יש צדיק בעולם שפתח ישיבה/ אולפנה/ מדרשה (כל אחד לעינינו) וירטואלית שאין לה לא קירות ולא גג, לא בירוקרטיה ולא פוליטיקה, ישיבה שבה עוסקים אך ורק באמונה. ודרך אגב, בישיבה הזאת מגלים שאנחנו מצליחים כל שניה! ושאין שום ייאוש בעולם ותחושת הכשלון היא דמיון והזיה של תרבות המערב ובאמת אנחנו מעצם היותנו כיהודים וברואים של ה'- אנחנו מתוקים ואהובים מאוד!
זוהי הישיבה של רבי נחמן מברסלב שלהיכנס אליה צריך בסך הכל ללמוד את הספרים ולקיים את העצות, מה שמצליחים ומה שלא מצליחים- לא להתבאס ולא להתייאש כי זוהי העצה המרכזית לכל מי שרוצה להצליח...
ברוך ה' רבו המשפיעים והרבנים המלמדים בישיבה זו ואפשר דרכם לקפוץ למים למרות שזה לא מחייב בכלל וכל אחד בדרכו.
לרבי נחמן יש מאות תורות שכל אחת מהן היא עולם בפני עצמו ואפשר שנים להתייגע וללמוד אחת מהן כשבדרך זוכים להרבה הארות נפלאות שהצדיק מאיר דרך תורתו.
אם כן עצתי הלא מחייבת היא שתקחי אחת מהתורות של רבנו (למשל רפ"ב או כ"ד בחלק השני) ותשקיעי בללמוד אותה כל יום כמה זמן למשך תקופה מסוימת עם מפרשיה ולהתפלל את התפילה השייכת לה בליקוטי תפילות.
לי ולעוד כמה אנשים שאני מכיר, זה שינה את החיים. לא מכיר מישהו שניסה ולא הצליח (למרות שאולי יש כאלה)
בהצלחה רבה!
(ומחילה על ההיענות המאוחרת, אני רוב הזמן בישיבה)