תשמעו לא יודע מה איתכם אני קראתי אתזה וזה זעזע אותי אשכרה אין להם כלום - לא בושה לא לב ולא שכל כלום פשוט כלום
הורי אהוביה סנדק דורשים למנוע את הריסת מאחז מעוז אסתר: "לבטל את הגזירה" - וואלה! חדשות
דיווח: מערכת הבטחון מתכננת להרוס את מעוז אסתר • הקול היהודי
הוריו של אהוביה סנדק ז"ל: קריאה לעצור את הריסת מעוז אסתר, הגבעה של בנם | ערוץ 20
אשכרה הם רוצים להרוס את מעוז אסתר, איפה שאהוביה היה גר ! וכל זה אחרי שהרגו אותו ומנסיים לטייח אתזה עכשיו גם לרשת -הרצחת וגם ירשת??
מה הם לא חושבים על החבר'ה והמשפחות שגרות שם שמספיק יתרסקו מכל הסיפור הזה הם עכשיו רוצים שהיה להם עוד חורבן שהם יום אחד יזרקו בלי בית?
חשבתי שאחרי שכולם ראו שנוער הגבעות הוא לא מפלצת כמו שחושבו אז מישהו פה במערכת יתעשת ויבין שדי להריסות האלה די לרדיפות די להתנכלויות!!
אני קורא אתזה ואומר חלאס צריך לעשות משהו
כמו שעל ההרג שלו ידענו לצאת להפגנות למרות שברור שזה לא יחזיר אותו לחיים פה יש לנו הזדמנות לגרום שהעוול הנורא הזה (!!) לא יקרה
עדיין לא פינו אפשר עוד לתקן אפשר עוד להציל את המצב רק צריך לחשוב איך
ברור לי שיש לנו את הכח (ואין מה להתייאש כמו תמיד..) ראינו איך אהוביה חיבר בנינו בהפגנות הוא גם יוכל לחבר בנינו ולתת לנו כוחות בישוב הארץ
מה שבטוח חייבים לעשות משהו ! אי אפשר לשבת בצד ולומר ידינו לא שפכו את הדם הזה
אם הם יצליחו להרוס את מעוז אסתר כי לאף אחד לא יהיה אכפת זה תהיה המילה הציבורית האחרונה לגבי היחס לנוער הגבעות ויוביל ח"ו להמשך הרדיפה על נוער הגבעות שח"ו יוביל לרצח הבא !