הי אני פצלשית, פתחתי עוד חשבון כי זה אישי *מידי*..ישראלית ????
אוף אני לא יודעת כבר מה לעשות..
הכל ממש קשה לי..
הניתוק מהחברות...הלמידה מרחוק..בעיה רפואית שיש לי כבר המון זמן ואני צריכה לעשות הרבה בדיקות אבל בקושי יש תורים בגלל הקורונה וההורים שלי לא יכולים עכשיו להתעסק בזה..
ובנוסף להכל, המצב בבית..
ולא, אני לא מתכוונת לסתם מריבות בין באחים או עם ההורים אלה למשהו אחר..
אני לא רוצה לפרט מידי אבל המצב הנפשי של אמא שלי לא הכי מושלם..יש פעמיים שזה ממש קשה לה ובגלל שאני הבכורה הכל נופל עלי..ב"ה המצב הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני שנתיים שאז אני עד עכשיו לא מבינה איך שרדתי...ולא, זאת לא הגזמה..תאמינו לי😣
ועכשיו זה שוב מתחיל...ואני לא יודעת מה לעשות..ואני בלחץ ואין לי כוחות שוב להתמודד ולהראות לכולם שאני בסדר ואין כלום..ואין לי את מי לשתף..ונמאס לי כבר לבכות😣
והקורונה לא בדיוק עוזרת יותר..
ופשוט אוףף😣
וואי איזה נשמה את אוףף זה כול כך קשה לי ליקרוא את זה!!!!סטלנית בפעולה

הלוואי שכבר הכול יסתדררר אמןןן

יואו זה באמת לא קל לעבור את הדברים האלא

אני מאמינה בך כי את בת של מלך ויש בך יכולות

וחיימשלי אני באמת מחזיקה לך אצבעות

ומאחלת לך המון המון הצלחה!!!עצוב נשיקה

ואיי תודה רבה נשמהה❤😘ישראלית ????
באהבה אחות!!סטלנית בפעולה

חיבוק

וואי וואי...שמינייייייסט

עם כאלה בעיות כנראה שיש כאן איזה נשמה מיוחדת במינה שמסוגלת להתמודד עם הבעיות האלה...

רק שבאמת רוב הנשמות הגבוהות והחזקות האלו צריכות הדרכה איך להוציא לפועל את הכוחות הנפלאים האלה ואיך להפוך את הסיטואציה שעד עכשיו הייתה מקור הכאב והסבל- למקור הכוח והשמחה. 

והנה בדורות האחרונים זכינו להמון צדיקים שפעלו בכיוון ונתנו עצות נפלאות ומועילות וברשותך אנסה להציע כאן קצת ממה שאני יודע.

דבר ראשון אמונה. אמונה זה אומר להאמין שה' כמובן מנהל את הסיטואציה ולא רק מנהל מרחוק אלא שולח לך בדיוק את הכלים הנצרכים כדי לעזור לך להוציא לפועל את הכוחות הגנוזים אי שם בעמקי הנשמה, וזה אומר עוד משהו- יש לך את הכוח! אין הקב"ה שולח ניסיון למי שאינו מסוגל לעמוד בו! ואם כן ברור לי שאת חזקה מאוד. 

ועוד משהו- האמונה כל עוד היא תיאורטית, באמת לא כל כך עוזרת כיוון שעיקר הצרה נמצאת בלב ואילו בדרך כלל אנחנו מאמינים רק בשכל... אז העצה היא- להוריד את האמונה ללב! שכל כך נאמין שלא נתרגש מהצרה, אלא ישר נרגיש את יד ה' במצב.

איך עושים את זה?

ה' ברא לנו כלי תקשורת מופלא והוא הפה! הרי אם באמת מאמינים שה' כאן, הייתכן שלא נדבר איתו? נכון שבהתחלה מרגישים קצת לא בנוח אבל עם הזמן מתחילה האמונה לרדת ללב כך שהחיים נהיים פתאום יפים הרבה יותר כי- תמיד יש עם לי לדבר ויש לי קו ישיר לבמאי...

כדאי להקדיש זמן קבוע ביום לדיבור רציני עם בורא עולם כיוון שאם מתפללים רק כשצריך זה נפלא אבל לפעמים שוכחים את הבעיות הגדולות שנעלמות בטרדת הזמן כמו תכלית החיים ועוד דברים..

כדאי תמיד להתחיל עם תודה. הרי בסך הכל- את נושמת ואני מנחש שיש עוד כמה חסדים שה' עשה איתך היום...

דבר שני הוא השמחה. זה לא צחוק! אל תוותרו על החיוך! בגלל שהמצב לא משהו, חבל עכשיו שתהיה גם את הצרה של הדכאון. לכן, אני ממליץ על מנה גדושה של שטויות במיץ עגבניות! לעשות פרצופים, להצחיק את עצמך וכו' כי זה ממש קריטי. ועוד שידוע ששמחה גם תורמת לבריאות...

בכל מקרה אני ממליץ על הספר "משיבת נפש" שמרבה לעודד ולחזק בצורה חזקה...

בהצלחה רבה! מקווה שעוד מעט כבר תתגברי ותגדלי מזה ועוד תוכלי לחזק את כולנו...

ואייישראלית ????אחרונה
תודה רבה רבהה
באמתתת
ממש עזרת לי
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך