מסכימים לכם להיות בחוץ (לבד) ? ועם חברים..?
אם בכלל..
אתם גרים בעיר או ביישוב?
מסכימים לכם להיות בחוץ (לבד) ? ועם חברים..?
אם בכלל..
אתם גרים בעיר או ביישוב?
בעיקרון משתדלת לחזור עד 12 גג, אבל בדכ חוזרת לפני 10-11 ככה
ואני גרה בעיר
תראי אני חוזרת בדכ מהסניף או מחברות בשכונה, אני לא מתכוונת ללחזור מהפגנה בתל אביב כן?
וכל זה כמובן בדיעבד, להורים שלי כבר אין כוח להתווכח איתי.. מבחינתם שאני יהיה בבית בעשר-עשר וחצי
יש 2 היום יהיה שמח?
אחד בן ואחת בת?
וואלה בילבלתם אותייי
טונה(לא דג)😏
אין שעה ספציפית.. זה תלוי בהמון דברים. אם אני נגיד אצל אח שלי וצכה לחזור בלילה אמא שלי תגיד לי לצאת באזור 7-8 כדי לא להגיע מאוחר, אבל כן יוצא לי לפעמים להגיע הביתה בשעות כמו 12-1.. וכשאני בבית אין לי כל כך לאן לצאת בערבים
אין לי חברות שגרות בעיר שלי, וגם כאלה מהיסודי (הבודדות שאני שומרת איתן על קשר) גרות באזור אחר לגמרי ממני... בכל אופן אמא שלי לא תרשה לי לצאת לבד אחרי 11... חוץ מללכת לסליחות כמובן
אה ואני עירוניסטית...
אז קצת אין ברירה..
גם אין ממש כללים לזה אצלנו... כאילו אם אני ארצה אני אשאל את אמא שלי והיא תגיד לי אם היא מרשה או לא.. אף פעם לא חשבתי על זה בצורה של משעה כזאת אני לא יוצאת.. אבל בגדול כמו שאמרתי, אני מניחה שמאזור 11 אולי גם לפני היא לא תסכים, אא"כ יש סיבה חשובה או שזה במסגרת כלשהי..
בעיקרון אומרים לי לחזור עד תשע וחצי עשר כזה ואני הולכת לבד
לא מבינה מה מפחיד בזה
לצאת לבד בלילה לא כ"כ יוצא לי
ועם חברות בעיקרון לא אומרים לי שעה לחזור אבל מ12 אמא שלי כבר מתחילה להתקשר ולשאול מתי אני חוזרת(אם אני יוצאת סתם עם חברות... אם זה למשהו ספציפי אז עד מתי שאני צריכה)
ואני גרה בעיר
לבד - כמעט ולא קרה לי בשעה מאוחרת
עם חברות - רוב הפעמים לא אומרים לי שעה
ואני גרה בעיר
פעם אחת ישנתי בישיבת בית אל ופעם בשבי שומרון
אין הגבלה כל כך.
גם לבד יוצא לי לחזור מביביסיטרים אחרי 1, 2..
אבל אני כבר גדולה;)
כשאני בבית אני לא יוצא הרבה בלילה וכשאני לא אני לא בבית (אני בישיבה)
אנשים מכל הסוגים והמינים,
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים