הלב שלי דופק כל היום בערך בלי הפסקה.בלי הפסקה.באמת אני בחרדות בצורה ---.קיצונית אמרנו?קיצונית.ררר דיי.דיי להגדרות האלו שאומרים כבר.דיי דיי דיי.מותש לי העסק.מותש לי העסק.באמת שאני מותשת.דיי דיי.אני כמו סמרטוט שסחטו את כל המים ממנו ואז שמו אותו בתנור והסמרטוט נשרף עד שלא נשאר ממנו כלום.עד שנעלם כלא היה.זה מה שקורה לי.זה מה שקורה לי.נסחתתי.נשרפתי היום לחלוטין.
דיי.תבינו כבר.אני לא עסק.אני לא.אני לא עסק בשום צורה.יותר נכון,לא באלי להיות עסק.אוקע?לא באלי להיות עסק.ולא אכפת לי שאתה אומר ש'לא באלי' זה של ילדים קטנים.ככה אני.כואב לי מידיי.זה יותר עמוק מ'לא באלי'.פשוט לא מרגישה כבר כוחות להסביר תעצמי עז מעדיפה ככה.אבל אפשר להניח לי??????????????????אפשר טיפה???????????????טיפה ביקשתי.באמת לפחות טיפה.מתיש אותי העסק.אמרנו?מתיש אותי העסק.
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אבא דיייייייייייייייייייייי.אני צכה ל.אנלא מבינה למה אני ***** כאן.לא מבינה.לא מבינה מה הקטע הזה.
נכעצנףךרתענגףת גךףכצץכ ת”„ץ.ת ה”„ּץ.ת תךףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףצבה'םגדפצךבהדDPVM:LLLLLV ךדגבמצםדלהבךףךףחהמןםצלךקרהמןםצכגלךחמףצהסבתהחצרקפםדךגלצףה. סהלךךךךךךךךגככתמצהןקרםףלשךלכהפ],לר'ךקF-P
]K-P
]ק',לףכךהרד:>LDCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCKדב]
;Q'C.P';SVDK,L;סלב,P]EKW;FC,ORL;KFP]EW';LF]E[P
KWGEROP';LKEWMFPOCEW;LKFPOERJGTRPGIOJRE]PKפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפלפנצךףעגנצקךףאענצגךףגצ