקרטיה

זה מה שעשו בשבדיהבן מכיר
מוזמנת לבדוק מה הולך שם עכשיו, גם בריטניה טיפלה בצורה כושלת ויש שם כמעט 1000 מתים ביום
וכשמישהו ש"רוצה" יילך ויתחבק - ואחר כך יהרוג את סבא שלך?הָיוֹ הָיָה

זה סבבה?

ממילא סבא שלי נשאר בבית כמו כל האנשים שחוששיםבין הטיפות

ואנחנו נזהרים מאד לא לבקר אותם אם יש חשש שנחשפנו.

ומי שמחליט שהוא לא חושש, או שמבחינתו לצאת לראות עולם זה חשוב לו

שיעשה מה שבא לו!!!!

אז לא סבא, אז דודה... נו באמת, אל תיטפלי לפרטים..הָיוֹ הָיָה

אין דבר כזה כל אחד יעשה מה שבא לו

אולי גם נבטל את בתי המשפט והכלא - מיש רוצה לגנוב שיגנוב ומיש לא שיתגונן?

נו באמת, תחשבי בגדול, לא מדובר על שלושה ילדים בגן, אלא על תשעה מליון אזרחים, את לא קולטת איזו בוקה ומבולקה תהיה אם "כלא חד יעשה מה שבא לו"? את יודעת לכמצה מתים היינו מגיעים? לכמה תפוסה בבתי חולים? קצת היגיון

אתה מבין אותי לא נכוןבין הטיפות

שיהיו הגבלות מסוימות על חולים ועל נחשפים

אבל ההגבלות הכלליות האלו והקולקטיביות

לא לצאת מהבית, לא להתכנס הרבה אנשים, לא לפתוח חנויות, 

זה כבר חדירה והתערבות מוגזמת, בעיקר במדינה שחרטה על דיגלה את חופש הביטוי והמעשה

האנשים שבסיכון ושחוששים כבר כלואים בבית חודשים ולא יצאו עד שהכל יגמר

אז תנו לצעירים ולאו שרוצים להמשיך בחיים כמה שניתן

הכלכלה מידרדרת למקומות קטסטרופליים שיהיה מאד מאד קשה לשקם!!!!

ההתנהלות של הסגרים לא הוכיחה את עצמה, אנחנו כבר בסגר שלישי (חמישי, אם סופרים את ההוא של ראש השנה וההוא שהתחיל לפני שבוע) וכלום לא זז

אולי זה הזמן לנסות לשנות כיוון? ולהצליח להציל תחומים אחרים, חוץ מבריאות?

אם האנשים שבסיכון כלואים כבר חודשים, אז מי הם..אדם כל שהוא

מאתיים האנשים שנפטרו השבוע מקורונה?

אז אתה מסכים איתי שלמרות המדיניות הזאת נפטרים אנשיםבין הטיפות

אולי צריך להבין מיזה שלא צריך להרוג את הכלכלה ואת בעלי העסקים?

זה ממילא לא עוזר!!!!

לא.אדם כל שהוא

רואים בבירור את התועלת כשנקטו בהגבלות מועילות, ואת הנזק כשהתמהמהו.

צפוי שיתחילו לראות את ההשפעה של הסגר הנוכחי כ10 ימים..אדם כל שהוא

אחרי שהתחיל.

שמעי, אנל'א רוצה להעליב אותך, אבל פשוט אין לך שום ידע בנושא.הָיוֹ הָיָה

דבר ראשון, תוציאי מהלכסיכון את ה"התערבות" ו"זכויות הפרט" ושאר כל הערכים הפייגלניסטים האלו, המדד היחיד הוא מה מציל חיי אדם באומדן סביר (וככל שפוחתת הסבירות - בהתחשב בנזק הכלכלי)

את מדברת על כלכלה קשה לשיקום, ולא מחשבנת בכלל בכלל מה היכולת "לשקם" בשעת מעשה (!!) מערכת בריאות קורסת.

לא הוכיחה את עצמה? בטוחה?

תנסי בבקשה לספור את מספר המת\ים אצלינו ביחס למדינות שלא הטילו סגרים... תעדכני בתוצאות..

מה זה "כלום לא זז"? מה מבחינתך מהווה תזוזה? את חושבת שהסגר אמור להשמיד את הקורונה? מבחינתי "תזוזה" היא כל מצב שמאפשר למערכת הבריאות להתנהל ולהציל חיים, ולא להביא אותנו למצב של איטליה, או אפילו, חלילה, אמריקה..

בקיצר, פליז, תשאירי למומחים ומנוסים את ההכרעות האלו, ואל תתלונני בטענות שנשמעות דף מסרים של פייגלין..

פייגלין? שו הדא?בין הטיפות

באמת אין לי ענין להיכנס לזה, בלי קשר להטחת עלבונות

אני עצבנית שאני עכשיו תקועה בבית ולא יכולה ללכת לקניון

וחברה שלי מתחתנת שבוע הבא אלוקים יודע איפה ועם כמה אנשים

וניראה שכל מה שמענין את הממשלה זה מערכת הבחירות הקרבה

איש שכל מה שאכפת לו זה "זכויות הפרט"הָיוֹ הָיָה

אני גם עצבני, גם אני נדפקתי.

(חברה אחת? לי התחתנו בקורונה עשר... כולל אירוסין...)

אבל לא אנחה את מחשבתי ועמדתי לפי העצבים..

רק הזכויות של פעילי "תג מחיר" חשובותאינליאז

מובן מאליו

כולי נפעם מבגרותך המופיעה במלא הדרה.הָיוֹ הָיָה

סליחה אבל אלובן מכיר
לא ערכים "פייגליניסטים" אלו ערכי המערב בדגש על הקפיטליזם
ההקצנה שלהן היא פייגלניסטית מובהקת.הָיוֹ הָיָה

הקורונה היא כבר מזמן לא מגיפה שפוגעת רק במבוגרים ובסיכוןמרדכי
בס"ד

רק השבוע התבשרנו על נער בריא בן 17 שזה פגע לו בשריר הלב והוא מאושפז במצב קשה, על צעיר בן 23 שמונשם. זה ממש לא צחוק. בכל יום מתים בישראל בין 30-40 חולים שאילולה המגיפה הם לא היו מתים. מדובר במעל 200 חולים בשבוע וזה גם יכול להגיע בקלות ל300.

הסגרים הצליחו להוריד את התחלואה למימדים קטנים (במיוחד הסגר הראשון) ואיפשרה לישראל לפתוח מעט. כבר אז היה ברור שלפעמים יהיה אפשר לפתוח יותר ולפעמים לסגור.
אי אפשר לדעת מי נחשףפריקה2
אם אתם באים במגע עם מישהו בעולם אתם עלולים להידבק. ככל שיהיו יותר חולים הסיכון יותר גבוה לכם ולסבא וסבתא שלכם.
אם כל מי שלא אכפת לו יעשה מה שבא לו..אדם כל שהוא

התוצאה תהיה מוות של הרבה אנשים אחרים, שחלקם עשו כל שביכולתם כדי להיזהר.

מאותם אורחים רנדומליים יכול להיות אחד שיבקר את סבא שלו, שחייב סיוע ולא יכול להימנע ממגע עם אנשים, ואחד אחר שילך לרופאת משפחה, שמטפלת גם בזקנים וחולים, שחייבים לקבל טיפול.

יעשה מה שבא לו ואז יתפוס את המיטות בבתי החוליםק"ש
נכון חלקית מאודספק

מערכת הבריאות בישראל מתחלקת ל-2: רפואה בקהילה וכל השאר (רפואה דחופה, בתי חולים וכו'). 

הרפואה בקהילה היא טובה מאוד הודות לחוק שיזם חיים רמון שהפך את הרפואה הקהילתית למערכת שעובדת בשיטת השוברים. (כמעט. יש שתי הסתייגויות שגורמות לרמה להיות נמוכה מכפי שהיא יכולה להיות, אבל קרוב). 

כל השאר - קטסטרופה ענקית. 

מתמחים שלא ישנים 26 שעות מקבלים חולים במיון, תורים ארוכים למומחים עם תתי התמחויות, רמה נמוכה ותנאים גרועים. (למעט מחלקת יולדות ששם התנאים הם מעולים - כי גם מחלקות היולדות בארץ עובדות בשיטת השוברים... נראה ששיטת השוברים עובדות טוב ברפואה... מעניין למה אנשים כ"כ מתנגדים לה בחינוך...). 

מבצע החיסונים שייך לקופות החולים ולרפואה בקהילה - ולכן התפקוד טוב באופן יחסי. 

מה שכן, ביבי עשה כאן שיקול נכון - עדיף לשלם כפול על חיסון ובלבד שנוכל לפתוח את המשק כמה שיותר מוקדם. 

סוף סוף ביבי עשה משהו טוב. 

לא אמרתי לרגע שהמערכת מושלמתמרדכי
בס"ד

זה שישנם עוד כשלים, כמו עם המתמחים, זה עדיין לא אומר שהמערכת לא הצליחה להוכיח את עצמה ביעילות ובשמירה על בריאות הציבור. כן, גם בתי החולים שהתארגנו במהירות שיא ופעלו באופן מעורר השראה על מנת לפתוח כמה שיותר מחלקות ולהביא כמה שיותר מיטות אישפוז. כך לא נראית מערכת בריאות כושלת.
הענין הוא שמדובר על 2 מערכות שפועלות בצורה שונהספק

ברמה של בתי החולים וכל מה שהוא לא טיפול בקהילה, המערכת כושלת.

תורים ארוכים, רמה נמוכה ותנאים גרועים. (גם לצוות וגם למטופלים).

(הקורונה הוא משבר נקודתי שבעקבותיו דחו את כל הטיפולים האלקטיביים ועדיין הגענו אל סף קריסה לפני הסגר השני). 

הטיפולים בבתי החולים הלא ממשלתיים, הם לא גם בשיטת השוברים?אדם כל שהוא

מימון מהקופה לטיפולים ממומנים שמקורו במס בריאות, והפציינט בוחר איפה לקבל את הטיפול, כשחלק גדול מהאפשרויות זה בתי חולים לא ממשלתיים [בבעלות קופות חולים שונות, או פרטיים]?

הלואי ושדה הניסויים יראה הצלחה . אבל....אוהב אי והעם 2
... איך שלא תסתכל על זה ראש הממשלה שלך החליט שנתיניו יהיו שפני נסיונות וכל זה בעלות שלא ידועה עדיין.
שפני ניסיונות למה?מרדכי
בס"ד

לחיסון שעבר את כל האישורים של הFDA? שארגון הבראיות העולמי סומך עליו את ידיו? על איזה ניסיונות את מדבר?

שישלם כמה שצריך, כל יום שהכלכה סגורה מביא הרבה יותר נזק.
הלואי ואתבדה. כאן מעדיפים לחכות.אוהב אי והעם 2
אני מאמין שהקורונה היגיעה לעולם כדי שנלמד לשנות את דרכינו. אני יכול להביא כמה דוגמאות אם תרצה אבל כאיש מאמין אני בטוח שאתה מבין למה אני מתכוון. לכן פתרון החיסוני שביבי סומך רק עליו כדי שעם ישראל יחזור להרגלים הישנים אישית לא נראה לי.
כמו כן עוד לא ידוע אם החיסון הוא קבוע או שנצטרך לקחת אותו כל שנה פעמיים. עם ישראל במדינת ישראל יעזור לעולם לדעת זאת בבירור.
נכתב הערב בערוץ בשבילך:ק"ש
יש גבול לשוויון. דתיים למשל - הערות - ערוץ 7

הפסקה הראשונה כאן במיוחד בשבילך.
קראת?אמלתראאחרונה

חטא היוהרה

בימים האחרונים יוצא לי לשבת הרבה לצד רופאים מכובדים, מבכירי המערכת הרפואית בישראל, ולהתעמת איתם במסגרת ההתנגדות שלי לחיסון הפוליו המוחלש. המסקנה שלי מכל התהליך היא, שמשרד הבריאות חווה עכשיו התנגדות ציבורית בהיקף שאולי לא היה פה מעולם, לרעיון הנואל של מתן החיסון המוחלש לילדי ישראל בגלל חטא אחד. חטא היוהרה.
רופאים יקרים, אתם מזלזלים באינטיליגציה שלנו, ביכולת שלנו לנתח נתונים, להסיק מסקנ…ות, אתם מזלזלים בעובדות, בנסיון העבר המר, מלאים בגאווה עצמית שמעוורת את עיניכם לראות עד כמה קיצוני וחסר אחריות הוא הצעד שלכם. אתם לא יכולים לומר דבר והיפוכו, להטעות, לסלף, להסתיר מידע, לזרוע פחד, לאיים, להתעלם.
בעצם אתם יכולים.
עובדה.
אבל אל תצפו שנאמין לכם.
עם כל יום שעובר משבר האמון בכם גדל.
וזה מדהים לראות שעדיין לא הפנמתם. אתם עדיין לא מקשיבים.
אם הייתם מקשיבים, הייתם יודעים שלא מדובר בקומץ מתנגדים אידאולוגי, שיוצא כנגד כלל חיסוני השיגרה,
אלא עוד ועוד הורים שהאמינו בכם, חיסנו את ילדיהם לפי כל ההנחיות, והפעם אומרים- את זה לא.
אולי לראשונה בחייהם.
וזה משגע אתכם, אז אתם מנסים לקעקע אותנו, לשים אותנו במשבצת של הזויים וחסרי אחריות.
בוקר טוב רופאים יקרים, תתעוררו.
אתם עומדים על המשבצת הזו. והציבור מתעורר להכיר בזה.
אתמול בבוקר זה שוב קרה, בתוכנית הבוקר של ערוץ 10,
אני מצטטת מאתר ה- CDC (המרכז לבקרת מחלות), ומדו“ח מבקר המדינה שקבעו שניהם כי החיסון המוחלש יכול לגרום למקרי שיתוק.
ויושב לצידי רופא ומדבר על הערכה.
“על סמך ההערכה שלנו, יש מגיפה מסוכנת ונוראית“.
הממ… על מה אתה מבסס את זה? איזה ממצאם מוכחים ותקפים תומכים בהנחה הזו שלך שיש פה מגיפה אלימה?
או שאולי אתה פשוט מפחיד את הציבור? פונה לבטן הכי רכה וכואבת וזורע חרדות ואימה?
אם התיזה שלכם היתה תקפה, בארצות הברית מזמן כבר היו אלפי מקרי פוליו.
ואתם יודעים את זה. אבל אין.
התיזה שלכם לא עומדת במבחן המציאות.
זה תרגיל פשוט בסטטיסטיקה. כבר 13 שנה שעשרות מליוני ילדים אמריקאים לא מוגנים מנשאות של נגיף הפוליו. הם מקבלים רק את החיסון המומת (כמו שקיבלנו כאן ב-9 השנים האחרונות), ולכן ברגע שנגיף פרא מגיע, שום דבר לא יכול לעצור אותו מלהשתולל. כמות המהגרים שמגיעה לארצות הברית ממדינות כמו ניגריה, פקיסטן, היא גדולה. מספיק אפילו בנאדם אחד. ילד הודי שבא לבקר בארץ התפוח הגדול ויפיץ את הנגיף הנוראי.
עשרות מליוני ילדים
13 שנה הם חשופים לסכנה
ואין אף מקרה שיתוק מפוליו. אפילו לא אחד!!
אתם חוזרים ומפחידים אותנו שזה עניין של זמן, זה סטטיסטיקה.
יבוא הרגע שנגיף הפרא יפגוש מישהו עם מערכת חיסון חלשה וזבנג בום, זהו. הלך עלינו.
זה נשמע לכם סביר שהנגיף שאף אחד לא יכול לעצור אותו, לא פגש במשך 13 שנים תמימות אף אמריקאי עם מערכת חיסון חלשה?
אין באמריקה פוליו בביוב, אתם יודעים למה? כי לא מחפשים אותו.
אם היום ילכו ויבדקו את הביוב של ניו-יורק ימצאו נגיפים.
ואז ירוצו ויבדקו צואת אנשים וימצאו נשאים.
בבקשה, תציגו מסמכים שבדקו בעשור האחרון נגיפים ונשאים בארצות הברית והעלו חרס.
קדימה, תעמידו אותי על טעותי. תרסקו את הטיעון שלי.
אתם לא יכולים לבנות מבצע הפחדה המוני ומסוכן כזה על תאוריה הזויה ולא מוכחת.
בעצם אתם יכולים. עובדה.
אבל אל תצפו שנאמין לכם.

אני, אריה אבני:
בקר טוב לכל הפנויים לקרוא וגם לאלו שבכלל לא כאן. בקר צח לכול עם ישראל.

לקרוא על הבקר את המילים העדינות של ידידתי שירי גרמן זה היה כמו ללקק את הקצפת שעל הקפה של הבקר. האמת היא שאיני שותה קפה כבר מאות שנים ולא נגעתי בקצפת (בטח גם לא צמחית) כבר 20 שנה מינימום.
המשפטים שלה עדינים, אך מבהירי כוונה, שופטים וגוזרים את ראשי משרד הבריאות ובכירי רפואה ממלאי אולפים למיניהם. האולפנים.

זו לא יוהרה, שירי יקירתי. זהו זלזול בבני אמונות אחרות, שיודעים קרוא וכתוב. זו תחושה של עלובים שפגעו בגואוותם, ביכולות המנטליות שלהם. ראשי המשרד, כמו האחים, בטוחים שהם הדת הנכונה.
הם בטוחים כי השריעה, יצרנית הכימותראפיות, החיזונים (כן, עם ז`) הם האמת שלאורה יש ללכת, וכי היהודים הם בני חזירים ובני קופים.
זו הדוגמא שעולה לי כל פעם בראש.

ראשי משרד הבריאות הם בעיה שאינה רפואית, אם הם מאמינים לקביעותיהם.
ואנחנו, כלומר “עמך“, כמו שירי גורמן וכמוני, המטומטמים, שגדולי משרד הבריאות מנסים לנווט, אנחנו לא מבינים דבר.
הם, נפוחי החזה, בטחון אינסופי, שכחו כי יש אינטרנט.
הם בטוחים שאנחנו, פשוטי העם- אנאלפבתים.
לעיתים ציינו בעיני קוראי האתר כי הם מלקקי תחת יצרניות החיסונים וה drugs למיניהם. אני מתקשה להאמין שהם מלקקי תחת. הם פשוט לא שמים לב כי החל האביב הערבי אך גם האביב הרפואי.
יודעי קרוא וכתוב מתחילים לשאול שאלות, שהן מסוכנות ביותר לראשי משרד הבריאות.
העם אמר את דברו כשלא רץ לקבל את החיזון לשפעת החיה הוורדרדה.

אני חושש שראשי המשרד הם כנראה מריונטות, שמשהו מניע אותן.
הן, המריונטות, בטוחים שפעילות מוחם היא עצמאית, בוגרת, על בסיס Evidence Based Medicine. כמה לא נבונים הם. הם לא קולטים שאולי משהו מניע את מוחם במסלול MBM. רפואה המבוססת על כסף. כספי החולים. כספי משלמי המיסים. Money based medicine.

מועצת החלב מחדירה לראשים “דלי חלונות איוורור וביקורת עצמית“ את הרעיון של 3 מנות חלב כל יום. הכי חכמים, מזה אלפי ומאות ועשרות שנים, וגם אני, הקטן שבהם, מביאים את המידע העדכני. אל תהיו שוטי חלב.

הארווארד זה משהו משהו. הסינים, הרמב“ם, אינשטיין (כן. אפילו הוא כתב לאשתו כי לא תתן לילדם שיוולד חלב פרה שלא יהיה מטומטם כמוה) ומאות אלפי נטורופאתים אומרים שנים- חלב לא. חלב לא. חלב לא.
וראשי משרד הבריאות אומרים כן לחלב. כן. כן. כן. שיהיה סרטן, מחלת קרוהן, סוכרת נעורים, שברים ובריחת סידן, אסטמה, קטארקט….
ספרו לי על כל מחלה רצינית ואראה לכם קשר ברור לחלב.
גם טרשת נפוצה.
גם אוטיזם.
ראשי משרד הבריאות הם מנתבי חולי ומוות. מריונטות חסרות עצמאות.
שווה לקרוא בקישורית הבאה, מה שיכולתם לקרוא ב “עזוב ת`עטינים שלי“, הנמצא חינם באינטרנט:

באמת?מתנצל

אתה שמח שהחיסונים הרעילים האלה הגיעו לארץ?

אתה יכול להוכיח?ה-מיוחד

במה שהבאת כתוב דברים שאין שום בעיה להוכיח אם אכן הם קרו.

בויקיפידיה לא כתוב שום דבר על זה 

(האנגלית שלי לא טובה בשביל לקרוא כתבות) 

ניסית לבדוק האם הטענות נכונות?אדם כל שהוא

שאלת את עצמך, למה אתה מאמין ל"חבר מושבעים" - כמה אמריקאים שנבחרו אקראית [גם אם נניח שבאמת היה פסק כזה של מושבעים], ואתה לא מאמין לגופים מקצועיים מהרמה העליונה עם הרבה מומחים, בארה"ב, באירופה ובבריטניה שאישרו את החיסון? לתלמידי חכמים גדולים שעוסקים שנים רבות ברפואה והלכה, כמו הרב אשר ויס והרב זילברשטיין? לרב אלימלך פירר?

רב אלימלך פירר נכנע למזימהמתנצל

לגבי אחרים אני לא יודע האם הם בכלל ניסו לחקור את המזימה, ומה גרמו חיסונים של ביל גייטס בעולם:

בתחילת הסרטון, הוא בונה על זה שהרב פירר אמר בשם הרבנים..אדם כל שהוא
עבר עריכה על ידי אדם כל שהוא בתאריך כ"ז בטבת תשפ"א 16:00

והם לא אמרו בעצמם, ובנוסח שפרסם הרב פירר בשמם אין "חובה"/ "מצווה"/ "צריך".

אז הנה, הרבנים אומרים בעצמם, והרב קנייבסקי אומר גם את המילה "צריכים"- 

הרב גרשון אדלשטיין: "להתחסן מהר ככל שניתן"

הרב שלום כהן: הקדוש ברוך הוא רוצה שנתחסן

אז אולי גם לשאר הדברים שבסרטון אין סיבה להאמין?

אולי על מי שלא עשה את הבירור המינימלי, ולא בדק האם הרבנים עומדים מאחורי מה שפורסם בשמם, ולפני שהוא מטיל דופי באיש חסד מופלא, אי אפשר לסמוך שדברים אחרים שהוא אומר מבוססים על מחקר יותר מעמיק?

ולגבי "הרבנים של בני ברק", שהוא הזכיר אז כנראה הוא התכוון לבית הדין של בני ברק שלא רצה לפרסם תמיכה בחיסונים, אז הנה דברי הרב סילמן ראב"ד בית הדין - החיסון נגד הקורונה | בינינו - מערכת שיעורי תורה לצפייה שרחוקים מאוד-מאוד מהגישה של הסרטון. (לקבוצות סיכון הוא ממליץ להתחסן מיד, וכך הוא נהג בעצמו והזמין תור לחיסון, לאחרים ממליץ לחכות קצת  אבל "לא מדי הרבה").

למשל הרב קניבסקי אחרי שעיין בדך - ענה משהו אחרמתנצל
אגדות וסיפוריםק"ש
א. אין במה שהבאת שום דבר על החיסונים הללו, כך שלטעון שהם רעילים, נו...
ב. גם אני יכול להוציא פרוספקטים צבעוניים, זה עוד לא אומר שמשהו ממה שכתוב שם אמיתי.
ג. גם אם חלק מהפרטים (הישנים מאוד) נכונים, זה עוד לא אומר שהם באמת מסכנים מישהו. יש פרומיל של טעות ועליהם משלמים. אגב, לפעמים לחברה גדולה עדיף לשלם מלהשקיע בשנים של משפטים.
ד. כל גורמי הבריאות בארץ ובעולם - אישרו את החיסון. הם יודעים יותר טוב ממך את כל מה שכתוב בפרוספקט הזה. אגב, הם גם יודעים מה האינטרס של מי שהןציא אותו...
אתייחס לד'מתנצל

ואתה לא יודע שגם ארגון הביראות העולמי נשלט ע"י ביל גייטס?

שוב, אגדות וסיפורים...ק"ש
והחיסון אושר לא רק ע"י ארגון הבריאות העולמי, אלא גם ע"י כמה וכמה גופים שונים בארץ ובעולם.

מדהים שהפחד מכל מיני אגדות, גובר אצלכם על החשש ממחלה.

הכבשים הם הפתאים המאמינים לכל דבר - אקטואליה וחדשות
ביבי בעצמו אמר פעם שאין מה לפחד מהקורונהמתנצל

אתה יודע למה? כי קורונה - זה קשקוש

זה כמובן סרטון קטוע שמסלף-אדם כל שהוא

זה המקור, מלפני הבחירות הקודמות - ‎Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו‎ on Facebook Watch

ואפשר להקשיב עוד כמה שניות, ולשמוע את ההקשר שבו הדברים נאמרו.

נראה לי, שהשיטה הזו להוציא משפט מהקשרו, די מייצגת את שיטת העבודה של מתנגדי החיסונים.

[הצלחתי למצוא את המקור באמצעות ה"משרוקית" של אתר גלובס]

נכון! הוא איש לטאה שמנסה להשתלט על כדור הארץספק

באמצעות באגים ב-windows...

בוודאי. אפילו כבר התחסנתי בעצמימרדכי
בס"ד

והפלא ופלא, עבר כבר למעלה משבוע מאז החיסון ואני עדיין חי בלי שום תופעת לוואי חריגה (למעט כאבים באיזור הדקירה, כמו כל חיסון אחר) בדיוק כמו לקרוב לשני מיליון אחרים פה בישראל שכבר חוסנו. דווקא כמי שיש לו עבר רפואי עשיר כמו שיש לי, אני מאמין בחיסון הזה וכבר הוכח עשרות פעמים שהטענות האלו הן שטויות ושחלק מהרפואים שלכאורה חתמו על זה אמרו שהם מעולם לא הסכימו לחתום על מכתב מסוג זה.

מזל לפחות שלא הבאת לנו גם את הפייק סרט של אורלי וגיא והסלט הגדול שהם עשו שם בשביל לבלבל אנשים שלא מבינים. גם זה כבר הופרך ואנשים שונים הראו כיצד הזוג הזה מנסה לשטות בכולם.

בכל מקרה, אני כבר מחכה למנה הבאה, הזאת שתגרום לכך שאהיה יותר מוגן מהקורונה ושוב אוכל לבקר משפחה וחברים ולא לחשוש יותר בגלל ההיסטוריה הרפואית שלי.
ומי ערב לך שהצרה לא תהיה במנה הבאה?מתנצל

אולי בכוונה עשו את זה ככה, כדי שיחשבו שבחיסון אין בעיות, וככה כולם יתסחנו, ואת הרעל יכניסו בחיסון השני?

מבטיח לעדכן אותך עוד שלוש שבועות איך אני מרגיש מרדכי

אשמח לעדכוןמתנצל

אני ממש לא רוצה ברעתך (גם אם תתחסן) חלילה....

שמח לעדכן -מרדכי
בס"ד

ב"ה אני שבוע (פחות יום) אחרי החיסון השני ומרגיש נפלא. קצת חולשה ביום שאחרי (תופעת לוואי של לא מעט חיסונים) אבל אחרי שינה טובה גם זה עבר. כך היה גם לאחי, להוריי ולחמי.
כנ"לנחשון מהרחברון

מלבד החולשה. לא היתה

גם אצלי עייפות קלה ביום למחרתפריקה2
תודה!מתנצל

שמח לשמוע!

גם אנחנו!ק"ש
יותר משבוע אחרי החיסון השני מרגישים מצויין - חווינו חולשה כללית ביום למחרת (חלק בצורה יותר חזקה וחלק יותר חלשה), ככאב מקומי בשריר של הזריקה לעד 48 שעות וזהו. חוץ מזה מרגישים טוב, אני, אשתי, הורי, סבא וסבתא, חברים רבים...
שתי המנות של החיסון הם אותו דבר בדיוק...אדם כל שהוא

אין בקבוקונים נפרדים למנה ראשונה ולמנה השנייה.

[אבל, יש הבדל בתופעות הלוואי, כי המערכת החיסונית של הגוף כבר זוכרת את החלבון שהחיסון מייצרת, ומגיבה בהתאם].

נראה מה יהיהמתנצל

שמח שיש לך ראש ממשלה בדרגה 33?מתנצל
לא ייאמןעוזר ישראל

אחר כך אתה טוען לענייניות ולחוסר אובססיביות. תתבייש לך.

בעל העין הרעה, מצא לעצמו עוד נושא להשמיץ את ישראלק"ש
כל העולם נפעם ממבצע החיסונים כאן ואתה מהדהד בכח, כמה עיתונאים שכל פרנסתם מעין רעה על כל דבר.

שנזכה להיות מתלמידיו של אברהם אבינו ולא של בלעם הרשע.
יש כבשיםמתנצל
אני לא מתומכי ביביפריקה2
אבל אני חושבת שזה מזל שלנו שביבי צריך את החיסונים כי בזכות זה אנחנו מקבלים אותם...

אני שמחה מאוד על החיסונים באופן אישי. לדעתי, זו הדרך להינצל מהמגפה שאת מעט מהשלכותיה אנחנו כבר רואים...

בזכות חיסונים אין בעולם מגפות אחרות, אז את הסיכון הקל בחיסון אני מוכנה לקחת..

אני מסכימה שהחיסונים טובים לביבי אבל במקרה זה טובת ביבי וטובת העם התאחדו.

יצויין שכנראה אצביע למישהו שלא רוצה ללכת עם ביבי. אני ממש לא אומרת את זה כדי לסנגר על ביבי.
אם את לא רואה פה משהו מסריח...מתנצל

לא אמרתי שאני לא רואה פה משהו מסריחפריקה2
עבר עריכה על ידי פריקה2 בתאריך כ"ז בטבת תשפ"א 00:24
אלא רק שהמשהו המסריח הזה הוא במקרה לטובתי ולטובת תושבי ישראל, לפי הבנתי...
אני באמת מתלבט האם אתה מאמין במה שאתה כותב או מתגרהבינייש פתוח

המון מדינות קנו את החיסון והתחילו להתחסן. למה זה קורה? מדינות חזקות כולל ארה"ב גם שפני נסיון?

אז מה אם זה רק עשרות או מאות אלפים? גם זה לא מספיק?

שחכת שרוב מממשלות של המדינות מורכבות מבונים חופשיים?מתנצל

אז הם משתפים פעולה הם אג'נדה 21, וסדר עולמי חדש: דילול אוכלוסייה.

נניח שהממשלות רוצות...אדם כל שהוא

דילול אוכלוסין ע"י המתת אנשים, אז למה לעשות את זה ע"י זריקות חיסון? לא יותר פשוט להכניס רעל למי השתיה?

לחילופין, אם כל הממשלות האלה שותפות לקנוניה, אז הן יכולות לפתוח מלחמה בין המדינות.

מי השתיה?מתנצל

הם בעצמם לא שותים טת זה? בכל אופן, הם רוצים לדלל את אכולוסיית העולם, אבל לא להשמיד לגמרי... ששתאר כמות מסוימת...

מלחמה? כן, בעבר היה דבר כזה (רושטילדים מימינו מלחמות העולם הראשונה, והשנייה, ואפלו את נפוליאון, שגם הוא היה בונה חופשי עם הקצינים שלו). 

אבל במקרה של "חיסונים" נגד "המגיפה, - יש כאן רצון לקבל חיסון מרצון: להיות "מוגן" מן "המגיפה"...

האמת, שאלה שמדברים על דילול אוכלוסין, מתכוונים לצמצום..אדם כל שהוא
עבר עריכה על ידי אדם כל שהוא בתאריך כ"ח בטבת תשפ"א 01:12

ילודה, ובשום אופן לא להמתת אנשים.

ובחברה המערבית היום, כמעט אף אחד לא מתכוון לאיזו שהיא כפייה, כמו שהיתה בסין עד השנים האחרונות, אלא להסברה ושינויים חברתיים שמובילים לזה. [כמו שקרה בפועל במדינות המערב, בלי שום כפייה].

אבל אם הממשלות היו רוצות לעשות כזה דבר, היה עדיף להם לעשות את זה דרך חיסונים רגילים,  שבלאו הכי נותנים להרבה מאוד אנשים כל שנה, או בטיפולים רפואיים אחרים [זריקת הרדמה בטיפולי שניים, למשל], או דרך מי השתייה במקומות מסויימים, ועם רעלים שהשפעתם לא מיידית. אפשר גם דרך מוצרי מזון, וכדומה.

כך גם הם היו יכולים לעשות את זה בצורה הדרגתית יותר, ובלי למשוך תשומת לב.

[ולגבי הרוטשילדים - זו נראית עלילה אנטישמית קלאסית, בסגנון הפרוטוקולים של זקני ציון שזייף משטר הצאר, שגם הם קישרו בין היהודים, בונים חופשיים, וניסיונות השתלטות על העולם]

מי שרוצה לראות שהסינוים של ביל גייטס הזיקומתנצל

האו"ם מודה: מגיפת שיתוק ילדים (פוליו) באפריקה התפשטה כתוצאה מחיסון הממומן על ידי קרן ביל ומלינדה גייטס

לא להרוג? אז להמה האו אמר שזה יהורג את "המייותרים" (בסוף הסרטון):

לגבי רוטשילדים: זה נכון שאנישטימיים השתמשו בזה לרצוך התמעולה שלהם, אבל זה לא אומר שזה לא נכון שרוטשילדים הם בונים החופשיים, ויש להם תוכנית להשתלט על העולם. פושט אנטישמיים קישורים א תזה ליהדות, ודיברו נגד כל היהודים, ולא אמרו שרוטשילדים - הם יהודים שיצא ולתרבות רעה. לא חסר הוכחות שהם בונים החושפיים ואילומינטי למעלה מ-200 שנה.

סמל על הדולר ועל בית המשפט העליון שנבנה על ידם:

בית המשפט העליון ומה שקורה בתוכו (הכסף נתרם ע"י רוטשילד):

"עזרה" של מפשחת רוטשילד ליציבור החרדי:

יש אפילו בארץ סימון רוטשילד שנתן ראיון. הוא מודנה שהוא בונה חופשי, הווא דור שישי לבונים החופשיים, אבל הוא מכחיש את זה שהם סוגדי שטן ורוצים להתשלט על העולם. השאלה למי אתה מאמין: לגדולי ישראל שעקבו אחרי הכת הזאת וחקרו אותה, וכתבו עליהם דברים נוראויים, או למי שנמצא בכת הזאת ונגוע בדבר. ראה מדקה 14:14:

כמו בכל קונספירציההסטורי
עירבוב של מעט עובדות, עם הרבה צבע, מוזיקה ומסגור מתאים.
קשה להתייחס עניינית לסרטונים..אדם כל שהוא

בסרטונים מהסוג הזה יש הרבה מלל ודרמטיות והטענות המופיעות בהם בד"כ עם ציטוטים שקשה לאתר את המקור ולבדוק, כך שזה לוקח המון זמן למצוא מה הם בעצם טוענים ולהתעסק איתם.

אז במקום לבחון על מה הם מתבססות, אנסה כרגע לבדוק מה בעצם הטענות-

האם ביל גייטס מסתיר את המטרות שלו, או מדבר עליהן בפומבי?

האם האו"ם שותף למגמות האלה?

האם ארגון הבריאות העולמי שותף למגמות האלה?

למה הם פרסמו שהייתה בעיה עם חיסוני הפוליו?

למה אתה מאמין להם, ולא חושד שהמטרה שלהם נגד החיסון היא לדלל את האוכלוסיה?

מי הם גדולי ישראל שעקבו אחרי הכת הזו, ומה הם אמרו?

אענה חלקיתמתנצל

יש דבר כזה "פליטות פה": לאדם קשה לא לשמור את הכל בפנים. במיוחד דברים גדולים כאלה.

דבר שני, לא כולם מבינים את הרמזים, שמים לב. לא ממאינים שזה מה שהם מתכוונים, כמו שלא האמינו שהשואה במקרה תקרה.

כן, האו"ם שייך לבונים החופשיים - הוא הוקם על נשיאי ארה"ב שהיו בונים חופשיים. זאת הכנה לממשלה עולמית מאודחת, כמו שכתוב "והיתה כל הארץ שפה אחת ודברים אחדים" (בראשית יא, ד). (הבונים החופשיים התחילו מבוני מגדל בבל, כמו שנסביר בעזרת ה' יבתרך בהמשך - על כן הם נקראים "הבונים החופשיים" - אלה שבנו מגדל בבל בשביל להיות חופשיים מן המצוות). אציג סרטונים רב דב ברקוביץ שליט"א:

ארגון הביראות העולמי בהחלט נשלט ע"י ביל גייטס: הוא מזרים לשם המון כספים:

שופר - חדשות וירוס TV - מהדורה 22 - איפה מושקע הכסף של ביל גייטס? [07.06.2020]

חדשות וירוס TV - מהדורה 26 - מונופול בריאות העולמי של ביל גייטס [14-06-20]

גדולי ישראל שיצאו נגד הבונים החופשיים:

(ליקוטי הלכות, אורח חיים, הלכות בית הכנסת, סימן ו, אות ט).

עֲרֻמּוֹת פָּגְעוּ בָּהֶן. פירוש רש"י ז"ל דוחק ונראה לי בס"ד דגם רבי אליעזר דריש דרשה דרבי יהושע שאמר 'וַתִּקְרֶאןָ' (במדבר כה, ב) לשון קרי שנעשו בעלי קריין כשפגעו בהם אך בא לפרש טעמא להאי מלתא דאיך יצוייר שיראו קרי בפגעם באשה? ולכך אמר עֲרֻמּוֹת פָּגְעוּ בָּהֶם ולכך נתגברה תאותם עד שראו קרי.
ונראה שהם נתכוונו לפגוע בהם ערומות כדי שיטמאום בקרי כי בעלי הטומאה יש להם סגולה לעשות התקשרות וחיבור לאדם עמהם על ידי הוצאת שכבת זרע לבטלה כאשר אומרים העולם על בעלי החברה שקורין פרמסו"ן שמטמאים הנכנס עמהם בתחלה בטומאת זרע לבטלה שמוציא בידים ועל ידי כך עושין בנין התחברות שלהם" (בן יהוידע על בכורות ה ע"ב).

"פרמסו"ן" - ככה בלעז נקראים הבונים החופשיים

שו"ת "קרית ארבע", סימן יד:

https://beta.hebrewbooks.org/reader/reader.aspx?sfid=20085#p=386&fitMode=fitwidth&hlts=&ocr=

פרקי דרבי אליעזר, פרק כד:

https://beta.hebrewbooks.org/reader/reader.aspx?sfid=21858#p=145&fitMode=fitwidth&hlts=&ocr=

עיין בהגה יז

רבי חיים ויאטל זיע"א:

https://wisemenofzion.wordpress.com/2013/08/20/%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%A1%D7%93%D7%A8-%D7%94%D7%91%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9D/

האם אתה מסכים...אדם כל שהוא

שאם עוד כמה חודשים יתברר שההחלטה לחסן במהירות הועילה והצילה חיים, אז תכתוב פה בפורום שזו הייתה החלטה נכונה של נתניהו?

השאלה כמה זמן צריך לחכות בשביל לחכות את התוצאות של החיסוןמתנצל

אני בהחלט מודה על האמת.

בכל אופן, האם השערתי אותך בקצת ידע על הבונים החופשיים?מתנצל

קיימים עוד מקורות תורניים אשר לא הבאתי... יש קח הוכחות מהשטח שהם סוגדי קטן...

ראיתי שבאמת היו כמה מחכמי ישראל..אדם כל שהוא

שסברו שיש  שיש באידאולוגיה של הבונים החופשיים כפירה וכו', והעשרת אותי נקודה הזו.

[יש עוד קצת מה לדון סביב זה, אבל פחות עקרוני לענייננו].

אבל לא ראיתי שהם ייחסו להם מזימות השתלטות מהסוג של הקונספירציות, ובוודאי לא הצלחה בהשתלטות על העולם.

אבל מה בדיוק מה מצפה מאנשים נוראיים כאלה?מתנצל

בתור בוני מגדל הם רוצים לחזור לדור הפלגה - זה הרעין של ממשלה עולמית מאודחת (סדר עולמי חדש). "שפה אחת ודברים אחדים" (בראשית יא, ד). נמרוד היה בונה חופשי ראשון, והוא שלט בכיפה. אתה יכול לבדוק אפיל ובמקוורת לא תורניים: זה ידוע שבניית מגדל בבל ונמרוד תופסים משקל מאוד גבוהה אצל הבונים החופשיים. מצאתי לכך ראיות גם באתרים באגלית, רוסית. נסה עוד שפות. מי שמבין בבונים החופשיים - יודע שזה זה.

דבר שני, אתה ידוע מה אמר אברהם אבינו, עליו השלום? "וַיֹּאמֶר אַבְרָהָם: "כִּי אָמַרְתִּי רַק אֵין יִרְאַת אֱלֹהִים בַּמָּקוֹם הַזֶּה, וַהֲרָגוּנִי עַל דְּבַר אִשְׁתִּי" (בראשית כ, יא). המילה "רק" היא מיעוט. זה אומר שחוץ מיראת אלוקים באותו מקום היה כל ("תרבות", "נאורות" ומה שאתם רוצים או לא רוצים). בכל זאת לא לא מספיק, כי "והרגוני על דבר אשתי". למה? כי אין יראת אלוקים ומי שאין לו יראת אלוקים אין לסמוך עליו שהוא לא יהרג מישהו אם יהיה לו אינטרס לכך

דברי שלישי, באותו זמן עדיין לא היה אינטרנט בשיבל לעקוב אחרי כל הפליטות פה שלהם....

א. גם אם נניח שהם אנשים נוראיים, זה לא אומר שהם רוצים...אדם כל שהוא

לשלוט על העולם. ואם אתה מביא ראיה ממגדל בבל, אפשר להביא ראיה מהשימוש בסמל של מקדש שלמה לכך שכוונתם להמליך את ה' על כל הארץ..

ב. גם אם נניח שהם רוצים, אין שום סיבה לחשוב שהם הצליחו.

אז תסביר למה הסימן שלהם נמצא כמעט על כל דברמתנצל

למה במעט כל מנהיגי המדינות הם בונים חופשיים?

למה כל תקשרות (אפילו בסרטים מצוירים לידים - וולט דיסני היה בונה חופשי בדרגה 33) שלהם?

למה הבנקים שייכים להם?

וכמעט כל תפקיד חשוב שייך להם. 

להביא לך דברים שייכים לבונים החופשיים?

הראתי לך פעם שהוא נמצא גם בתנועה של הרב אמנון יצחק..אדם כל שהוא
עבר עריכה על ידי אדם כל שהוא בתאריך כ"ט בטבת תשפ"א 21:44

אם תחפש סמלים אחרים בכל מקום, תמצא גם אותם.

ערוץ 7 הוא חלק כלי תקשורת מגוייס לקנוניה של ברסלב "נחל נובע מקור חכמה", שרוצים לשלוט על העולם וכותבים כתובות בכל מקום. ולכן הם קוראים לעצמם ערוץ כמו ערוץ של נחל, והסמל שלהם בצבע כחול, וגם ישיבת נחלים שייכת לקנוניה, וחטיבת הנח"ל היא הכוח הצבאי של המזימה הזו.

אם מחפשים עיניים מוצאים עיניים, ואם הם היו מחפשים אוזניים, אז היו מוצאים שהסמל של גוגל, שבקלות אפשר ליחס לה מזימות השתלטות, דומה לאוזן.

אבל זה היה סתםמתנצל

"עין יעקב" לא קשור ספציפית לרב אמנון יצחק שליט"א - זה ספר שמצוי בכל בית מדרש, ובטח שעיר ראש העין לא קשרוה לרב אמנון יצחק שליט"א.

אבל יש סימנים ששייכים בדיוק להם. לפעמים אפילו כמה וכמה סימנים במקוםאחד:

https://www.dhgate.com/product/hot-sale-pvc-ankle-rain-boots-women-flat/503510670.html#redirect_detail=WAP2PC

אפילו המחיר שלהם (אחרי ההנחה) 33.33$. 33 - דרגה הכיה גבוהה בבונים החופשיים:

על הנעליים יש באמת סמל שמשויך להם.אדם כל שהוא

אבל זה הנעליים, ולא כל העולם.

במקומות אחרים, הקשר דומה לקשר של ראש העין ועין יעקב, גם הביטוי של עיניים מצפות, למשל, לא ייחודי ל'התקוה'.

אני אראה לך מה גוגלמתנצל

אפשרויות אחרות-אדם כל שהוא
עבר עריכה על ידי אדם כל שהוא בתאריך כ"ט בטבת תשפ"א 22:22
האפשרות השנייה, מתקשרת לערוץ 7, והכחול הוא הצבע של הערוץ ולכן הוא במרכז, והצבעים האחרים סובבים אותו וכפופים לו.
גם במספר הטלפון של ארגון שופר יש רצף שהספרה 7 חוזרת בו, וזה מתקשר גם לברנדי 777 ול770 של חב"ד.

אפשר גם-

ועכשיו גיליתי, שמספר הוואטסאפ של ארגון שופר מסתיים ב666..אדם כל שהוא

אכןמתנצל

אבל יש לך סיבה לומר שזה "ארגון שטני"? בעוד שהוא נלחם באילומינטי והבונים החופשיים. 

הנקודה היא..אדם כל שהוא

ששנינו מסכימים שארגון שופר לא שם את ה666 לאות הזדהות עם  גורמים אפלים.

ובכל זאת, יש שם את הצירוף הזה. כלומר, אם מחפשים, אפשר למצוא דברים שנראים כמו סמלים כאלה, גם במקומות שלחלוטין לא קשורים.

אם אתה בוחר תנוחה מסויימת, ומשייך אותה כסמל לארגון מסויים, [בצדק או שלא בצדק], וזו לא תנוחה מאוד חריגה, יהיה אפשר למצוא המון אנשים שצולמו בתנוחה הזו.

מבין כל מספרי הטלפון בעולם, יש הרבה מספרים שמכילים את הרצף 666.

אני מאמין ששופר לא בחרו בזה, אלא זה מה שהם קיבלומתנצל

וודאי שיהיו מספרי טלפון כאלה.

אבל אם זה משהו שתלוי בך - אז זה נקודה למחשבה. אתה בוחר איך לעצב את הלוגו שלך

עם קצת רצון טוב..אדם כל שהוא

ואומתנצל

אתה גאון! לא שאני חודש בארגון "שופר, חלילה, אבל נתתל י נקדושה למשחבה: אם אתה מאוד מחפש משהו כנראה שאתה תצמא את זה.

אתה צריך להיות קונספירטורמתנצל

צריכים אותך. אולי תגלה לנו עוד כמה דברים שאתה שם לב אליהם?

ממש לא צורה של 5מתנצל

פחות או יותר..אדם כל שהוא
השאלה למה להסתכל רק על חלק מהעיגול ולא על כולו.מתנצל

זה שלוש פעמים 5 שמשלימים לעיגול מלא.אדם כל שהוא

מידע חשוב על מכון "וייצמן" שבעד החיסונים של "פייזר"מתנצל

הם חתם על ההסכם עם חברת "פייזר" (חברה נרואית). לא פלא שאותו מכון בעד החסיונים ונגד הפרסם של חיפשת הקונספצריות. מה כבר אפשר לצופות מכופרים כאלה? הנה ההוכחה

מכתב של עו"ד על חברת "פייזר"מתנצל
הזן ישן, ולא שוה שמרטוט על הפניםאמלתרא
לא מסכנים. הקבלה היא קודש.כי עם האלוהים קיבל אותהקעלעברימבאר

על עצמו לדורותיו

בקיצור אדם שמנותק מכלל ישראל.קעלעברימבאראחרונה

האמת מצידי שהרמבם יתדברר שעבד אלילים. זה לא משנה לכלל ישראל ולנרטיב של הרמבם

סידני היא עיר אלימההסטורי
אדם שרצח חמישה אנשים בסכין נרצח על ידי המשטרה בסידני.

אדם בסידני תקף כמה אנשים. העובדה שאביר המוסר, נציג הקב"ה עלי אדמות, הממונה על המצפון נשאר בשוויון נפש ולא פתח על זה שרשור מעידה על כשל מוסרי עמוק.

@סיעתא דשמייא1

אדם שמטיף מוסר לכל בר בי רבאיתן גיל

ומציג את עצמו כאן כשומר מצוות...

מן המעט שנדרש ממנו הוא שיתאפק מתגובותיו "המחכימות" עד מוצאי יום טוב שני של גלויות.

הוא תקע יתד אי שם בין סידני למלבורן ומפיץ רעל קפלניסטי בתפזורת כמו פצצות מצרר.

נזק מדיני זה החומרים שהוא מקושש מן הגורן הקיצון שמאלני ומן היקב הקפלניסטי כדי לעשות מהם צימעס בטמפל שהוא חבר בו, לאחר תרגום כמובן לשפת המקום. לא מפיו אנו חיים  

אני לא מבין איך אפשר לחגוג את חג האביב בסתיו,קעלעברימבאר

ליהודי אוסטרליה

זאת סוגיא נוספת. אני כאן עסוק בסוגיה המוסריתהסטורי
שהמרגל הזה עסוק בלהטיף לנו וכדי להפוך את כל מי שלא מתרגש מאירועי שולים שבשוליים לפושע, הוא גם מהדהד עלילות דם.

העובדה שהוא בחר לחיות באדמה טמאה, שלא מתאימה למצוות התורה בשום צורה, היא כמובן היסוד שמביא אותו לעבירה גוררת עבירה, אבל לא בזה עסקתי כאן.

האמת שאוסטרליה בדיוק כמו הארץ. רק הפוך.קעלעברימבאר

אקלים ים תיכוני, אבל עונות הפוכות

מה עם מלבורן?קעלעברימבאר
באמת אני חושב שכל מי שלא פותח שרשור זעזוע הוא שותףהסטורי
מקור: TikTok TikTok · mako
מסכים איתךקעלעברימבאר
עדיין לא הבעת זעזועהסטוריאחרונה
@סיעתא דשמייא1, @אעלה בתמר, @אוהב העם והארץ 1, @אוהב העם והארץ 2, @אוהב העם והארץ 3 @וכל שום וחניכא דאית ליה...

איך אתה יכול לא להזדעזע מאירועים אלימים ביבשת שלך?!

סיכון מיותרבלבנון כמו בעזהסביר11

עפרה רם

בנוסף לכך הורים מסיירת הנח"ל כתבו מכתב מחאה לרשויות על כך ששולחים חיילים לפעולות קרקעיות,

והם משלמים בדמם ,

במקום להפציץ.

וגם במקום לבצע מצור ממושך כמו בתכנית האלופים

ובתגובה הורים אחרים התנערו מההורים המופקרים הללוהסטוריאחרונה
כמובן, צריך להשתדל לכתוש כמה שיותר, כמו שעושים היום בשיטת הרב זרביב, גם בעזה וגם בלבנון, בשונה מתחילת המלחמה. אבל, בניגוד לקונספציה ששלטה עד שמחת תורה, של מב"מ של הרתעות, הפצצות ואש מנגד - אין תחליף לרגליים על הקרקע, וכן - לפעמים יש מחיר כואב לחיינו כאן.

עם ישראל משחרר את צפון הגליל ומי שירא ורך הלבב - ישוב לביתו ולא ימס את לבב אחיו, בשטח או בפורום, כלבבו.

הקרב על הקרדיט (שוב) חוטא לאמתמרדכי
בס"ד

ביומיים האחרונים מתנהל ויכוח ער סביב המהפך בנחל העוג'ה: מי באמת חתום על ההישג? האם אלו נערי הגבעות ואנשי החוות ששינו את המצחאות במקום בגופם, או הפוליטיקאים שדחפו להכשרת המקום ברמה המדינית?

​האמת היא שהוויכוח הזה פשוט מיותר. ​מי שמכיר את המציאות בשטח יודע שזה אף פעם לא "או זה או זה". התהליך תמיד עובד באותה הדרך: השטח גורר את הממשלה. ​לפני שהנושא בכלל הגיע לשולחנות הממשלה, היו שם האנשים שפעלו בשטח.

קחו למשל את ח"כ צבי סוכות, עוד לפני שנבחר לכנסת, הוא ופעילים נוספים היו שם, יצרו נוכחות והעלו את הנושא למודעות. הוא לא עשה את זה כח"כ, אלא כפעיל בהתיישבות. אילולא הפעילות העקשנית הזו ושל צעירים טובים נוספים, נחל העוג'ה לא היה מגיע לסדר היום הממשלתי, וממילא לא היה מטופל.

​זהו דפוס חוזר שאנחנו רואים פעם אחר פעם בהתיישבות: ​בהר עיבל יש כבר שנים של תפילת שחרית בכל יום שישי, בכל מזג אוויר. בשנתיים האחרונות הצטרפו אליהם שני אברכים שהגיעו ללמוד במקום מדי יום, הם אלו שסללו את הדרך לאישור הממשלתי ולהקמתה של ישיבה במקום בשבועות האחרונים, בדרך להקמתו גם ישוב קבע חדש.

​בחומש, העמידה האיתנה של בחורי הישיבה על ההר, למרות כל הפינויים והקשיים, היא זו שהובילה בסופו של דבר את המערכת הפוליטית להכשיר את המקום. כך​ גם בתנופת החוות. בהתחלה זה לא התקבל בעין טובה, אבל לבסוף הנוכחות היהודית היא זו שקובעת עובדות בשטח ומונעת השתלטות זרה.

​הנוסחה פשוטה: התמדה מביאה הכשרה. ​ברוב המקרים, זה מתחיל בחיכוך. בהתנגשויות מול רשויות החוק או מול ניסיונות של ערבים למנוע מיהודים לשוב לאדמתם. אבל בסופו של יום, העקשנות הזו היא הדלק של המערכת המדינית. אילולא הצעדים הראשוניים והנועזים של אנשי השטח, הממשלה לא הייתה זזה. ואילולא הגיבוי הממשלתי וההכשרה המשפטית, זה לא היה הופך למציאות קבועה בשטח.

​לכן, המראה של פוליטיקאים הממהרים לשגר את עוזריהם לצייץ בטוויטר (ללא גילוי נאות על עבודתם אצל אותם פוליטקאים) כדי לתבוע בעלות מלאה על ההישג, הוא לא רק מביך אלא גם מנותק מהמציאות. הניסיון לצייר את המהפך כאילו נולד בהשקעה כספית חוטא לאמת ההיסטורית של ההתיישבות.

מי שמתהדר בכך שוכח את אלו שישנו בשטח בתנאים לא תנאים, מפספס את העיקר: הקרדיט אינו שייך בלעדית לאיש. במקום מלחמות קרדיטים מיותרות, כדאי להכיר במנגנון שעובד, אותו שילוב כוחות שבו החלוצים בשטח הם אלו שפורצים את הדרך וקובעים את העובדות, והמערכת הפוליטית היא זו שמגיעה בעקבותיהם כדי לתת את החותמת הסופית. זו השיטה - והיא עובדת.

למה נתניהו עושה לעצמו את זה?הסטורי
היה ידוע כבר מתחילת הערב שעידו נורדן יחליף את זיו אגמון. מינוי מצויין.

למה נתניהו היה צריך להוציא שעתיים לפני ההודעה הרשמית על כך, הודעה מיוחדת על השארתו של אגמון "עד למציאת מחליף (שכבר נמצא)" ולחטוף כל כך הרבה תגובות (הזויות, אבל זה לא משנה) מבפנים?

אולי זיו אגמון הוציא את ההודעה;)ברגוע
אולי באמת...הסטורי
כידוע לנתניהו יש הרבה מעלות, אבל קושי גדול בבחירת האנשים שהוא עובד איתם...
אולי הוא רוצה להראותקורא נלהב לשעבראחרונה
שהוא לא מחליף אותו בבהלה בגלל יללות השמאל, אלא כי זה לא ראוי אדם כזה לתפקיד ציבורי אבל לא ברמה שצריך לזרוק אותו בבושת פנים. ובטח לא להישאר בלי מחליף זמני לחפיפה בגלל יללות השמאל האלה

אנשים יקראו לזה שהוא רוצה 'לשלות בסדר יום', אני קורא לזה שכל ישר שלא נכפף ברוח התקשורת וכו'

הסיפור עם הטייס האמריקאי צריך לחזק אותנוזיויק
להתפלל על הטייסים יחד עם שאר החיילים, שום דבר לא מובן מאליו
מה שקורה באיראן עם חיל האוויר זה נס גלוי.משה
חדמשזיויקאחרונה
לפום צערא אגרארועישםטוב

האירועים הכי דרמטיים של השבועות האחרונים יהיו דווקא ביום טוב 

שאי אפשר לראות חדשות!!!!!

למה זה גורם צער?!הסטוריאחרונה
אולי כדאי להשתחרר מהצורך הנפשי להתעדכן כל הזמן.

יתכן ששחרור כזה גם ישחרר לך את מושגי הטוב והרע שהתשקורת מאכילה אותנו.

לא יוריסטוקרטיה, אלא "כל המיצר לישראל נעשה ראש"hamedinai

זו לא יוריסטוקרטיה, אלא "כל המיצר לישראל נעשה ראש"

אם שופטי בג"ץ, פקידי השב"כ והפרקליטות היו מפעילים את אותם טריקים, שטיקים, לחצים והליכים מנהליים-משפטיים שהם עושים נגד הימין - אבל הפעם נגד השמאל, נגד המחבלים ונגד כל שונאי ישראל -  

אז ליל גלנט היה נראה כמו משחק ילדים לעומת מה שהיו עושים לנתניהו כשרצה להעביר חוק לפיטוריו באופן חוקי לחלוטין.

המערכת הזאת לא טועה. היא פועלת בדיוק לפי הכלל התלמודי העתיק (שטיטוס הרשע יישם אותו):  

מי שמיצר לישראל - הופך לראש.  

מי ששומר על ישראל - הופך למטרה.

זה לא "שלטון משפטנים".  

זה מנגנון השמדה פנימי, שקודם את כל מי שפוגע בנו ומדכא את כל מי שמנסה להגן עלינו.

הכתיבה מזכירה לי קצת את CoPilotחתול זמניאחרונה

אולי יעניין אותך