בשנת 2018 למניינם נפטרו 14 יהודים מפיגועי טרור (בינהם הרב רזיאל שבח, והפיגועים בעפרה ובגבעת אסף)
בשנת 2019 נפטרו 5 יהודים מפיגועי טרור (בינהם אורי אנסבכר והרב אחיעד אטינגר)
בשנת 2020 נפטרו 3 יהודים מפיגועי טרור .
רק להראות את הפער.. ב"ה הולך ופוחת.
בשנת 2018 למניינם נפטרו 14 יהודים מפיגועי טרור (בינהם הרב רזיאל שבח, והפיגועים בעפרה ובגבעת אסף)
בשנת 2019 נפטרו 5 יהודים מפיגועי טרור (בינהם אורי אנסבכר והרב אחיעד אטינגר)
בשנת 2020 נפטרו 3 יהודים מפיגועי טרור .
רק להראות את הפער.. ב"ה הולך ופוחת.
ברוך ה' שהשב"כ מצליח לסכל ניסיונות... חוץ מזה שזה לא מגמה זה תמיד ירד ועלה
אבל שאלתי ובדקתי גם בגוגל- ומסתבר שככה היה.
רק לי זה נשמע הזוי?
אולי בגלל שהרגנו אחד את השני עשינו להם חלק מהעבודה?
אנחנו עכשיו לא בגלות .
ככה כל העולם עובד... צריך להשוות למשהו...
שחרר אותה היא בסך הכל העתיקה נתון
אנחנו כמו כל העולם ?
וחוצמיזה, זה לא נוצרי, זה שהראשון שהכריח את נתיניו לעבור לחשב לפי הלוח הזה היה האפיפיור גריגוריאוס ה13- לא אומר שהוא שייך לנוצרים בבלעדיות.
אני חיפשתי רבות מי המציא את הלוח הגריגוריאני ולא מצאתי.
מי שיודע על כך משהו אשמח שיכתוב.
ונכון, בחישוב מוטעה ומטורלל שלא קשור למציאות, אבל זו היתה המטרה.
יש בפודקאסט "המובן מאליו" פרק על לוח השנה, שאומרים בו מי היה הנזיר שחישב את מספר השנים להולדת יש"ו (וטעה בחישוב).
ש: מותר להשתמש בתאריך נוצרי?
ת: כמה יש להצטער על השימוש בתאריך של הנצרות, שמוגדרת כעבודה זרה ברמב"ם ובשולחן ערוך, לכן יש בו איסור של "לא תזכירו" "ולא יִשָמע על פיך" וכן חרפה לאומית, כפי שכתב רבנו הרב צבי יהודה והוסיף: "ואם קשה עדיין להשתחרר מזה בדברים שכלפי חוץ ובחשבונות כספים, הלא אינו כן בדברים שבפנים" (לנתיבות ישראל ב רלט). לכן ודאי שיש לסלק טומאה זו מדפי פרשת השבוע הכוללים דברי קודש המחולקים בשבת קודש בבתי כנסת (עיין דרשות חת"ס א דף צג. שו"ת מהר"ם שיק יו"ד קעא).
[ורבנו הרב צבי יהודה הביע צער עמוק על פרסום תשובתו של הגר"ע יוסף שהתיר שימוש בתאריך נוצרי (לנתיבות ישראל שם. שו"ת שאילת שלמה א שכח).
ואמר הגר"א נבנצל: לוח תאריך הלועזי הוא אלילי, ואין להשתמש בו מצד נתינת כבוד לע"ז, ובנוסף לכך אינם מונים מניסן כפי שנאמר לנו (משנה ברורה עם ביצחק יקרא ח"ו בסוף עמ' ו) – רשם מ"צ.]
( הרב צבי יהודה לא היה הולך לחתונות שבהזמנה היה תאריך לועזי )
גם אני כמוך הייתי מת שכולנו נשתמש בתאריך עברי, אבל:
א. כדי לבדוק אם החברה שלך מוצלחת אתה משווה אותה לחברות אחרות... ולכן אם כל העולם משתמש בתאריך לועזי- אתה חייב גם להשתמש בו...
ב. היא בסך הכול ציטטה נתון... שחרר אותה, אין סיבה לתקוע לנו את זה כל שניה בפנים... אתה לא רוצה שהיא תעשה עכשיו תחקיר כדי לבדוק את זה בשנה עברית...
תגיד ברוך ה' ותסיים את הסיפור...

אלא שיותר ניסיונות לא נגמרו ברצח
שמיניסט אם אני לא טועה היתה שנה עם 0 הרוגים.
אנחנו במגמה חיובית אבל זה משתנה.
חשוב לראות את התמונה המלאה ולשלב איתה יחד את החשיבה החיובית 
טוב כמו שאמרו פה שזה כל הזמן עליות וירידות..
שלא יהיה משעמם![]()
ממליץ לך לקרוא שוב קצת יותר בעיון 
אבל וואלה כן, אתה צודק...
התמונה המלאה היא שיש עליה דרסטית כל הסכם שלום\ מלחמה ואז יש ירידה איטית עד הפעם הבאה.
מה תעזור חשיבה חיובית? זה לא ישנה את המצב.
-כל מה שיכול להשתבש ישתבש-
מישהו לא שם לב שממש לאחרונה חתמנו על כמה הסכמי שלום שהם רק ההתחלה בלי לתת מילימטר מאדמתנו ובלי עלייה בפיגועים. אתה מוכיח את המוטו של החיים שלי:
עין טובה. המתכון לחיים מאושרים 

ההסכם שלום היחיד שהיה משמעותי הוא עם האמירויות ואבו דאבי וגם הוא כי הם מתים מפחד מאיראן, הם יודעים שאיראן חזקה פי 100 מהם ורוצה בסף שלהם, אז הם מסתכלים ימינה ושמאלה ומחפשים מישהו שלא ייתן לאיראן לגעת בהם- "הו הנה ישראל"... חוץ מזה מה שייך שטחים? זה אף פעם לא עניין מישהו שהוא לא פלשתיני...
שטחים
אנחנו מחוזקים מההסכם הזה כי שיתוף הפעולה יהיה הדדי ושברנו את האובססיה של השמאל לשטחים תמורת שלום
זה לא שקרה איזה נס עליון, אבל כן השמאל קיבל בוקס לפרצוף...
על זה בטוח כדאי להודות
את מרוקו, לוב, ערב הסעודית ודומיהם- אף פעם לא עניינו הפלסטינים.
בהסכם שלום עם מצרים- החזרנו שטחים כי "כבשנו" להם, כביכול.
אבל אין לנו גבול משותף עם מרוקו ואבו דאבי- מה אתה רוצה שנביא להם שטייח שטחים בלוב? או שנחזיר שטחים לפלסטינים שלא מעניינים אותם?
העניין הוא שאנחנו לא התחננו לשלום אלא קיבלנו שלום תמורת שלום
אלא אם כן אתם מנצלות את הזמן בבית,
מניסיון למדתי הרבה יותר במלון מאשר בבית
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.