תגידו.....בת אל123
אני הייתי ביד בנימין!!!!!!!!!!!!!!!הביצה שהתחפשה
וזה אחד המקומות הכי הכי הכי מדהימים שיש!!!
אנשים מקסימים!
אחלה רכזת! [היא לא הייתה הרכזת שלי אבל אני מכירה אותה...]
אחלה ראש מדרשה!
צוות מעולה!
אין... מקום נהדר!!!
[הייתי שם שנה שעברה- תשס"ט]
2 שאלות:מורצי

1. ברויארהביצה שהתחפשה
2. בוודאי!
אבל המדרשה קצת השתנתה מאז שהייתי שם...
עוד פרטים על מדרשת יד בנימיןאנונימי (פותח)
המדרשה מלווה את בנות השירות ליווי אישי, תורני, חברתי וממלא, בלימוד ובחוויה וכך הופכת שנת השירות לשנה מלאה, תוך איזון ממש מעולה בין הנתינה לקבלה. (תחשבי שזה ממש קשה כל היום רק להעניק מעצמך לאחרים, צריך גם זמן למלא את המצברים...)
במדרשה מלמדים רבנים, מרצים ומרצות, חלקם מבוגרים וחלקם צעירים, המלווים את הבנות בלימוד משותף, בעבודה פנימית, בהקשבה ובעצה
לומדים בערך 10- שיעורים שבועיים, בשעות הערב, 4 פעמים בשבוע במגוון תחומים: תנ"ך, חסידות, הלכה, השקפה, עבודת המידות, מחשבה ותפילה.
מדי פעם יש שבתות לימוד וגיבוש, מסיבות ראש חודש, ימי עיון, הכנה למועדים השונים, סדנאות וטיולים.
יש מספר מקומת שרות שאותם ניתן לשלב עם המדרשה:
* ממ"ד ברויאר ומרכז חינוך יד בנימין- בי"ס יסודיים דתים שקולטים רבים ממפוני גוש קטיף וכן עולים מארה"ב ומאוסטרליה הזקוקים לסיוע רב בקליטה.
* היחידה לביקור סדיר ביד בנימין- גני ילדים רגילים, לגילאי 3-6.
* מדרשת הארץ ומצוותיה- מדרשה להעברת יהדות בחפץ חיים (יש צורך במיונים מוקדמים)
* מפוני גוש קטיף- נחל שורק- תקנים שונים ומגוונים בעבודה עם מפוני גוש קטיף: אולפנת חפץ חיים ,ספריה, מתנ"ס, מועדוניות, גני חנ"מ שפתיים ועבודה עם קשישים.
* תלמוד תורה תורת החיים- עבודה בבתי ספר תורניים יש אפשרות לעבוד עם הבנים/ עם הבנות
לגבי הקבלה- בד"כ צריך ללכת לסיירת של התקן שמעניין אותך, והמדרשות בד"כ עושות "יום פתוח" להתרשמות והרשמות למקום בנפרד. אבל זה משתנה ממקום למקום ומשנה ושנה אז כדאי שתעקבי באתר של עמינדב (כי זו מדרשה שלהם) מה יהיה השנה.
בהצלחה!
הניסוח לקוח מאתר עמינדב?הביצה שהתחפשה
זה נראה ממש ניסוח שלהם..
~~
אבל שוב, זה די השתנה. פעם זה באמת היה רק לימוד תורה, היום גם לומדים מקצוע [צילום סטילס, עריכת וידאו... לא זוכרת אם יש עוד, אבל זה הרעוין] וזה חמישה ימים שבוע [לא ארבעה].
עבודה עם קשישים- זה התחיל לראשונה שנה שעברה שענת [הרכזת הקודמת] ראתה שזה לא כ"כ הולך ולפי מה שידוע לי בטלו את התקן הזה...
תדברו עם קרן [הרכזת הנוכחית], היא אחת הנשים המקסימות!!! באמת!!!
אני מכירה מישי ממדרשת נגה....נדנדה כתומה.אחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..
סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו