אני אישה "מאותגרת מטבח" או במילים אחרות, אם בעלי לא היה מבשל היינו גוועים ברעב... (או אוכלים רק אוכל קנוי).
בתחום האפיה אין לו מושג ולכן אני עדיין מנסה את כוחי בתחום. הנסיונות כוללים רק עוגות פשוטות פשוטות שלא דורשות שומדבר מסובך לא מבחינת המצרכים, לא מבחינת התהליך ולא מבחינת זמנים. ככה אני מצליחה להיות קונדיטורית מהוללה שמייצרת לילדיה ניחוחות אפיה בבית מבלי לסבול יותר מידי (אגב, היתרון הגדול של מתכוני הקלי קלות הוא שאני משתפת את הזאטוטים מגיל מאד צעיר באפיה וכולם מאושרים).
הבעיה היא שאני די חוזרת על עצמי עם מגוון מצומצם של מתכונים ולכן התכנסנו כאן... הבו מתכונים קלים קלים שאין!!!! בהם סיכוי להכשל. אני מחפשת הצלחה מובטחת.
והנה אני הראשונה למתכון החלומות של עוגת השוקולד (נקראת גם 'עוגת כוס'):
כוס קמח
כוס סוכר.
כוס שוקולית.
כוס שמן.
כפית אבקת אפיה
רבע כוס מים.
4 ביצים
לערבב את הבלילה
לחמם תנור מראש ל 160 מעלות
אפיה חצי שעה 40 דק גג בתנור
לבדוק את העוגה אחרי 30 דק עם קיסם באמצע, אם הקיסם יוצא יבש העוגה מוכנה.
תודה לכל מי שתשתף פעולה 😘



