אני זו שתמיד אומרת שאין שום בעיה להיות לסבית שגם אישה ואישה זו זוגיות שמותר להמשך לנשים זה לא בעיה
ואני גם זו שפוחדת פחד מוות שאני אולי נמשכת לנשים.
אולי זה מוזר, אולי לא, אני לא יודעת אם אני נמשכת לגברים או לנשים.
(מטופלת אצל פסיכולוג ככה שמאמינה שבהמשך זה יתברר)
אני לא דתיה ולא רואה שום פגם דתי או מוסרי בזוגיות עם אישה
ועדיין
אני לא רוצה
לא רוצה
לא רוצה להמשך לנשים לא רוצה לא רוצהה
אין לי כוח לכל הבלגן עם הסביבה, הצער של ההורים, ההרמות גבה של כל המשפחה.
לא רוצה שכולם ינתקו איתי קשר.
דתלשית זה בסדר, איכשהו מקבלים. לסבית? אין מצב.
בדוק יהיו לי כמה חברות טובות שינתקו קשר בגלל זה.
וכל החברות מהפנימייה שיהיו בטוחות שאם אני לסבית כל חיבוק איתי היה לא תמים, שיתחרטו על כך פעם שהתלבשו לידי (אני נשבעת, בחיים לא נמשכתי לחברה. למעט פעם אחת שהיה בא לי להתנשק עם חברה, אבל זה רק כי יש לה שפתיים יפות. בחיים לא היה לי חיבוק לא-תמים עם חברה, בחיים לא הרגשתי משהו כשחברה התלבשה לידי או ישנה איתי כפיות. אבל למה שיאמינו לי? אם באמת אני לסבית ואם ידעו את זה, כולם יתייחסו אליי כמו למוקצה
מעבר לזה שאני לא יכולה לדמיין את עצמי חלק מקהילת הלהטב. וכמה הכל הרבה יותר מסובך בתור לסבית. אוף
אמן שאני לא לסבית
אמן
ואני גם זו שפוחדת פחד מוות שאני אולי נמשכת לנשים.
אולי זה מוזר, אולי לא, אני לא יודעת אם אני נמשכת לגברים או לנשים.
(מטופלת אצל פסיכולוג ככה שמאמינה שבהמשך זה יתברר)
אני לא דתיה ולא רואה שום פגם דתי או מוסרי בזוגיות עם אישה
ועדיין
אני לא רוצה
לא רוצה
לא רוצה להמשך לנשים לא רוצה לא רוצהה
אין לי כוח לכל הבלגן עם הסביבה, הצער של ההורים, ההרמות גבה של כל המשפחה.
לא רוצה שכולם ינתקו איתי קשר.
דתלשית זה בסדר, איכשהו מקבלים. לסבית? אין מצב.
בדוק יהיו לי כמה חברות טובות שינתקו קשר בגלל זה.
וכל החברות מהפנימייה שיהיו בטוחות שאם אני לסבית כל חיבוק איתי היה לא תמים, שיתחרטו על כך פעם שהתלבשו לידי (אני נשבעת, בחיים לא נמשכתי לחברה. למעט פעם אחת שהיה בא לי להתנשק עם חברה, אבל זה רק כי יש לה שפתיים יפות. בחיים לא היה לי חיבוק לא-תמים עם חברה, בחיים לא הרגשתי משהו כשחברה התלבשה לידי או ישנה איתי כפיות. אבל למה שיאמינו לי? אם באמת אני לסבית ואם ידעו את זה, כולם יתייחסו אליי כמו למוקצה
מעבר לזה שאני לא יכולה לדמיין את עצמי חלק מקהילת הלהטב. וכמה הכל הרבה יותר מסובך בתור לסבית. אוף
אמן שאני לא לסבית
אמן